پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

غذایی برای به اشتها درآوردن کودکان

 

غذایی برای به اشتها درآوردن کودکان - تزیین غذای کودک - تزیین غذا به شکل قایق

با این قایق خوشمزه کودک تان را به اشتها آورید

صبحانه ای برای به اشتها درآوردن کودکان

 

با تهیه این غذا همه گروه‌های سنی،‌به خصوص کودکان را به اشتها خواهید آورد.

 

مواد لازم :

سیب‌زمینی : ۲ عدد متوسط

تره‌فرنگی : یک تکه ۵ سانتی‌متری

قارچ ریز : ۲۵ گرم

روغن : ۲ قاشق چایخوری ( ۱۰ میلی‌گرم )

ذرت کنسروی : ۲ قاشق سوپخوری ( ۲۵ گرم )

نمک،‌ فلفل: به میزان لازم

شیر : یک قاشق غذاخوری ( ۱۵ میلی‌لیتر )

کره : کمی

پنیر ورقه‌ای : یک ورقه

ژامبون مرغ یا گوشت : یک ورقه ضخیم

 

طرز تهیه :

فر را تا حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره ۶ اجاق گاز) گرم کنید.

سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید تا کاملاً نرم شوند و یا می‌توانید آن‌ها را از چند نقطه با چنگال سوراخ کرده و بر روی کاغذ روغنی در مایکروفر با درجه زیاد(قدرت ۱۰۰ درصد) و به مدت ۷ تا ۸ دقیقه قرار دهید تا کاملاً‌ نرم شوند.

تره‌ فرنگی را از درازا نصف کرده،‌ آن را به خوبی بشویید تا شن‌های بین آن پاک شود و بعد آن‌ها را به صورت باریک، حلقه‌حلقه کنید. بعد قارچ‌ها را نیز به صورت نازک ورقه‌ورقه کنید.

روغن را در تابه‌ای ریخته و تره‌فرنگی‌، قارچ و ذرت را به آرامی در آن تفت دهید تا کاملاً‌ نرم شوند سپس مواد را در کاسه‌ای بریزید و گرم نگهدارید.

وقتی‌که سیب‌زمینی‌ها پخته شد، آن‌ها را با پوست و از درازا نصف کرده و داخل آن‌ها را تا حدی با قاشق خالی نمایید که ضخامت دیواره آن‌ها نیم‌سانتی‌متر باشد و بعد سیب‌زمینی‌های خارج کرده را با مواد موجود در کاسه‌ کاملاً مخلوط کنید.

سپس شیر، کره و در صورت تمایل،‌ کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و آن‌ها را به هم بزنید تا کاملاً‌ با هم مخلوط شوند و بعد مجدداً‌ از مواد آماده شده داخل سیب‌زمینی‌ها را پر کنید.

دو عدد از نیمه‌های سیب‌زمینی را داخل هر پیش‌دستی قرار دهید. از پنیر ورقه‌ای و ورقه ژامبون،‌ تکه‌های مثلثی شکلی را به تناسب اندازه قایق‌ها برش بزنید و آن‌ها را با خلال دندان‌های تزیینی به صورت بادبان بر روی قایق‌ها نصب کنید.

بگذارید غذا پیش از سرو برای کودکان کمی خنک شود.

 

 

هنر آشپزی

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 1, میانگین امتیاز: 5,00 از 5)
Loading...