پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵


 

روش استفاده از قالب های دسر:

بهترین قالب ها برای تهیه دسر قالب های فلزی هستند.اگر از قالب های فلزی استفاده می کنید باید داخل قالب ،آب سرد بچرخانید و آن را برگردانید تا آب اضافه ی آن خارج شود سپس قالب را در یخچال یا فریزر قرار دهید تا قالب خنک شود. سپس ژله یا کرم آماده را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا مایه بسته شود. برای خارج کردن ژله یا کرم از قالب یک کارد و یا انگشت خود را خیس کنید و به کمک آن دیواره ژله یا کرم را از قالب جدا کنید سپس قالب را یک لحظه در آب ولرم قرار داده دور قالب را خشک کرده و بشقاب سرو را خیس کنید و روی قالب قرار دهید و قالب را روی بشقاب برگردانید و کمی صبر کنید تا کرم یا ژله به بشقاب بیفتد.اگر کرم از قالب خارج نشد همان طور که قالب روی بشقاب قراردارد کمی آن را بلند کنید و با چاقو یا انگشت یک قسمت کرم را از قالب جدا کنید چون ممکن است کمی هوا داخل قالب باشد و مانع برگشتن کرم شود که با این کار هوا خارج می شود و کرم یا ژله به بشقاب منتقل می شود. گاهی اوقات دسرها وسط ظرف برنمی گردند ولی چون بشقاب را خیس کرده اید ژله یا کرم یا دسرها می توانند داخل بشقاب حرکت کنند پس آن ها را به راحتی تکان دهید تا وسط بشقاب قرار گیرند.
 

روش استفاده از میوه در داخل ژله یا سایر دسرها:

ژله با میوه

گاهی اوقات شما وقتی میوه های خرد شده را داخل دسر یا کرم قرار می دهید می بینید که همه ی میوه ها روی کرم یا ژله می آید و زیبایی کار از دست می رود. برای حل این مسئله شما باید مقداری از مایه ی کرم ،ژله یا دسر را کف قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد سپس میوه ها را روی آن چیده و بقیه ی کرم را روی میوه ها بریزید و قالب را تکان دهید تا حباب های بین میوه و ژله یا کرم خارج شود و ظرف را داخل یخچال قرار دهید.
۱- مخلوط کردن آب جوش با پودر ژله آماده
۲- اضافه کردن آب سرد با پودر ژلاتین آماده
۳- نمایش اندازه ی میوه های خرد شده
۴- ریختن یک لایه مایه ی ژلاتین داخل قالب
۵- قرار دادن میوه های خرد شده روی یک لایه ژلاتین بسته شده
۶- ریختن لایه ی دوم مایه ی ژلاتین روی میوه ها
 

تفاوت استفاده از یخچال و فریزر در دسرها:

طرز تزیین ژله, تزیین دسر

شما برای بستن دسرها باید آنها را در جای خنک مانند یخچال یا فریزر قرار دهید. اگر زمان کافی برای بسته شدن دسرها دارید آن ها را در یخچال قرار دهید تا در زمان معین بسته شود اما اگر زمان شما کم است می توانید ژله ها و کرم ها را در فریزر قرار دهید تا زودتر ببندد. اما توجه داشته باشید که پس از آن که ژله یا کرم در فریزر بسته شد آن را از فریزر خارج کنید تا دچار یخ زدگی نشود زیرا اگر ژله یا کرم یخ بزند وقتی آن را در قالب بر می گردانید و در دمای محیط قرار می دهید آب می اندازد .یک مورد دیگر استفاده از فریزر زمانی است که می خواهید کرم های دورنگ یا میوه دار تهیه کنید یعنی باید یک لایه ژله یا کرم را در قالب بریزید و آن را در فریزر قرار دهید تا سریعا بسته شود و بعد لایه ی دوم را روی آن بریزید.
 

آگارآگار:

ماده خشک جاذب الرطوبه ای است که از آلگ های قرمز دریایی استخراج می شود .این ماده به رنگ سفید یا زرد کهربایی و به اشکال پودر ،پولک و یا نواری موجود است. دارای بوی خاص و طعم مرکوئیدی است .در آب سرد نامحلول بوده و در آب جوش حل می گردد. معمولا آگار در حدود ۳۰تا ۵۰برابر خود به آب نیاز دارد تا به صورت محلول در آید یعنی در ازای هر یک قاشق چایخوری پودر آگار یک پیمانه آب یا آب میوه یا شیر نیاز دارد.
فرمول آگارآگار:یک قاشق چایخوری پودر آگار+یک پیمانه آب+۲۵گرم شکر+رنگ خوراکی دلخواه
 

