یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


۸ دستورالعمل غذایی برای چربی سوزی بهتر 

برخی از مواد غذایی مانند پروتیین های بدون چربی، میوه ها ،سبزیجات و غلات کامل بیشتر برای خوردن مورد استفاده قرار می گیرند، زیرا که شما در طول هضم آنها کالری بیشتری می سوزانید. اضافه کردن سیر، ادویه جات، فلفل و سرکه به غذا چربی سوزی را در هنگام خوردن غذا حفظ خواهند کرد.

چربی سوزی ,گوشت گاو و نودل

استفاده از این ۸ دستورالعمل غذای چربی سوز برای از بین بردن چربی شکم، کاهش اشتها و کم کردن سریع وزن پیشنهاد می شود.

 

صبحانه جنوب غربی Burrito

غذای چربی سوز , چربی سوزی , بوریتو

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان کل: ۱۰ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر( هر نفر یک نان ذرت به قطر ۱۰ اینچ که با فنجان مواد پر می شود.)

مواد لازم:

نان ساندویچی غلات با قطر ۱۰ اینچ                                                 ۴ عدد

سفیده تخم مرغ                                                                     ۴ عدد

تخم مرغ                                                                              ۲ عدد

کنسرو لوبیا بدون نمک                                                             ۱ قوطی

فلفل سبز خرد شده                                                               ۲/۱فنجان

فلفل قرمز خرد شده                                                              ۲/۱ فنجان

پیاز قرمز خرد شده                                                               ۲/۱ فنجان

ترشی فلفل قرمز خرد شده                                                   ۲ قاشق غذاخوری

پنیر چدار کم چرب خرد شده                                             ۱ فنجان

۳ قاشق غذاخوری سس سالسا

طرز تهیه:

نان ساندویچ را در فویل آلومینیوم می پیچیم و در توستر یا در فر با دمای F ۳۵۰ به مدت ۷ دقیقه قرار می دهیم.

سفیده ی تخم مرغ و تخم مرغ و حبوبات را در یک کاسه متوسط ریخته و با همزن دستی می زنیم تا فقط مخلوط شوند.

قابلمه ای را به مدت ۳۰ ثانیه روی حرارت متوسط قرار می دهیم سپس مخلوط تخم مرغ را برای ۱ دقیقه می پزیم یا تا زمانیکه لبه ها شفاف نباشند(تخم مرغ پخته شود) سپس با قاشق هم می زنیم.

روی تخم مرغ ها فلفل دلمه ای سبز و قرمز ، پیاز و فلفل قرمز حلقه شده و پنیر رنده شده می پاشیم و حرارت را کم می کنیم و برای ۱ دقیقه دیگر می پزیم تا زمانیکه پنیرها کاملا ذوب شوند.

در هر ساندویچ ۴/۱ مخلوط را قرار می دهیم و سس سالسا را می ریزیم و ساندویچ را در فویل آلومینیوم می پیچیم و فورًا سرو می کنیم.

میزان انرژی برای هر وعده: ۳۸۳ کالری – ۲۳ گرم پروتیین –۴۴ گرم کربوهیدرات –۱۱ گرم فیبر –۱۳ گرم چربی ( چربی اشباع ۳ گرم ) –۷۱۷ میلی گرم سدیم.

 

چربی سوزی با خوردن تست فرانسوی پر شده با بلوبری

تست فرانسوی ,غذای چربی سوز , چربی سوزی

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

زمان کل: ۲۰ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر ( ۲ تکه نان که با ۲/۱ مواد پر می شود.)

مواد لازم:

بلوبری                 ۲ فنجان

شیر بدون چربی           ۱ فنجان

پنیر ۱% چربی             ۲/۱ فنجان

شکر                       ۳/۱ فنجان

سفیده تخم مرغ           ۲ عدد

تخم مرغ                   ۱ عدد

وانیل                   ۱ قاشق چایخوری

نان گندم کامل         ۸ برش

روغن                     ۱ قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

بلوبری، نصف فنجان شیر و شکر و پنیر را در مخلوط کن یا غذاساز مخلوط می کنیم تا صاف شود.

سفیده تخم مرغ و تخم مرغ و عصاره وانیل و باقیمانده شیر را در یک کاسه کوچک با همزن دستی می زنیم تا مایع صافی به دست آید .

