سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
×

مزه دار کردن گوشت قبل از پخت

18460شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما قبل از پخت مرغ و گوشت و ماهی یا حتی سبزیجات اونو مرینیت کنید به زبان ساده بخوام براتون بگم مرینیت کردن یعنی مزه دار کرده ماده اصلی غذا قبل از پخت طوری که طعم اون رو بر نگردونه و فقط خوشمزه ترش کنه! در این مطلب روش مزه دار کردن گوشت تقدیم شما عزیزان میشه.

اول از همه اگه شما میخواید گوشت خوش مزه ای داشته باشید باید قسمت مناسبی رو انتخاب کنید گوشت راسته،قلوه گاه یا ماهیچه جزو بهترین قسمتای گوشت هستن و در کل گوشت گوسفند خوش طعم تر از گوساله هست.سعی کنید حتما گوشتهای یک تکه و سالم و تازه رو انتخاب کنید و اصلا از قسمتهای چربی دار گوشت بر ندارید.

1840318458

مرینیت کردن کلاسیک:

مواد لازم برای این روش شامل:(موسیر تازه و خرد شده ۳عدد،آویشن ۱قاشق غذاخوری،شکر قهوه ای ۳قاشق غذاخوری،سس سویا ۱چهارم لیوان،سس ورستر شایر ۳قاشق غذاخوری،سرکه بالزامیک ۲قاشق غذاخوری،روغن مایع ۱سوم لیوان)

18410

 مرینیت فلفلی:

نمک ۱و نیم قاشق غذاخوری،فلفل قرمز ۲ قاشق چایخوری،پودر سیر ۱ قاشق چایخوری،آب ۱چهارم لیوان،روغن کانولا ۱چهارم لیوان،سرکه سفید ۲ قاشق غذا خوری.

18411

مرینیت به سبک ایتالیایی:

سس قرمز تند ۱ و نیم لیوان، سس سویا ۱ قاشق غذاخوری،سس فرانسوی یا هزار جزیره ۱سوم لیوان،عسل ۱سوم لیوان،پودر سیر نصف قاشق غذاخوری.

مرینیت به سبک ایرانی:

ماست موسیر ۱لیوان،سس قرمز ۱سوم لیوان،فلفل قرمز ۲قاشق چایخوری،روغن زیتون ۱چهارم لیوان،زعفران نصف لیوان دم کرده،آبلیمو ۳قاشق غذاخوری،پودر سیر ۱قاشق مرباخوری،پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری،پیاز ریز شده ۱لیوان.

برای مرینیت کردن گوشت رو حتما و حتما بعد از شستن خشک کنید و نازک اسلایس کنید و اگر میتونید با خلال دندون سوراخ سوراخ کنید که مواد کاملا داخل گوشت نفوذ کنن حتی میشه با سوزن کامل از این طرف تا اون طرف یه تیکه گوشت رو سوراخ کرد.کلا سعی کنید تعداد سوراخ ها رو زیاد و ریز کنید تا بهتر گوشت طعم دار بشه و از طرفی حفره ها هم معلوم نشن.

18404توجه داشته باشید زنجبیل، کیوی، پاپایا و آناناس باعث نرم شدن گوشت میشن ولی نباید بیش از ۲ساعت روی گوشت باقی بمونن چون گوشت رو له میکنن.

18405نمک و سرکه و ابلیمو و سایر مواد اسیدی فقط باید ۲ساعت روی گوشت باشن وگرنه گوشت رو سفت میکنن پیشنهاد میکنم همه مواد رو بریزید روی گوشت و ۲۲ساعت بذارید توی یخچال و بعد دو ساعت آخر این مواد رو بهش اضافه کنید.
بهتره مواد رو بریزید توی یه پلاستیک زیپلاس و ببندیدش و خوب گوشت رو بکوبید و بعد هم بذاریدش داخل ظرف چفت شده و توی یخچال.

1840818406

 نکات:

۱)مقادیر بالا برای نیم کیلو گوشت عنوان شده است.
۲)میتوانید به همه دستورات بالا ۲عدد سیر و ۲عدد پیاز رنده شده هم اضافه کنید.
۳)حتما در صورت تمایل به استفاده از آب گوشت در غذا آن را ابتدا جوشانده و بعد مصرف کنید.
۴)به هیچ وجه گوشت را در ظرف فلزی مزه دار نکنید.
نوش جان

 

 

سوران

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 34, میانگین امتیاز: 4,35 از 5)
Loading...