دستور پخت پای کیک پنیری
مادرها با شروع سال تحصیلی و با دغدغه تغذیه دانش آموزان و میان وعده ها رو به رو هستن، به همین منظور ما این آموزش را برای رفع این مشکل برای شما عزیزان قرار دادیم.
مواد لازم برای پای کیک پنیری :
- مارشمالو (۱۸) عدد
- بیسکویت (۸) عدد
- شیر (۳/۴) شیر پیمانه
- خامه (۱) پیمانه
- شکر (۳/۴) پیمانه
- چیپس شکلات (۱ ۱/۲) پیمانه
- خامه (۱/۲) پیمانه
طرز تهیه پای کیک پنیری :
۱-ابتدا بیسکویت ها را خورد میکنیم و داخل قالب را با فویل می پوشانیم.
۳-مارشمالو را ۳۰ ثانیه درون مایکروویو می گذاریم تا کاملا آب شود خامه و شکر را به آن اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم و روی بیسکویت میریزیم و به مدت نیم ساعت درون یخچال می گذاریم.
۴-سپس شکلات را به صورت حرارت غیر مستقیم و یا درون مایکروویو آب میکنیم و خامه را اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم و پس از گذشت یک ربع روی مارشمالو میریزیم.