مخلوط بلوبری را بین چهار تکه نان تقسیم می کنیم و روی آن را ۴ تکه نان دیگر قرار می دهیم.

ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط قرار می دهیم نصف قاشق روغن را می ریزیم و نان ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه داخل ماهیتابه قرار می دهیم تا زمانیکه نانها شروع به طلایی شدن کنند.

روغن باقیمانده را روی نان می پاشیم و برای ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تا زمانیکه نانها قهوه ای شوند پخت را ادامه می دهیم. غذا را بلافاصله یا پس از سرد شدن روی توری سیمی سرو می شود.

انرژی در هر وعده غذایی: ۳۸۹ کالری – ۱۷ گرم پروتئین – ۶۴ گرم کربوهیدرات – ۷ گرم فیبر- ۷ گرم چربی (چربی اشباع ۰گرم ) – ۴۵۶ میلی گرم سدیم.

 

چربی سوزی با خوردن کیک ژامبون و پنیر

کیک ژامبون ,غذای چربی سوز , چربی سوزی

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

زمان کل: ۴۰ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر( هر نفر فنجان casserole با یک لیوان آب پرتقال یا گریپ فروت)

مواد لازم:

شیر بدون چربی                               فنجان

ماست ساده ۰%چربی                         ۲/۱ فنجان

تخم مرغ                                         ۴ عدد

سفیده تخم مرغ                                 ۴ عدد

دانه کتان                                         ۳ قاشق غذاخوری

پونه کوهی خشک شده                       ۱ قاشق چایخوری

نان گندم کامل                                 ۱۱۳ گرم

کلم بروکلی خرد شده                         ۲ فنجان

۲ عدد پیازچه یا ۱ عدد موسیر خرد شده

بیکن یا ژامبون خرد شده                           ۵/۴۲ گرم

گوجه فرنگی خرد شده                               ۲ عدد

پنیر فتا رنده شده                                         ۲/۱ فنجان

آب پرتقال یا گریپ فروت

طرز تهیه:

۱-فر را روی دمای F۳۵۰ قرار می دهیم.

شیر، ماست، تخم مرغ، سفیده ی تخم مرغ، دانه کتان و پونه کوهی را در یک کاسه بزگ می ریزیم و با همزن دستی خوب می زنیم تا به خوبی ترکیب شود.

۲- سپس نان و کلم بوکلی و پیازچه یا موسیر و بیکن یا ژامبون را اضافه می کنیم و خوب می زنیم تا زمانیکه مخلوط یکدست بدست آید. سپس به ظرفی با ابعاد ۸اینچ در ۸ اینچ مناسب برای پخت منتقل می کنیم.

۳- روی آن تکه های گوجه و پنیر رنده شده می پاشیم. برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانیکه پنیرها کمی سرخ شوند در فر قرار می دهیم.

سپس به ۴ قسمت مساوی برش می زنیم و به همراه ۱ لیوان آب پرتقال یا گریپ فروت بلافاصله سرو می کنیم.

انرژی در هر وعده غذایی: ۳۷۳ کالری – ۲۳ گرم پروتئین – ۴۸ گرم کربوهیدرات – ۴ گرم فیبر – ۱۰ گرم چربی(۴ گرم اشباع شده) – ۶۵۲ میلی گرم سدیم

 

چربی سوزی با خوردن سالاد مرغ باربیکیو

غذای چربی سوز , چربی سوزی , سالاد مرغ باربیکیو

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

کل زمان: ۱۰ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر ( برای هر نفر ۲/۱ ۲ فنجان عدس با مرغ)

مواد لازم:

عدس شسته شده                       ۱فنجان

آب                                       ۲/۱ ۲ فنجان

فلفل چیلی ۱ عدد

سس آدوبو                       ۱ قاشق غذاخوری

گردو تست و خرد شده               ۴/۱ فنجان

ساقه کرفس خرد شده                 ۴ عدد

مارچوبه برش زده                       ۱ دسته (۶۸۰ گرم)

سینه مرغ کبابی قطعه قطعه شده       ۲ عدد

سس باربکیو                      ۲/۱ فنجان

طرز تهیه:

عدس و آب و چیلی و سس آدوبو را داخل پلوپز می ریزیم و می پزیم و اگر پلوپز ندارید مواد را داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و پس از جوشیدن درب آن را می بندیم. دمای آن را کم می کنیم به حدی که از جوش نیفتد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا بیشتر تا زمانیکه آب آن خشک شود و عدس پخته شده باشد.

