چهارشنبه , ۱۷ آذر , ۱۳۹۵


نان شیرمال خانگی

آموزش تصویری روش پخت نان شیرمال خانگی

نان شیرمال یکی از نون های خوشمزه ایه که به روش های مختلف پخته میشه. نان شیرمال خانگی با هر دستوری باشه به چیز دیگه هس. این نون را می تونین در وعده صبحانه یا میان وعده میل کرده یا در ماه رمضان در وعده سحر و افطار سرو کنید. اگر نان شیرمالی با بافت بسیار نرم و پنبه ای میخواین با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه نان شیرمال خانگی

کره ۵٠گرم، میتونید از روغن جامد خانگی هم استفاده کنید
پودر خمیر مایه یک قاشق غذا خوری
شیر یک لیوان
تخم مرغ ٢ عدد
سه تا چهار لیوان آرد
شکر ٧ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری

 

نان شیرمال خانگی

 

دستور تهیه نان شیرمال خانگی :

شیر را گرم کرده طوری که انگشتمان نسوزد بعد با خمیر مایه و یک ق غ شکر کمی مخلوط میکنیم و در آن را میگذاریم تا خمیر مایه پف کند به مدت ده دقیقه

نان شیرمال خانگی

باقی مانده ی شکر، کره نرم شده و نصف قاشق چایخوری نمک و کمی آرد الک شده را به همراه شیر با همزن دستی کمی مخلوط میکنیم.

نان شیرمال خانگی

آرد را که سه بار الک کرده ایم، تا سه لیوان با خیال راحت کم کم به مواد اضافه کرده و ابتدا مواد را با قاشق سپس با دست شروع به ورز دادن میکنیم.

لیوان چهارم را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد، این قسمت خیلی مهمه اگر آرد زیاد اضافه کنید نُون حاصل بافت نرمی نخواهد داشت.

باید خمیر حاصل یک خمیر نرم وشلی باشد، اگه چسبنده بود دستتون را چرب کنید و خمیر را ورز دهید.

نان شیرمال خانگی

سپس ظرف مورد نظر راچرب کرده و خمیر را در آن قرار داده و روی آن را با سلفون می پوشونیم و داخل پارچه قرار می دهیم و به مدت یک و نیم ساعت در جای گرم استراحت می دهیم.

نکته: اگر خمیر تون سفت باشه پف خمیربیشتر طول میکشه وکیفیت نان خراب میشه

عکس پف خمیر نان شیرمال بعد از استراحت

نان شیرمال خانگی

پف خمیر را با ورز دادن میگیریم ،اگر کشمش یا گردو دوست دارید در این مرحله باید اضافه کنید.

در قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار داده ،خمیر را به اندازه های یکسان تقسیم کرده و با فاصله در قالب قرار میدهیم.

روی آن رامیپوشانیم وبه مدت نیم ساعت استراحت میدهیم سپس رو ی آن را رومال کرده (یک ق زعفران دم کرده+زرده ی تخم مرغ،یک ق روغن مایع در صورت تمایل یک ق عسل)و کنجد میپاشیم.

فر را با درجه ی ١٨٠گرم کرده ،داخل فر کأسه ی آب قرار دهید و قالب را در طبقه ی وسط فر به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار دهید،سپس گریل کنید.

نان شیرمال خانگی

بعد از پخت سریع از قالب در می آوریم و کاغذ روغنی را جدا میکنیم.
این نان بافت بسیار نرم و پنبه ایی دارد.

نان شیرمال خانگی

 

منبع:کانال آشپزیِ شیرین



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه نان فنجانی با پنیر بری و رزماری طرز تهیه نان فنجانی با پنیر بری و رزماری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : نمک ۱ قاشق سوپخوری رزماری ۲ قاشق سوپخوری (ریز خرد شده) جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ …

  • طرز تهیه نان سنگک خانگی طرز تهیه نان سنگک خانگی

      طرز تهیه نان سنگک خانگی   برای تهیه نان سنگک خانگی به چیزی بنام خمیر ترش نیاز داریم. خمیر ترش با مایه خمیر یا yeast یک کم فرق داره. با خمیر ترش نان کیفیت …

  • طرز تهیه پنکیک صبحانه طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه

      طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه   اگه از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید. این پنکیک رو که برای ۲ …

  • طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر | روش پخت نان طعم دار

    دستور پخت نان سیر با سبزی و پنیر در این مطلب از بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت نان سیر تقدیم شما می شود. نان سیر نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره …

  • طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ

      طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ (فوری،شیک و خوشمزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : جعفری به میزان لازم زرده تخم مرغ ۳ عدد ژامبون ۵ عدد …

  • نان رول شیری,افطار ماه رمضان نان رول شیری مناسب سحر و افطار ماه رمضان

    دستور پخت نان رول شیری برای افطار  و سحر  نان رول شیری بسیار خوش طعم با بافتی فوق العاده لطیف سبک و پنبه ایه که هم ظاهرش و هم طعمش نظر هر کسی را به خودش جلب …

  • طرز تهیه نان شیرین صبحانه و عصرانه طرز تهیه نان شیرین صبحانه و عصرانه

      طرز تهیه نان شیرین صبحانه و عصرانه   این نان شیرین و خوشمزه را می توانید به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کنید.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ …

  • طرز تهیه نان ایرلندی با پنیر چدار طرز تهیه نان ایرلندی با پنیر چدار

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۴ فنجان شکر ۲ قاشق سوپخوری جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری …

  • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

    طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

  • طرز تهیه نان پنیری برزیلی طرز تهیه نان پنیری،پفک برزیلی،شیرینی برزیلی طرز تهیه نان پنیری برزیلی

    طرز تهیه نان پنیری برزیلی شیرینی پزی,طرز تهیه نان پنیری برزیلی،ابتدا شیر را بجوشانید و اجازه دهید ولرم شود.تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک رطب و پسته طرز تهیه کیک رطب و پسته | کیک خرما و پسته | کیک مغذی برای ماه رمضان

    دستور پخت کیک رطب و پسته  کیک رطب و پسته ، کیک مقوی و خوشمزه برای عصرانه و صبحانه است. پیشنهاد می کنم این کیک را یک بار هم شده امتحان کنید و از خواص …

    • آموزش تزیین کیک تولد به شکل باربی آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی

        آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی   دختر کوچولوها عاشق باربی هستن. پس خیلی خوب میشه اگه برای تولدشون کیکی به شکل عروسک دلخواهشون درست کنین. در ادامه آموزش تصویری تزیین کیک …

      • طرز تهیه فالوده شیرازی طرز تهیه فالوده شیرازی

        طرز تهیه فالوده شیرازی   مواد اولیه : نشاسته ۲۵۰ گرم آب ۲ لیوان گلاب یک سوم لیوان   طرز تهیه : آب و نشاسته را مخلوط کرده، در قابلمه نچسب ریخته، روی حرارت اجاق …

        • پنکیک پنیر کشمشی

            پنکیک پنیر کشمشی   پنیر ۴۰۰ گرم  .  تخم مرغ ۴ عدد  .  آرد ۳/۴ لیوان  .  شکر ۳ قاشق غذاخوری  .  کشمش ۱ لیوان نمک ۱/۲ قاشق چایخوری  .  جوش شیرین ۱ قاشق …

          • حلوای اوماج طرز تهیه حلوای اوماج ویژه افطار

            دستور پخت حلوای اوماج برای ماه رمضان  حلوای اوماج از حلواهای محلی آذربایجان شرقیه که به زبون آذری اوماج حالواسی گفته میشه.  حلوای اوماج در سرتاسر آذربایجان تهیه و در مراسم عزاداری یا به عنوان نذری جهت پذیرایی از مهمانان سرو میشه. …

            • رنگ آمیزی کیک , کیک آبرنگی رنگ آمیزی کیک / کیک آبرنگی / نقاشی روی کیک

              آموزش تصویری تهیه کیک آبرنگی / نقاشی روی کیک  آموزش تصویری رنگ آمیزی کیک به چند روش / تزیین کیک رنگ آمیزی کیک و تهیه کیک آبرنگی یکی از روش های تزیین کیک های جشن …

              • ماست ,ماست خانگی ,تهیه ماست,طرز تهیه ماست ,طرز تهیه ماست خانگی ,ماست چرب ,ماست شیرین ,شیر پرچرب ,چربی شیر ,دستور تهیه ماست, روش تهیه ماست, آموزش تهیه ماست ,درست کردن ماست ,روش درست کردن ماست , طرز درست کردن ماست طرز تهیه ماست خانگی

                  جهت تهیه ماست ابتدا شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر شود)؛ شیر را داخل …

                • ژله تار و پود - ژله مجلسی - ژله رنگین کمان طرز تهیه ژله تار و پود

                  طرز تهیه ژله تار و پود   ژله تار و پود ژله ای بسیار زیبا و مجلسی است که با رنگ های شاد و جذاب جلوه ویزه ای به سفره شما می بخشه.   آماده …

بالا