سه شنبه , ۱۶ آذر , ۱۳۹۵


نان رول شیری,افطار ماه رمضان

دستور پخت نان رول شیری برای افطار  و سحر 

نان رول شیری بسیار خوش طعم با بافتی فوق العاده لطیف سبک و پنبه ایه که هم ظاهرش و هم طعمش نظر هر کسی را به خودش جلب میکنه.

نان رول شیری قابل استفاده برای تمام وعده ها و همینطور افطار و سحر در ماه مبارک رمضانه.

فکر میکنم با دیدن این تصاویر به کیفیت این نون پی برده باشید. نان رول شیری بافت ارتجاعی و جلبی داره.

این نون بخاطر ترکیبات و روش پختی که داره جزو خونواده کاپ کیک های هوکایدو محسوب میشه. امیدوارم دوست داشته باشین.

 

مواد اولیه برای ۳ نفر :

مرحله اول :

آب ۳ ق س
شیر کامل ۳ ق س
آرد ۲ ق س

مواد لازم برای تهیه خمیر نان رول شیری:

آرد ۲ و نیم پیمانه(۲۹۸ گرم)
شیر خشک (قنادی یا بزرگسال) ۲ ق س(۱۴ گرم)
نمک ۱ ق چ
شکر ۱/۴ پیمانه(۵۰ گرم)
شیر کامل ۱/۲ پیمانه(۱۱۳ گرم)
تخم مرغ ۱ عدد
خمر مایه فورری ۱ ق س
کره (ذوب شده و خنک شده) ۱/۴ پیمانه(۵۷ گرم معادل ۴ ق س)

 

 رومال قبل از پخت :

تخم مرغ ۱ عدد
خامه یا شیر ۱ ق س

 

 رومال بعداز پخت :

کره (ذوب شده) ۱/۲ ق س

 

 فیلینگ پیشنهادی جهت سرو :

کره (نرم شده / هم دمای محیط) ۱/۲ پیمانه معادل ۱۱۳ گرم
عسل ۱/۴ پیمانه
دارچین (اختیاری) ۱/۴ ق چ

 

نان رول شیری,افطار ماه رمضان

رسپی که در ادامه خواهید دید یک ورژن ژاپنی هستش که نمونه های زیادی داره که این یک از ده ها ورژنی است که از این مدل نان مشاهده میکنید.

خب بریم سراغ اصل مطلب

نان رول شیری,افطار ماه رمضان

طرز تهیه نان رول شیری :

نان رول شیری,افطار ماه رمضان

مرحله اول

نان رول شیری,افطار ماه رمضان

ابتدا در ظرف کوچکی مواد مرحله اول ( آب + شیر + آرد ) را مخلوط کرده روی حرارت گذاشته و مدام هم میزنیم.

حدود ۵ دقیقه باید روی حرارت قرار دهید هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

سپس به کاسه کوچکی انتقال داده روی ان را می پوشانیم تا از حرارت آن کاسته شده و خنک شود.

( میتوانید در یخچال نیز قرار دهید اما در دمای محیط خنک شود بهتر است)

 

طرز تهیه خمیر نان رول شیری :

نان رول شیری,افطار ماه رمضان

ابتدافر را با دمای ۱۸۰ سانتیگراد گرم میکنیم.

در کاسه ای مواد خشک برای خمیر شامل شیر خشک+ آرد+ خمیر مایه فوری+نمک +شکر را باهم ویسک میکنیم.

نان رول شیری,افطار ماه رمضان

در ظرف دیگری تخم مرغ + شیر + کره ذوب شده و خنک شده را با هم مخلوط میکنیم.

نان رول شیری,افطار ماه رمضان

سپس موادی که در مرحله اول داشتیم و خنک شده را به این مایه اضافه میکنیم. خیلی خوب باید باهم ترکیب و یک دست شوند.