نکات لازم برای تهیه ی کرم و ژله:

http://img1.tebyan.net/Big/1392/08/2029222431515716710431401099074843108.jpg

۱- ژلاتین برای بسته شدن کرم یا ژله مصرف می شود. زیادتر از حد معین باعث سفت شدن کرم یا ژله و کمتر از حد معین باعث بسته نشدن کرم می شود.
۲- تخم مرغی که در شیر جوشیده می ریزید نباید با شیر بجوشد .کافی است تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و وقتی کمی غلیظ شد و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید.
۳- برای حل کردن هر بسته پودر ژله ی حاضری به طور کلی ۲پیمانه آب لازم است که بهتر است یک پیمانه آب جوش و یک پیمانه آب سرد باشد.اول ژله را در آب جوش حل کنید و بعد آب سرد را به آن اضافه کنید. البته ممکن است بسته های ژله اخیراً ژلاتین کمتری داشته باشد در این صورت هر بسته ژله را در یک و نیم پیمانه آب حل کنید.
۴- ظرف کرم یا ژله باید فلزی باشد .ظرفهای چینی یا نشکن مناسب نمی باشد زیرا کرم یا ژله از داخل آن بر نمی گردد مگر آن که بخواهید در همان ظرف سرو کنید.
۵- ژلاتین حل شده را نباید در شیر جوشان ریخت چون شیر می برد بلکه باید شیر بعد از جوشیدن کمی سرد شود آن وقت ژلاتین را با آن مخلوط کنید.
۶- برای تهیه ژله ی میوه در منزل برای هر پیمانه آب میوه ،دو ورق ژلاتین در حدود ۶گرم پودر ژلاتین و ۳الی ۴قاشق سوپ خوری شکر بسته به ترشی و شیرینی آب میوه لازم است.
 

 
منبع : نشریه هنر آشپزی شماره ۶۸
 
 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانی

      درست کردن پودینگ زعفرانی بسیار راحته و طعمش هم یه جورایی یادآور طعم بستنی سنتیه! این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید. …

  • ژله میوه - ژله مجلسی - دسر مجلسی طرز تهیه ژله میوه ، مجلسی و زیبا

    روش تهیه ژله میوه روش تهیه ژله میوه بسیار آسونه. این ژله خیلی شیکه، من که هر وقت درستش می کنم خودم لذت می برم .چون بسیار زیباست و به میز غذا جلوه میده.   …

  • طرز تهیه بستنی یخی, بستنی یخی سه رنگ طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی

    طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی   یکی از خوراکی‌های محبوب فصل تابستان بستنی یخی است. شما می‌توانید در منزل و با میوه‌های مورد علاقه‌تان بستنی میو‌ه‌ای درست کنید. اگر رژیم غذایی دارید از …

  • تزئین ژله,ژله مجلسی,ژله موزاییکی,زیباترین طرح های ژله موزاییکی,مدل ژله خرده شیشه ,ژله خرده شیشه, طرح ژله خرده شیشه,زیباترین طرح های ژله خرده شیشه,مدل ژله طرز تهیه ژله خرده شیشه یا موزاییکی

    طرز تهیه ژله خرده شیشه یا موزاییکی   آماده سازی: ۳۰ مدت انتظار: ۴ مجموعاً: ۴ و ۳۰ مواد لازم برای ۸ نفر : آب جوش ۳ لیوان آب سرد ۳ لیوان ژله آلوورا ۲ بسته پودر ژله (به …

  • طرز تهیه ژله قطبی , ژله مجلسی طرز تهیه ژله قطبی برای تولد بچه ها

    طرز تهیه ژله قطبی ( در حسرت بهار )   ژله قطبی ژله ای متفاوت و جالب بخصوص برای جشن تولد بچه هاست. حتما ازش خوششون میاد. اینجا فقط ایده کار به شما داده شده …

  • ژله مورب , ژله مجلسی طرز تهیه ژله مورب در بطری نوشابه

     روش تهیه ژله مورب داخل بطری های اب معدنی یا نوشابه   ژله مورب ، ژله ای شیک و زیباست که درست کردن اون خیلی راحته. استفاده از رنگ های متصاد و ژله بستنی ، این …

  • دسر پاناکوتا سورپرایز طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز

           آموزش تصویری روش تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز   دسر پاناکوتا سورپرایز مناسب برای ولنتاین و جشن سالگرد ازدواج است. درست کردن آن کمی دقت و وقت نیاز دارد. با هر رنگ ژله ای …

  • ژله بستنی ویترینی , ژله مجلسی طرز تهیه ژله بستنی ویترینی

      ژله بستنی ویترینی (فوق العاده شیک و مجلسی)   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۱ …

  • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

    طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

  • طرز تهیه ژله آکواریومی - ژله دریایی طرز تهیه ژله آکواریومی

      طرز تهیه ژله دریایی یا ژله آکواریومی   درست کردن ژله آکواریومی خیلی راحته و زمان بر نیست، در عین حال یکی از ژله های قشنگ و جالب برای تولد بچه هاست. ژله آکواریومی …

مطالب قبلی این بخش
  • HD-Wallpapersjootix.ir-59 اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

    اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …

    • انگل زدایی بروکلی , شستشوی کلم بروکلی روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

      کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

      • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

          روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

        • چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن

            چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی تکنیک های پخت کیک و شیرینی, نکته هایی برای پختن کیک و شیرینی, ترفندهای پخت کیک و شیرینی, راهنمای پختن کیک و شیرینی, نکاتی برای شیرینی …

          • طرز تهیه پودر پاپریکای خانگی طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

            طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه …

            • فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی

                  فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی   ژله تزریقی از زیباترین و محبوب ترین ژله هاست . وقتی طرح های زیبای اون رو می بینیم احساس می کنیم از عهده اون برنمیاییم ولی با …

              • روش پاک کردن میگو - روش های طبخ میگو روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

                آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …

بالا