یکشنبه , ۸ اسفند , ۱۳۹۵


دستور پخت نان آچما با ارده و گردو

نان آچما یکی از انواع نان های مخصوص و خوشمزه کشور ترکیه است. قبلا در بخش آشپزی روش دیگری برای تهیه این نان تقدیم شما عزیزان شد و این بار طرز پخت نان آچما با ارده و گردو را خواهید دید که این دو باعث مقوی تر شدن این نان شده است.

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه نان آچما با ارده و گردو • نان آچما ترکیه ای • آموزش پخت انواع نان

 

مواد لازم برای تهیه نان آچما :

شیر ۱۲۵میلی لیتر
مخمر۱قاشق سوپخوری سر پر
ماست ۵۵گرم
شکر ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱عدد
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم

مواد میانی :

ارده ۴ ق /من کمی بیشتر ریختم
کره ذوب شده ۵۰ گرم
شکر۱۲۰ گرم
گردو پودر شده ۱پیمانه

 

رومال :

یک عدد تخم مرغ کامل

 

روش پخت نان آچما :

شیر ولرم رو با ی ق شکر و مخمر مخلوط کرده بگذارید تا پف کند.
در ظرف جداگانه تخم مرغ ، بقیه شکر، روغن، ماست، وانیل و نمک را کمی با مفتول زده ، سپس آرد رو کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
سپس خمیر نان آچما را کمی ورز داده و بگذارید به مدت یک ساعت استراحت کند.
سپس روی سطح کار را پودر نشاسته پاشیده ، خمیر را ب ۳ چانه مساوی تقسیم کنید.
خمیر را پهن کرده مقداری مواد روی نان ریخته سپس لایه دوم نان، به ترتیب تا لایه سوم.
سپس خمیر را به برشهای ۲ سانتی برش زده و به شکل شکلات می پیچیم.
خمیر رو مجدد بیست دقیقه استراحت دوم می دیم.
سپس روی نان رو رومال کرده، روی کار رو اگر دوست داشتید با گردو و پسته تزیین کنید.

خمیرها را داخل فر بگذارید در دمای ۱۸۵ درجه به مدت نیم ساعت بپزد.

 

نکته :
من مواد میانی رو نصف کردم و و ارده را یک قاشق بیشتر ریخت.

 

طرز تهیه نان آچما با ارده و گردو | نان آچما ترکیه ای | آموزش پخت انواع نان 

 

منبع:کانال پخت و پز آسان-خانم ناصری

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

    نان پر شده با قارچ و خامه ترش   نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما …

  • طرز تهیه نان اهری آذربایجان شرقی طرز تهیه نان اهری نان سنتی آذربایجان شرقی

    طرز تهیه نان اهری   شهر اهر در استان آذربایجان شرقی نوعی نان سنتی به نام نان اهری (یتی قات) دارد که جز سوغات این شهرستان محسوب می شود. در بخش آشپزی ، طرز تهیه …

  • طرز تهیه نان بربری خانگی طرز تهیه نان بربری در منزل | نان بربری خانگی

    دستور پخت نان بربری خانگی  نان بربری یکی از نان های خوشمزه و گوشتی است که طرفداران زیادی دارد. خصوصا برای صبحانه همراه با پنیر تبریزی یا خامه عسل طعم بسیار عالی است. در این مطلب طرز تهیه …

  • طرز تهیه نان صبحانه پلنگی طرز تهیه نان صبحانه پلنگی

    روش پخت نان صبحانه پلنگی نان صبحانه پلنگی نانی سالم و خوشمره است با ظاهری اشتها برانگیز و زیبا که میز صبحانه شما را جذاب تر از قبل خواهد کرد. برای یادگرفتن روش پخت نان صبحانه …

  • طرز تهیه نان رژیمی طرز تهیه نان رژیمی Fitness bread نانی مقوی و کم کالری مناسب برای ورزشکاران

    طرز تهیه نان رژیمی با گندم سیاه و سبوس گندم آموزش آشپزی امروز طرز تهیه نان رژیمی است که روش تهیه بسیار ساده ای دارد. بخاطر مواد تشکیل دهنده اش در عین حال که بسیار …

  • طرز تهیه نان کلانه طرز تهیه نان کلانه کردستان غذایی کامل و قدیمی ترین فست فود جهان

       طرز تهیه نان کلانه کردی نان کلانه (به کردی: که‌لانه Kelane) ، نان بسیار خوشمزه و بسیار نازکیه که در کردستان پخته میشه. در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه نان کلانه محلی کردستان را ببینید. این …

  • طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)

    طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)   آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : زرده تخم مرغ ۲عدد ماست ۲قاشق غذاخوری نمک ۱هشتم قاشق چایخوری وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری آرد ذرت به میزان لازم روغن ۳قاشق …

  • طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ

      طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ (فوری،شیک و خوشمزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : جعفری به میزان لازم زرده تخم مرغ ۳ عدد ژامبون ۵ عدد …

  • نان تافتون خانگی, نان خانگی طرز تهیه نان تافتون خانگی | پخت نان در منزل

    دستور پخت نان تافتون خانگی   تهیه نان تافتون خانگی کار  سختی نیست. در این مطلب روش پخت نان تافتون در منزل را خواهید آموخت. به یاد نان درست کردن های مادر بزرگ های مهربان، …

  • طرز تهیه نان بربری خانگی

    طرز تهیه نان بربری در منزل مواد اولیه : خمیر مایه ۲ قاشق غذا خوری آرد ۴ پیمانه آب۱ پیمانه شکر ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری کره آب شده ۱/۴ پیمانه …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله بستنی پرتقالی

      طرز تهیه دسر ژله بستنی پرتقالی   امروز براتون طرز تهیه دسر ژله بستنی پرتقالی را آماده کردیم. این دسر مجلسی، ظاهری زیبا و طعمی به یادموندنی داره . درست کردنش هم راحته.   …

    • طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

      طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : ثعلب ۴ گرم گلاب ۴ ق غ شکر ۳۰۰ گرم شیر پر چرب …

      • طرز تهیه حلوای گل سرخ برای افطار

        طرز تهیه حلوای گل سرخ برای ماه رمضان   تاکنون مصارف گل سرخ در ترکیبات ادویه، تهیه گلاب، تهیه شربت و مربا را دیده اید. امروز کاربرد دیگر این گیاه در تهیه حلوای گل سرخ …

        • طرز تهیه نوقا پسته ای خانگی

          طرز تهیه نوقا پسته ای در منزل   نوقای پسته ای یکی از انواع نوقا که از شیرینی های سنتی و اصیل تبریز است می باشد که به راحتی می توانید آن را در منزل …

          • طرز تهیه قطاب خانگی + فیلم آموزشی

              آموزش تصویری طرز تهیه قطاب خانگی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی قطاب هست که از طعم و مزه بی نظیری برخورداره و طرفدارای زیادی داره. امروز براتون طرز تهیه قطاب در …