شنبه , ۲۰ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


کره خانگی

دستور تهیه کره خانگی خوشمزه و سالم

کره خانگی برای سلامتی بیشتر قسمت‌های بدن از جمله بافت‌ها، دندان‌ها، پوست و چشم‌ها بسیار مناسب است. بهترین لطفی که شما می‌توانید در حق سلامتی خود انجام دهید، کاهش استفاده از مواد فرآوری‌شده و استفاده از مواد طبیعی و سالم است. کره‌ای که شما از بیرون می‌خرید حاوی شیر پاستوریزه، چربی‌ و مواد نگهدارنده است. اما اگر تصمیم بگیرید که خود در خانه کره درست کنید، کره‌ای کاملا سالم، مغذی و سرشار از ویتامین خواهید داشت.

کره یکی از خوراکی های اصلی در سفره صبحانه ما ایرانیان است. با در اختیار داشتن دو ماده در خانه می توان به راحتی کره‌ای مغذی و مقوی تهیه کرد و از خرید آن بی‌نیاز شد.

 

طرز تهیه کره, نحوه درست کردن کره در منزل , درست کردن کره در خانه , تهیه کره خانگی , طرز درست کردن کره در خانه, مواد لازم برای درست کردن کره, تهیه کره در خانه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

کره خانگی

کره خانگی را با دستور زیر بی نقص و ساده درست کنید

 

مواد لازم برای تهیه کره خانگی :

خامه سنگین ارگانیک دو فنجان
نمک دریایی خوراکی به میزان دلخواه

 

طرز تهیه کره خانگی :
خامه و نمک  را در غذاساز یا همزن بریزید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید.
در ابتدا خامه هم زده‌ شده ضخیم می‌شود اما بعد از چند لحظه کره و قسمت شیری‌ مانند آن از هم جدا می‌شود.
آن دو را از هم جدا کنید.
کره را از اطراف آن جمع کنید و در کاسه‌ای تمیز بریزید و از صافی رد کنید تا قسمت شیری آن جدا شود.
آن را در آب سرد بگذارید و به‌ آرامی با یک قاشق آن را  جدا کنید.
وقتی که کره کاملا تمیز و منسجم شد با یک قاشق کمی آن را فشار دهید تا مایع موجود در آن خارج شود.
در آخر می توانید آن را در یک کاسه یا شیشه قرار دهید و در یخچال یا فریزر بگذارید.
این کره خانگی  تا چند ماه سالم می ماند و فاسد نمی شود.

 

منابع:باشگاه خبرنگاران جوان/سلام دکتر/بیتوته



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ورقه

    طرز تهیه ورقه غذایی ساده با پخت سریع و آسان مواد لازم (چهار نفر) •    سه عدد بادنجان •    چهار تا پنج عدد تخم‌ مرغ •    یک قاشق چایخوری زردچوبه •    روغن محلی به میزان …

    • طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو

      طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو   جهت تهیه سالاد ذرت و کاهو ابتدا ذرت را با مقداری آب، نمک و روغن خوب بپزید. برگ های کاهو را جدا کنید و خوب بشویید سپس خرد …

      • ژله آبرنگی, طرز تهیه ژله آبرنگی, مواد لازم برای ژله آبرنگی, طرز تهیه انواع ژله, درست کردن ژله آبرنگی, طرز درست کردن ژله آبرنگی, درست کردن انواع ژله, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه ژله آبرنگی (زیبا و مجلسی)

        طرز تهیه ژله آبرنگی (زیبا و مجلسی) دستور ژله آبرنگی : ابتدا چند رنگ ژله ( بستگی به انتخاب خودتان دارد فقط ژله های رنگی باشد ) را با همان مقدار آب روی بسته یعنی …

        • طرز تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری

          طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را …

          • ماکارونی دمی ایرانی

            ماکارونی دمی ایرانی   ماکارونی خشک : ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم   رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری پیاز : ۱ عدد   پودر سیر : ۱/۲ قاشق چایخوری  پودر …

            • طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی - ماکارونی رنگی طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی و چیپس پارمزان

                ماکارونی رنگین کمانی و ابرهای پارمزان   ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید …

              • 1955 خورش کرفس

                 خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

                • طرز تهیه آبگوشت دیزی طرز تهیه آبگوشت دیزی خانگی

                      در این مطلب یکی از سنتی ترین و خوشمزه ترین نوع آبگوشت یعنی همان آبگوشت دیزی برای شما دوستان قرار داده شده اکثر افراد فکر می کنند دیزی را نمیتوان در منزل پخت …

                  • طرز تهیه لواشک آلبالو طرز تهیه لواشک آلبالو

                      روش درست کردن لواشک آلبالو   تا همین چند سال پیش که انواع لواشک‌های آماده به بازار نیامده بودند، تابستان‌ها پشت‌بام خانه‌ها پر می‌شد از سینی‌هایی که لبریز بود از مایع‌هایی به رنگ زرد …

                    • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

                      طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …

                      • لوبیا پلو شیرازی طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

                        لوبیا پلو شیرازی ، تقویت کننده معده شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را …

                        • طرز پخت کوکوی ماکارونی طرز تهیه کوکوی ماکارونی

                          طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

                          • طرز تهیه انواع ته دیگ - ته دیگ مجلسی طرز تهیه انواع ته دیگ خوشمزه

                              طرزتهیه انواع ته دیگ که با اعصابتان بازی میکند! +عکس   دیدن عکس انواع ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری …

                            • زرشک پلو با مرغ طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

                              آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

بالا