۲-پلو پز را خاموش می کنیم و مارچوبه ها را اضافه می کنیم به مدت ۵ دقیقه درب ظرف را می بندیم تا بخار پز شود. اگر از قابلمه استفاده می کنید هنگامیکه آب آن خیلی کم شد مارچوبه را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه می پزیم یا تا زمانیکه مارچوبه ها نرم شود. مخلوط عدس را داخل یک کاسه می ریزیم.

۳-مرغها را داخل یک کاسه متوسط بریزید و به آن گردو، کرفس و سس باربکیو را اضافه کنید.مخلوط می کنیم تا مرغها به سس آغشته شوند.

مخلوط عدس را به ظرف مناسب منتقل می کنیم و روی آن مخلوط مرغ را می ریزیم.

انرژی در هر وعده غذایی: ۴۰۱ کالری – ۳۴ گرم پروتئین- ۴۸ گرم کربوهیدرات – ۱۱ گرم فیبر – ۹ گرم چربی ( ۰ گرم چربی اشباع) – ۵۲۸ میلی گرم سدیم.

 

چربی سوزی با خوردن ساندویچ کوبایی

ساندویچ کوبایی , غذای چربی سوز , چربی سوزی

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان کل: ۲۰ دقیقه

مناسب برای ۱ نفر

مواد لازم:

قارچ بدون ساقه                     ۱ عدد بزرگ

روغن زیتون                   ۲/۱ قاشق چایخوری

پیاز قرمز پوست کنده و خرد شده                             ۱ عدد

ماست بدون چربی                                   ۱ قاشق غذاخوری

سس مایونز کم چرب                                 ۱ قاشق غذاخوری

یک عدد باگت گندم سالم که از وسط نصف می کنیم و برش های نازک می دهیم.

ژامبون پخته شده                                     ۱ ورق

طرز تهیه:

۱-ابتدا ضایعات زیرین قارچ که مانند آبشش ماهی هستند را با قاشق چایخوری در می آوریم و دور می ریزیم.

۲-یک ماهیتابه را روی حرارت بالا قرار می دهیم. به آن روغن، قارچ و پیاز را اضافه می کنیمو برای ۸ تا ۱۰ دقیقه می پزیم و گهگاهی هم می زنیم و مخلوط می کنیم تا زمانیکه پیازها طلایی شوند و قارچ ها پخته شوند. اگر پیاز ها به هم چسبیدند ۱ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه می کنیم.

۳-ماست، مایونز و چاشنی را روی یک طرف باگت می ریزیم و آن را پهن می کنیم. ژامبون و یک قاشق پیاز را روی آن قرار می دهیم و سپس قارچ ها را از وسط برش زده و به صورت ورقه ای روی پیازها قرار می دهیم.

۴-تکه دیگر باگت را روی آن قرار می دهیم و ساندویچ را به ماهیتابه بر می گردانیم.

۵-ساندویچ را فشار می دهیم یا یک شیء سنگین روی آن قرار می دهیم تا فشرده شود سپس جسم سنگین را برداشته و برای مدت ۱ دقیقه روی حرارت کم میپزیم. ساندویچ را یکبار برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم کمی طلایی شود.

این ساندویچ بلافاصله سرو می شود. یا اینکه در یک فویل آلومینیوم می پیچیم تا گرم بماند.

انرژی در هر وعده غذایی: ۳۹۴ کالری – ۲۴ گرم پروتئین – ۵۲ گرم کربوهیدرات – ۶ گرم فیبر – ۹ گرم چربی (۱گرم چربی اشباع) – ۷۴۹ میلی گرم سدیم.

 

چربی سوزی با خوردن گوشت گاو و نودل

گوشت گاو و نودل , غذای چربی سوز , چربی سوزی

نودل و گوشت گاو برای چربی سوزی بهتر

 

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان کل: ۲۵ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر( ۳ فنجان، شامل نودل و گوشت برای هر نفر)

مواد لازم:

گوشت استیک                 ۲۲۶ گرم

سیر خرد شده                             ۴ حبه

گشنیز خرد شده                           ۴/۱ فنجان

روغن کانولا                                 ۱ قاشق غذاخوری

هویج پوست کنده و نازک                 ۲ عدد

پیازچه خرد شده                            ۴ عدد

قارچ                                           ۲۲۶ گرم

آب گوشت گاو                                 ۲ فنجان

آب                                           ۲ فنجان

برگ اسفناج خرد شده                   ۲ فنجان

رشته فرنگی آسیایی (نودل)               ۱۷۰ گرم

طرز تهیه:

۱-استیک گوشت را رو سطح صاف قرار می دهیم و آن را به سیر و گشنیز آغشته می کنیم و کنار می گذاریم.

