جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


در این مطلب تازه عروس های عزیز را با چند نکته مهم آشپزی آشنا می کنیم.

 

آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها :
قورمه سبزی : دو واحد تره + یک واحد جعفری ( بعضی ها مقدار کمی شنبلیله یا اسفناج هم می ریزند که لعابدار شود . )

سبزی پلو : دو واحد تره + یک واحد جعفری + کمی شوید + سیر تازه ریز شده یا دو سه حبه سیر معمولی

کوکو سبزی : می توانید از همان سبزی پلو درست کنید یا فقط تره بریزید که می شود کوکوی تره .

آش : تره + جعفری + گشنیز + اگه فصل اسفناج بود اسفناج و اگه نبود برگ چغندر . اگه دوست دارید آشتون معطر بشه توش کمی هم ترخون بریزید . اگر سبزیتان فریزری بود برای این که عطر سبزی تازه بگیرد موقع پخت یک دسته ی کوچولو گشنیز داخلش خرد کنید .

دلمه : مرزه + تره + شوید ( خیلی کم چون عطر شوید نافذه )
آب دوغ خیار : مرزه + شوید + پیازچه

 

تفاوت سمبوسه و پنکیک
سمبوسه را که حتما همه می شناسید . خمیر نازکی مثل نان لواش است که لای آن مواد می ریزند و به شکل مثلث می پیچند و داخل روغن زیاد سرخ می کنند .

پنکیک معمولا این طوری صرف می شود که گرد و صاف می گذارند داخل بشقاب و روی آن شربت یا عسل یا مربا و غیره می ریزند و با کارد می برند و با چنگال برمی دارند می خورند . یا این که چندتا پنکیک را می گذارند روی هم و یا لا به لا چاشنی  را می ریزند یا آن بالای بالا و بعد با کارد برش می دهند .

 

آشنایی و درست کردن پاپریکا
پاپریکا همان فلفل دلمه ای خودمان است. گرد آن که از فلفل قرمز رسیده تهیه می شود در بسیاری از غذاهای اروپای شرقی به ویژه مجارستان مصرف دارد و عطر و رنگ فلفل قرمز را به غذا می دهد ولی تندی ندارد. این گرد را می توان به جای رب گوجه فرنگی به خورش یا آبگوشت زد بدون آن که طعم غذا زیاد عوض شود.

 

درست کردن گرد پاپریکا :

گرد پاپریکا در بازار ما عرضه نمی شود ولی درست کردن آن در خانه آسان است. مقداری فلفل دلمه ای قرمز و رسیده را بشکافید و تخم و گوشت سفید داخل آن را در آورید. سپس پوسته فلفل را خرد کنید و در جریان هوا یا زیر آفتاب بگذارید تا خشک شود. فلفل خشک را آسیاب کنید یا بکوبید و الک کنید.

برای به کار بردن پاپریکای تازه به جای گرد آن، فلفل را روی شعله کباب کنید و چند دقیقه در یک کیسه نایلکس بگذارید تا پوسته آن جدا شود. سپس پوست را بردارید و گوشت قرمز را با اندکی نمک بکوبید و به صورت خمیر در آورید. این خمیر را مانند رب گوجه فرنگی به کار برید.

 

منبع : khanedar.blogfa.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

      ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین   چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟ ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را …

  • تفاوت کره و مارگارین تفاوت کره با مارگارین چیست ؟

      تفاوت کره با مارگارین چیست ؟   برای پی بردن به تفاوت کره با مارگارین باید توجه داشت که هردو امولسیونی از ۱۶ درصد آب و۸۲ تا ۸۵ درصد چربی هستند با این تفاوت …

  • 18473 مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

  • چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر

    چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر سوال و جواب های آشپزی : چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه؟   قبلا در چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی و چند فوت و فن …

  • رازهای خوشمزه تر شدن سالاد الویه رازهای خوشمزه تر شدن الویه

      ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …

  • HD-Wallpapersjootix.ir-59 اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

    اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …

  • IMG00071893 ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

    ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا …

  • پخت برنج نکاتی در مورد انتخاب و پخت برنج

       توصیه هایی برای انتخاب و پخت برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.   تهیه و انتخاب برنج : خصوصیاتی …