این مایه را کم کم به مواد خشک اضافه نموده بوسیله همزن میزنیم تا خمیر نرم ولطیفی داشته باشیم.

در موقع همزدن خمیر کمی چسبنده است و ممکن است به کمی آرد نیاز داشته باشید اما نباید آرد اضافه کنید.

این چسبندگی با ورز دادن از بین میره و در انتهای کار خمیر لطیفی خواهید داشت.

حدود ۲۰ دقیقه باید ورز بدین .

زمان ۲۰ دقیقه زمان متوسط در نظر گرفته شده پس با توجه به اینکه با دست انجام بدین یا با همزن و همینطور نوع همزن این زمان کم و زیاد خواهد شد.

<h2>منوی رمضان 95 سوران ** شماره 4 : نان رول شیری</h2>

خمیر شما باید به این شکل باشد به اندازه یک توپ بردارید با دودست بکشید.

چربی خمیر را باید حس کنید خمیر با انعطاف داشته باشه اگر کمی چسبنده بود مساله ای نیست اما اگر به این شکل نبود و خیلی چسبندگی داشت مجازید ۱ ق س آرد به خمیر اضافه کنید و ورز بدین .

<h2>منوی رمضان 95 سوران ** شماره 4 : نان رول شیری</h2>

خمیر ما تا این مرحله اماده شده . فر را که ابتدای دستور گرم کردیم خاموش میکنیم. فر باید گرم باشد دقت بفرمایید که داغ مدنظر ما نیست .(فقط گرم)

ظرفی را چرب نموده دستهای خودرانیز چرب میکنیم سپس خمیر را به شکل یک توپ بزرگ درآورده و داخل ظرف میگذاریم.

به مدت ۱ الی ۱ ساعت و نیم به خمیر استراحت می دهیم. تا حجم خمیر دو برابر شود.

<h2>منوی رمضان 95 سوران ** شماره 4 : نان رول شیری</h2>

بعداز استراحت روی سطح کارخمیر را بصورت گرد کمی باز میکنیم( نیازی به آرد پاشی سطح کار نیست).

به ۹ قسمت مساوی تقسیم میکنیم(۳ در ۳) .

قالب را چرب میکنیم.

نکته: سایز قالبی که تصویر مشاهده می فرمایید قالب مربع۲۳ است.

 

<h2>منوی رمضان 95 سوران ** شماره 4 : نان رول شیری</h2>

 

<h2>منوی رمضان 95 سوران ** شماره 4 : نان رول شیری</h2>

یکی از ۹ قسمت را برداشته مثل تصویر در دست حالت می دهیم روی صفحه با کف دست بدون هیچ گونه فشاری گرد میکنیم.

همینطوری تا انتها برای همه قطعات این کار را تکرار میکنیم در قالب چرب شده گذاشته روی آن را می پوشانیم.

مجددا در جای گرم ( طبق رسپی اینجا در فر خاموش گرم شده) به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه یا( تا زمانی که حجم ان تغییر )کندقرار می دهیم.

طرز تهیه رومال اول

۱ عدد تخم مرغ + ۱ قس شیر یا خامه را مخلوط میکنیم.

 

<h2>منوی رمضان 95 سوران ** شماره 4 : نان رول شیری</h2>

بعداز استراحت دوم روی نان ها رومال میزنیم در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا روی نان ها طلایی شود.

<h2>منوی رمضان 95 سوران ** شماره 4 : نان رول شیری</h2>

سپس از فر خارج نموده رومال شماره ۲ (کره ذوب شده) روی نان ها میزنیم .

<h2>منوی رمضان 95 سوران ** شماره 4 : نان رول شیری</h2>

۱۰ دقیقه زمان میدیم تا خنک شده کره جذب شود سپس از قالب خارج نموده روی صفحه مشبک قرار می دهیم تا خنک شود.

میتوانید بصورت گرم یا هم دمای محیط یا خنک سرو کنید.