۲-قابلمه بزرگی را روی حرارت بالا قرار می دهیم. روغن را اضافه می کنیم و بعد استیک را در آن برای مدت ۲ تا ۳ دقیقه می پزیم یا تا زمانیکه سطح خارجی گوشت قهوه ای شود ولی داخل گوشت صورتی باشد. سپس آن را در یک بشقاب می گذاریم.

۳-سپس هویج و پیازچه و قارچ را اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می پزیم مدام هم می زنیم و تفت می دهیم تا زمانیکه قارچها شروع به نرم شدن کنند.سپس آب گوشت و آب را اضافه می کنیم.

۴-حرارت را کم می کنیم و نودل را اضافه می کنیم و درب ظرف را می بندیم. ۲ تا ۳ دقیقه دیگر می پزیم گاهی هم می زنیم تا نودل ها پخته شوند.

۵-در این مرحله اسفناجها را که بلافاصله پخته می شود ،اضافه می کنیم سپس گوشت را به ظرف برمی گردانیم و فورا سرو می کنیم.

انرژی در هر وعده غذایی: ۳۹۸ کالری – ۲۵ گرم پروتئین – ۵۶ گرم کربوهیدرات – ۷ گرم فیبر – ۸ گرم چربی (۱گرم چربی اشباع) -۶۵۹ میلی گرم سدیم.

 

چربی سوزی با خوردن سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی شکم پر ,غذای چربی سوز , چربی سوزی

سیب زمینی شکم پر برای چربی سوزی بهتر

 

آماده سازی:۱۵ دقیقه

زمان کل: ۴۵ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر ( ۴ سیب زمینی شکم پر، همراه با دو فنجان کاهو برای هر نفر)

مواد لازم:

سیب زمینی پخته شده                                   ۴ عدد (حدوداً ۹۰۰ گرم)

اسفناج نازک                                             ۲ فنجان

ماست بدون چربی                                        ۲/۱ فنجان

خامه ترش کم چرب                                   ۳/۱ فنجان

سس تند                                                   ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون                                               ۱ قاشق غذاخوری

گوشت بیکن خرد شده                                     ۱۱۳ گرم

گوشت بوقلمون ۳۰۰ گرم

پودر سیر                                                       ۲/۱ قاشق چایخوری

پودر پیاز                                                         ۲ قاشق غذاخوری

پنیر فتا رنده شده                                               ۲/۱ فنجان

پیازچه نازک                                                   ۴ عدد

کاهو خرد شده                                                  ۸ فنجان

طرز تهیه:

۱-یک قابلمه بزرگ را تا ۴/۳ پر آب می کنیم و می گذاریم جوش بیاید سپس سیب زمینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آن می پزیم تا زمانیکه چنگال داخل آن فرو شود.

۲-سیب زمینی ها را خارج می کنیم روی تخته برش گذاشته و از درازا برش می زنیم و مرکز آن را با اسکوپ خارج می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ قرار می دهیم.

۳-اسفناج، ماست، خامه ی ترش و سس تند را اضافه می کنیم و با یک چنگال مخلوط می کنیم تا زمانیکه سیب زمینی ها له شوند و یک مایه ی صاف بدست آید سپس مایه را کناری می گذاریم.

۴-فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم.

روغن را در یک ماهیتابه متوسط روی حرارت ملایم گرم می کنیم،سپس سیب زمینی های تو خالی را در آن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سپس روی سینی فر منتقل می کنیم.

۵-گوشت بیکن، پودر سیر، پودر پیاز و بوقلمون به همان ماهیتابه اضافه می کنیم و برای ۴ تا ۵ دقیقه تفت می دهیم تا زمانیکه رنگ صورتی آن از بین برود.

۶-مخلوط بوقلمون را داخل سیب زمی نی های تو خالی ریخته و روی آن را با مایه ی سیب زمینی پر می کنیم و روی آن را با پنیر پوشش می دهیم و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر می پزیم. تا زمانیکه پنیر طلایی شود شود. سپس بلافاصله همراه کاهو سرو می کنیم.

