پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ

کوکی شکری پایه , رویال آیسینگ

طرز تهیه کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ

کوکی شکری یا شوگر کوکیز یا بیسکویت شکری یه نوع بیسکویت شیرین و ترده که مورد علاقه مردم آمریکاست و معمولا برای جشن های مختلف به شکل های مختلف قالب میخوره و پخته و تزئین میشه. کوکی ها معمولا با رویال آیسینگ تزیین میشن.

 

مواد اولیه برای تهیه کوکی شکری :

کره نرم شده ۲۲۵ گرم(۱ پیمانه)
شکر ۲۲۵ گرم (۱ پیمانه)
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد ۴۵۰ گرم ( ۳ پیمانه)

 

طرز پخت کوکی شکری :

کره رو از مدتی قبل در دمای اتاق بذارید تا کاملا نرم بشه. شکر رو به کره اضافه کنید و با همزن اونقدر بزنید تا کاملا یکدست و کرم رنگ و پوک بشه.

کوکی شکری پایه , رویال آیسینگ

بعد از اینکه کره و شکر کرم رنگ شدن تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.

کوکی شکری پایه , رویال آیسینگ

آرد و نمک رو هم به مواد اضافه کنید و با دست آرام مخلوط کنید تا خمیر بدست بیاد. این خمیر نباید چسبنده باشه.

کوکی شکری پایه , رویال آیسینگ
بهتره که مقداری از آرد رو نگه دارید و کم کم به موادتون اضافه کنید. زمانی که خمیرتون به دست نچسبید دیگه نیازی نیست آرد اضافه کنید. البته این مقدار آرد معمولا استفاده میشه.

خمیر رو بین دو پلاستیک و یا دو ورق کاغذ روغنی ببه ضخامت نیم نیم سانت پهن کنید و به همون صورت رول کنید و برای نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا استراحت کنه.

کوکی شکری پایه , رویال آیسینگ

بعد هم از یخچال خارج کنید و قالب بزنید. (این کار برای این هست که خمیر بهتر قالب بخوره و فرم بهتری داشتهباشه. وگرنه خمیر بدون استراحت رو. هم میتونید قالب بزنید و بپزید.)

کوکی شکری پایه , رویال آیسینگ

بعد هم در سینی فر که روش کاغذ روغنی قرار دادید بچینید و بذارید در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد حدود ۷-۸ دقیقه بپزه. به محض اینکه کمی از زیر کوکی تغییر رنگ داد میتونید سینی رو از فر خارج کنید.

کوکی شکری پایه , رویال آیسینگ

تا کوکی ها خنک نشدن از داخل سینی بر ندارید. ممکنه بشکنه یا پودر بشه.

 

منبع : سوران

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 27, میانگین امتیاز: 4,30 از 5)
Loading...