<h2>منوی رمضان 95 سوران ** شماره 4 : نان رول شیری</h2>

برای سرو میتوانید ازکرم پیشنهادی دستور نیز استفاده کنید.

 

طرز تهیه کره عسلی

کره + عسل + دارچین را بوسیله همزن به مدت ۳ الی ۵ دقیقه می زنیم تا یکدست شود.

<h2>منوی رمضان 95 سوران ** شماره 4 : نان رول شیری</h2>

نکات بسیار مهم

۱- در رسپی اصلی یا بطور کلی بیشتر رسپی هایی که در مورد نان هستند و به نوعی برای کشورهای دیگه هستش از آرد مخصوص نان استفاده میشه.

اما شما با استفاده از ارد با کیفیت خوب نتیجه خوبی خواهید گرفت پس نوع آرد انتخابی (ترجیا آرد۳ صفر) در این رسپی وسایر موارد مشابه بسیار حائز اهمیت می باشد.

۲- نکته دوم در مورد شیر هستش شیری که استفاده میکنید حداقل ۲% چربی داشته باشد . در صورت امکان از شیر کامل استفاده کنید. ( شیر کامل روی بسته بندی شیردرج شده)

 

<h2>منوی رمضان 95 سوران ** شماره 4 : نان رول شیری</h2>

۳- لطفا حتما از قاشق اندازه گیری استاندارد استفاده کنید.
یه نکته دوستانه: دوستان گلم اگه دوست دارید این هنر رو اصولی یاد بگیرین حتما حتما حتما یک پیمانه استاندارد تهیه کنید چون همیشه نیازه.

لوازم قنادی فروشی ها دارن. قیمتی هم نداره. همیشه لازمه و نتیجه کارتون هم بخاطر اندازه گیری درست عالی میشه و از همه مهمتر وقتی که گذاستین و موادی که مصرف کردین هدر نرفته.
این نکته رو از این جهت گفتم که هنوز کامنتایی در سایت داریم که مشکل اندازه گیری دارن امیدوارم این مشکل بعدا از این رسپی حل شده باشه چون شخصا ناراحت میشم وقتی ناراحتی شما رو بخاطر اندازه گیری اشتباه مواد اولیه میبینم ودر نتیجه به چیزی که انتظار داشتین تبدیل نشده.!

۴- در مرحله تهیه خمیر کره ذوب شده داریم حتما کره ذوب شده باید خنک و هم دمای محیط باشد. خیلی مهم است

 

<h2>منوی رمضان 95 سوران ** شماره 4 : نان رول شیری</h2>

۵- شیر خشک استفاده شده شیر خشک بزرگسال هستش لوازم قنادی ها هم دارن. جایگزین برای شیر خشک نداریم وجودش الزامیه.

۶- در شروع تهبه خمیر گرم کردن فر را داریم که برای استراحت خمیر است پس قبل از درست کردن خمیر ابتدا فر را گرم میکنیم.

۷- نکته مهم در مورد استراحت خمیر : بجای فر در فصل تابستان و وجود آفتا ب نیازی به این کار نیست اما اگر سیستم سرمایشی روشن است لازم است این کار انجام شود و در فصل زمستان به روش های دیگر مثل قرار گیری در مکان های گرم کفایت میکنه.

پس استفاده از فر الزامی نیست وهر روشی که تجربه دارید میتونید استفاده کنید.

۸- می توایند مواد دستور را دوبرابر کنید تا ۱۸ رول داشته باشید برای این منظور باید یک قالب۲۳ در۳۳ یا کمی بزرگترنیاز دارید.

<h2>منوی رمضان 95 سوران ** شماره 4 : نان رول شیری</h2>

۹- میتوانید بجای استفاده از قالب مربع از قالب گرد نیز استفاده کنید و تکه های گرد شده را بصورت گل در قالب بچینید. یک خمیر توپی شده در مرکز باقی خمیر ها در اطراف آن.