انرژی در هر وعده غذایی: ۳۹۸ کالری – ۳۲ گرم پروتئین – ۲۵ گرم کربوهیدرات – ۵ گرم فیبر – ۱۱ گرم چربی ( ۴ گرم اشباع شده) – ۵۳۹ میلی گرم سدیم

 

چربی سوزی با خوردن اسموتی کرانچی 

اسموتی کرانچی ,غذای چربی سوز , چربی سوزی

اسموتی کرانچی برای چربی سوزی بهتر

 

آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان کل: ۱۰ دقیقه

مناسب برای ۱ نفر (۲ فنجان در هر وعده)

 

مواد لازم:

شیر بدون چربی                             ۴/۳ فنجان

موز                                           ۱ عدد

تکه های یخ                                 ۴ عدد

شکلات ویفری                            ۳ عدد

دانه کتان                             ۲/۱ ۲ قاشق غذا خوری

وانیل                                         ۲/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

شیر، موز، یخ، شکلات ویفری، دانه کتان و وانیل را در مخلوط کن می ریزیم تا مخلوطی صاف بدست آید سپس بلافاصله سرو می کنیم.

انرژی در هر وعده غذایی: ۳۹۸ کالری – ۱۲ گرم پروتئین – ۶۴ گرم کربوهیدرات – ۹ گرم فیبر – ۱۱ گرم چربی ( ۱ گرم چربی اشباع) – ۲۲۲ میلی گرم سدیم.

 

منبع:زیباجو

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ماهی شکم پر با خمیر طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر

    طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۲ نفر : ماهی (حدودا ۳۰۰گرم) ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۲حبه …

    • طرز تهیه لازانیا نخود سبز طرز تهیه لازانیا نخود سبز

      طرز تهیه لازانیا نخود سبز جدید و لذیذ مواد لازم برای ۶ نفر : لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی   ۴۰۰ گرم نخود سبز از پوست درآورده   ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) هویج  …

      • طرز تهیه خورش کاری

          مواد لازم برای تهیه خورش کاری : گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم ماست: ۱ لیوان رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری زنجفیل و سیر …

        • کوکو سبزی لقمه ای - ساندویچ کوکوسبزی طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)

          طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)   کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. شیوه پختی که در این مطلب خواهید دید یکی …

          • طرز تهیه رول مرغ و سبزیجات طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات

            دستور پخت رولت مرغ و سبزیجات   دستور پخت دو نوع رولت مرغ با سبزیجات : این روز‌ها به دلیل کمبود وقت درست کردن غذا‌هایی که خیلی سریع آماده می‌شوند، طرفداران بسیاری دارد. گاهی اوقات …

            • طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

              طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک   سیب زمینی تنوری کلاسیک برای مهمانی‌های عصرانه و یا دورهمی‌های چند نفره گزینه خوبی است، هم خیلی ارزان و به صرفه و هم از همه مهم‌تر خوشمزه! کل …

              • طرز تهیه کباب مرغ تند

                این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.   آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۴ قطعه (سینه) فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری …

                • طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

                    طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا   جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، …

                  • طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی - ماکارونی رنگی طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی و چیپس پارمزان

                      ماکارونی رنگین کمانی و ابرهای پارمزان   ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید …

                    • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

                      روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

                      • 523937_7ERTpU8E طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو

                        طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو   طرز تهیه سس پستو: ریحان تازه : ۲فنجان پنیر پارمسان : ۲/۱ فنجان روغن زیتون :  ۲/۱ فنجان سیر : ۳حبه همه مواد رو میریزیم تو غذاساز تا خوب …

                        • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

                          آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

                          • کباب فیله رول میکس طرز تهیه کباب فیله رول میکس

                            طرز تهیه کباب فیله رول میکس کباب فیله رول میکس غذایی خوشمزه ، شیک و مجلسی است که تهیه آن هم راحت است .   مواد لازم •    فیله گوساله: ۴۰۰ گرم •    هویج: یک …

                            • طرز تهیه امورایس

                               امورایس یک غذای معروف کره ای و البته ژاپنی است. اگر کمی برنج پخته اضافه مونده باشه امورایس یک غذای خوشمزه است برای درست کردن. آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ …

بالا