  • hou2923 چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود

      چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند – مهم ترین نکات برای تهیه …

  • بهترین ظرف برای پخت و پز کدامست؟ بهترین ظرف برای پخت غذا چیست؟

    چه ظرفی برای پخت و پز مناسب تر است؟ بهترین ظرف کدامست؟   زودپزها به دلیل کوتاهی مدت زمان پخت غذا و کاهش مدت زمان قرار گرفتن در معرض حرارت بهترین ظروف برای پخت غذا …

مطالب قبلی این بخش
  • IMG00071893 ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

    ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا …

    • پخت برنج ترفندهای پخت برنج

      نکاتی درباره ی پخت برنج     پخت برنج: برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده …

      • طرز تهیه پودر پاپریکای خانگی طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

        طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه …

        • طرز تهیه ادویه ,روش تهیه ادویه, دستور تهیه ادویه, طرز تهیه ادویه خورشی, روش تهیه ادویه خورشی ,دستور تهیه ادویه خورشی طرز, تهیه ادویه مخصوص خورش ,روش تهیه ادویه مخصوص خورش ,دستور تهیه ادویه مخصوص خورش طرز تهیه ادویه مخصوص خورش

              آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه   مواد اولیه : پودر سیر ۱قاشق مرباخوری پوست نارنج ۱قاشق مرباخوری انیسون ۱قاشق مرباخوری (از عطاری تهیه کنید) تخم بادیان ۱قاشق …

          • روش تشخیص سالم بودن تخم مرغ - روش تشخیص تازه بودن تخم مرغ روش تشخیص تازه بودن تخم مرغ

            آیا به تازه بودن تخم مرغ شک دارید ؟ اگر در مورد سالم و تازه بودن تخم مرغ شک دارید با ما همراه شوید.   دقت کنید پوسته تخم‌مرغ تازه، سفید، شفاف و زبر و …

            • بوی سوختگی برنج روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

              در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

              • آموزش ساخت قیف کاغذی ,درست کردن قیف کاغذی آموزش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک

                  آموزش تصویری ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک در این مطلب روش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک و بیسکویت که بسیار ساده و راحته رو فرامی گیرین. این قیف ها برای کار با …

                • تمیز کردن میگو, پاک کردن میگو آموزش تصویری پاک کردن میگو در منزل مرحله به مرحله

                  روش پاک کردن میگو در منزل به صورت تصویری تکنیک پاک کردن میگو, آموزش مرحله ای تمیز کردن میگو, روش راحت کندن پوست میگو, آموزش تمیز کردن پوست میگو, نحوه پاک کردن میگو, روش های تمیز …

                  • لبو , پودر لبو طرز تهیه پودر لبو و آب لبو برای تزیین خوراکیها

                    روش تهیه پودر لبو / آب لبو / چیپس لبو پودر لبو برای رنگ کردن غذا، دسرها و شیرینی ها استفاده میشه و می تونین مثل زعفرون اون رو دم کنین تا به خوبی رنگ …

                    • سیب و موز جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، قارچ و سیب زمینی

                        جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی‌: تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید …

                      • نگهداری سیر روش های نگهداری سیر به مدت طولانی

                        ترفندهای نگهدای سیر به مدت ۶ الی ۱۲ ماه اگر مایل به نگهداری سیر به مدت طولانی هستید ولی روش های آن را نمی دانید با ما همراه باشید تا با چند ترفند برای تازه …

                        • طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی

                            طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)  طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی شاید باورتون نشه ولی کاملا شدنیه میتونید با استفاده از چند …

                          • روش نگهداری موز در فریزر روش نگهداری موز در فریزر

                            روش فریز کردم موز (نگهداری موز در فریزر)   موز میوه ایه که خیلی زود سیاه میشه ، برای نگهداری موز چه باید کرد ؟ خیلی وقتا بعد از مهمونی موزهای زیادی رو دستتون میمونه …

                            • 04-Chinese-Spaghetti--photo ترفند خوشمزه کردن سویا

                              چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …

بالا