۱۰- پره های همزن باید قابلیت همزدن خمیر و ترکیب شدن ارد و… داشته باشد در نمونه های ساده همزن هم برای همزدن ارد این پره ها وجود داره اگر در دسترس نبود با دست این کارو انجام بدین. هیچ تفاوتی در کیفیت نداره فقط زمان بیشتری لازم دارید.

۱۱- این نان به مدت ۵ روز در ظرف در دار در یخچال قابل نگهداری می باشد .

نوش جان

 

 

منبع:sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • حلوای اوماج طرز تهیه حلوای اوماج ویژه افطار

    دستور پخت حلوای اوماج برای ماه رمضان  حلوای اوماج از حلواهای محلی آذربایجان شرقیه که به زبون آذری اوماج حالواسی گفته میشه.  حلوای اوماج در سرتاسر آذربایجان تهیه و در مراسم عزاداری یا به عنوان نذری جهت پذیرایی از مهمانان سرو میشه. …

  • کارت پستال ماه مبارک رمضان کارت تبریک ماه رمضان

     کارت تبریک ماه رمضان آمد به سرای دل سی‌ روز شکیبایی هرگز نبود ماهی این سان همه زیبایی هر صبح سحر آید آیات سماواتی هر شام اذان گوید بر سفره مینایی حلول ماه مبارک رمضان …

  • طرز تهیه اسنک خرما - دسر با خرما - دسر برای افطار طرز تهیه اسنک خرما برای ماه رمضان

      طرز تهیه اسنک خرما ویژه ماه رمضان   اسنک خرما را می‌توان به عنوان چاشنی همراه با چای و همچنین مستقلاً به عنوان دسر خورد. برای ماه رمضان و مراسم افطاری هم بسیار مناسب …

  • شیرینی رز خرمایی , دسر ماه رمضان شیرینی رز خرمایی ویژه ماه رمضان

    طرز تهیه شیرینی رز خرمایی ویژه ماه رمضان شیرینی رز خرمایی ، شیرینی ای شیک و مقوی برای سفره افطار است. در این مطلب دو روش تهیه این شیرینی خوشمزه را شرح خواهیم داد.   روش …

  • طرز تهیه آش رشته کرمانی طرز تهیه آش رشته کرمانی

        طرز تهیه آش رشته کرمانی   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست پرتقال (خلال شده) به میزان لازم خلال پسته …

  • مسقطی زعفرانی,دسر ماه رمضان ,دسر مجلسی طرز تهیه مسقطی زعفرانی برای افطار

    دستور پخت مسقطی زعفرانی مجلسی  مسقطی زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه ویژه ماه رمضانه. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه …

  • طرز تهیه شیرینی برگ بادامی طرز تهیه شیرینی برگ بادامی

      طرز تهیه شیرینی برگ بادامی (شیرینی فرانسوی)   شیرینی برگ بادامی یک شیرینی فرانسوی سبک، ترد و کرانچی است . آن را بصورت کاسه‌های برگ شکل درست کرده و بعنوان ظرفی خوشمزه برای سرو …

  • ایده هایی برای تزئین شله زرد

      نمونه های زیبای تزئین شله زرد تزئینات زیبای شله زرد برای سفره افطار نمونه هایی از تزیین شله زرد برای سفره افطار و مراسم  نمونه هایی از تزیین شله زرد برای سفره افطار و …

  • طرز تهیه پنکیک صبحانه طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه

      طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه   اگه از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید. این پنکیک رو که برای ۲ …

  • طرز تهیه آش جو ملایر طرز تهیه آش جو ملایر

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

مطالب قبلی این بخش
  • رولت ژله رنگین کمان - طرز تهیه ژله رولتی رنگین کمانی طرز تهیه ژله رولتی رنگین کمانی

      روش تهیه ژله رولتی رنگین کمانی   ژله رولتی رنگین کمانی در قالب رولت شکل و با چند نوع ژله در رنگ و طعم مختلف درست می شود و به همین دلیل نام رولت …

    • طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانی

        درست کردن پودینگ زعفرانی بسیار راحته و طعمش هم یه جورایی یادآور طعم بستنی سنتیه! این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید. …

      • آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

        آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

        • نان جیبی طرز تهیه نان جیبی

          روش پخت نان جیبی  نان جیبی پیش غذای خوشمزه و شیک برای سفره افطار و هم چنین عصرانه و جشن تولدهاست. این نون زیبا و دلربا برای پذیرایی بسیار مناسبه.   مواد لازم برای تهیه …

          • ژله میوه - ژله مجلسی - دسر مجلسی طرز تهیه ژله میوه ، مجلسی و زیبا

            روش تهیه ژله میوه روش تهیه ژله میوه بسیار آسونه. این ژله خیلی شیکه، من که هر وقت درستش می کنم خودم لذت می برم .چون بسیار زیباست و به میز غذا جلوه میده.   …

            • طرز تهیه کیک برنجی, کیک برنجی کره ای طرز تهیه کیک برنجی با بادام هندی | دو دستور پخت کیک برنجی کره ای

              دستور تهیه کیک برنجی با بادام هندی  کیک برنجی با بادام هندی از کیک های مخصوص کره ای هاست. طرز تهیه آن سخت نیست. با ما همراه شوید تا در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی، دو روش …

              • طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

                  طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص   دونات یا پیراشکی یه نوع شیرینی لذیذ آمریکاییه که به سبک های مختلفی تهیه میشه. تو این مطلب طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص رو …

                • ژله, ژله ترکیبی, ژله سورپرایز, ژله مجلسی طرز تهیه ژله سورپرایز / ژله ترکیبی مجلسی

                  آموزش روش تهیه ژله سورپرایز / ژله ترکیبی  ژله سورپرایز را به شکل های مختلف میشه تهیه کرد. قبلا آموزش هایی در این زمینه تقدیم شما شد. در این مطلب روش تهیه ژله ترکیبی زیبایی …

                  • کیک هویج و آناناس طرز تهیه کیک هویج و آناناس با رویه پنیر خامه ای

                    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : هویج ۳ فنجان (رنده شده) آرد ۲ فنجان شکر ۲ فنجان جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری نمک …

                    • طرز تهیه کیک بستنی با سس شکلات

                      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۱۰ نفر : بیسکوییت ۱۶ عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار) بادام ۱ فنجان (تست شده) شکر ۳ قاشق غذاخوری …

                      • طرز تهیه کیک خرما طرز تهیه کیک خرما برای افطار

                         طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان   به جای مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان، دسرهایی که از کشمش و خرما تهیه شده اند را مصرف کنید. یکی از دسرهای خوشمزه و …

                        • طرز تهیه نان صبحانه پلنگی طرز تهیه نان صبحانه پلنگی

                          روش پخت نان صبحانه پلنگی نان صبحانه پلنگی نانی سالم و خوشمره است با ظاهری اشتها برانگیز و زیبا که میز صبحانه شما را جذاب تر از قبل خواهد کرد. برای یادگرفتن روش پخت نان صبحانه …

                          • پخت لبو در فر - پخت لبو بدون آب روش پخت لبو در فر بدون آب

                            بهترین روش پخت لبو در فر بدون نیاز به آب بهترین روش تهیه لبو ، روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب است. به این ترتیب تمامی ریز مغذی‌های آن حفظ خواهد …

                            • کیک فرنی و حلوا کیک فرنی و حلوا دسری شیک برای افطار

                              دستور تهیه دسر کیک فرنی و حلوا   کیک فرنی و حلوا دسری شیک و مقوی برای ماه رمضان است. این دسر مخلوطی از فرنی و حلوای ساده است که با ایده ای جالب دیزاین …

بالا