یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


گوجه فرنگی های شکم پر

طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر

 

من با استفاده از گوجه فرنگی و کاهوی ترد و مایونز و گوشت، گوجه فرنگی شکم پر که یه پیش غذای عالی و خوشمزه هست رو درست کردم . اگه شما هم به دنبال یه بشقاب پیش غذای لذیذ هستین ، پس دست به کار شین .

 

مرحله ۱ –

مواد مورد نیاز ما :
۱ – نیم کیلو گرم گوشت قرمز پخته شده
۲ – یک دسته کاهوی خوشمزه رومی یا یک دسته کاهوی آیس برگ
۳ – ۱۲ عدد گوجه فرنگی رومی یا ۱۰ عدد گوجه فرنگی کوچک یا چهار عدد گوجه فرنگی گیلاسی بزرگ
۴ – مایونز برای طعم و مزه دادن به غذا
طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر
وسیله های مورد نیازمون :
۱ – چاقو برای خرد کردن
۲ – یک یا دو قاشق
۳ – چاقوی کوچک برای حکاکی
۴ – کاسه برای مخلوط کردن

 

مرحله ۲ –

طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر:
ریز ریز کردن مواد :
اول از همه کاهو ها رو بیارین و با چاقو خوب ریز ریز شون می کنیم . بعد کاهو های ریز ریز شده رو توی کاسه ای که برای مخلوط کردن مواد کنار گذاشته بودیم می ریزیم . بعد نوبت به گوشت ها می رسه ، گوشت ها رو هم به تکه های کوچیک ریز ریز کردم و توی کاسه ای که کاهو ها قرار دارن ریختم .
من حالا توی کاسه ، کاهو های ریز شده همراه با گوشت های تکه تکه شده رو دارم . می خوام یه مقدار طعم دارشون کنم ، واسه همین یه قاشق از سس مایونز رو توی کاسه اضافه کردم و با یه قاشق همشون زدم . هم زدن رو تا زمانی ادامه دادم تا یه مخلوط مثل تصویری که می بینین بدست بیاد .

طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر
آماده کردن گوجه فرنگی ها :
زمان آماده کردن گوجه فرنگی ها رسیده ، گوجه فرنگی ها رو همراه با یه چاقو وردارین و دست به کار شین . من گوجه فرنگی های رومی رو با چاقو از وسط به دو نیم تقسیم کردم . اما گوجه فرنگی های گیلاسی بزرگ رو فقط یه قسمت بالا شو بریدم .

طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر
گوجه فرنگی های کوچیک رو هم اول قسمت بالا شون رو بریدم بعد با استفاده از یه چاقو ی تیز لبه ی گوجه فرنگی رو تزئین و حکاکی کردم و کمی شکل فانتزی به خودش گرفت . بعد از بریدن گوجه فرنگی ها ، باید درون اون ها رو خالی کنیم و هر چی دانه و تفاله درون گوجه ها هست رو با چاقو یا قاشق بیرون بیاریم .

طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر

حالا که توی همه ی گوجه ها رو خالی کردیم ، نوبت به این می رسه که مخلوط گوشت مون رو بیاریم و با یه قاشق این مخلوط گوشت رو درون کوجه ها بریزیم . مخلوط گوشت رو توی گوجه فرنگی ها بریزین ، آروم با قاشق فشارشون بدین و مقداری دیگه از مخلوط رو توی گوجه فرنگی ها بریزین تا پر بشن .
من موقع انجام دادن این کار از انگشتام واسه فشار دادن مواد استفاده کردم ، واسه همین عکسی از مرحله ی پر کردن گوجه فرنگی ها نذاشتم . من گوجه فرنگی های پر شده رو توی دیس مورد نظرم قرار دادم و با کاهو دورشون رو تزئین کردم . گوجه فرنگی شکم پر مون آماده شده ، اون ها رو واسه مهموناتون کنار بذارین . وقتی مهمون ها سر برسن خیلی سریع همه ی این گوجه فرنگی های خوشمزه ناپدید میشن . من با موادی که اضافه اومده یه ساندویچ درست کردم و نذاشتم این مواد غذایی هدر برن . یه تکه نون ورداشتم و گوشت داخل گوجه فرنگی ها رو که از درون گوجه فرنگی ها بیرون آورده بودم روی نون مالیدم و مخلوط گوشتی رو هم که اضافه اومده بود ، با قاشق روی نونی که داشتم قرار دادم . بعد هم این ساندویچ خوشمزه رو خوردم ، خیلی عالی بود . شما هم بعد از آماده کردن گوجه فرنگی شکم پر هاتون، اگه ساندویچ خور هستین با اضافه ی مواد غذایی تون می تونین یه همچنین ساندویچی درست کنین و میل کنین ، خیلی خوشمزست .

 

kardasti.net



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

    طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۲ نفر : برنج ۱/۳ فنجان آب ۲/۳ فنجان فلفل …

  • طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر خامه ای

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر خامه ای ۸۵ گرم (نرم شده) کره ۶ قاشق غذاخوری (نرم شده) موسیر ۲ قاشق …

  • طرز تهیه دلمه برگ مو

    طرز تهیه دلمه برگ مو   مواد لازم : برگ مو  : نیم کیلو گرم مخلوط سبزی دلمه شامل نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری که البته هر چه میزان سبزی‌های معطر …

  • فلفل دلمه شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه   این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر درست کنید   مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:  برنج سفید نپخته ۱ فنجان …

  • دلمه میوه طرز تهیه دلمه میوه

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نمک به مقدار لازم ادویه خورشتی به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم عصاره زعفران …

  • طرز تهیه دلمه قارچ , طرز پخت دلمه قارچ, روش تهیه دلمه قارچ , روش پخت دلمه قارچ, دستور تهیه دلمه قارچ ,دستور پخت دلمه قارچ, دلمه قارچ, گوشت چرخ شده,قارچ درشت,جعفری خرد شده ,پیاز سرخ شده, رب گوجه فرنگی,,پنیر پیتزا طرز تهیه دلمه قارچ

      مواد لازم •    گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم •    قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد •    جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری •    پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری •   …

  • دلمه کدو حلوایی دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا

    دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا دلمه کدو حلوایی، غذایی پاییزی و خوشمزه و مناسب برای مهمانی شب یلدا است. اگر هم کدو حلوایی علاقه دارید و هم دلمه ، با ما …

  • خوراکی های خوشمزه با پیاز ایده خوراکی های خوشمزه با پیاز

    ۹ ایده برای درست کردن غذاهای خوشمزه با پیاز     تا حالا درمورد خواصی که پیاز داره مطالعه کردین؟ احتمالا بعد از اینکه کمی در مورد خواصش مطالعه کنین این فکر به ذهنتون میرسه …

  • دلمه پیاز طرز تهیه پیاز شکم پر

        مواد لازم : پیاز متوسط : ۱۰عدد گوشت چرخ کرده : ۲۵۰گرم کرفس ریز خرد شده : ۳ساقه نمک و فلفل : به اندازه کافی سیر له شده : ۳حبه اسفناج ریز خرد …

  • 16943 طرز تهیه دلمه سیب زمینی

          آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم سیب زمینی ۴ …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر

       طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر   می تونیم با استفاده از مواد مختلف به مرغ طعم خوبی بدیم و همچنین پختن غذا در فر رو تجربه کنیم که از مضرات سرخ …

    • کوکو سبزی لقمه ای - ساندویچ کوکوسبزی طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)

      طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)   کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. شیوه پختی که در این مطلب خواهید دید یکی …

      • طرز تهیه ماهی در فر با فویل طرز تهیه ماهی رژیمی | دستور پخت ماهی در فر با فویل

        آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل / بهترین روش پخت ماهی  آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل از مجموعه دستور پخت غذا های جیمی الیور است که بخش آموزش آشپزی سایت مجله تصویر زندگی طرز …

        • لقمه انگشتی های خوشمزه و مغذی لقمه انگشتی های دلچسب

            لقمه انگشتی های اشتها آور و مقوی  در این مطلب ۹ لقمه انگشتی خوشمزه و مغذی به شما عزیزان معرفی میشه که ظاهری بسیار اشتها آور و زیبا دارن. مخلوط مواد داخلی : پنیر …

          • غذای مجلسی , رولت بوقلمون مغزدار طرز تهیه رولت بوقلمون مغزدار

              آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت بوقلمون ۱قطعه (سینه) تخم مرغ ۲عدد سیر ۵حبه سبزی به میزان لازم (کوکو) زرشک به …

            • طرز تهیه انواع کباب طرز تهیه تاس کباب مرغ

                مواد لازم •  ۲ عدد سینه مرغ بزرگ و پوست‌گرفته و دو نیم شده •  ۴ عدد ران مرغ پوست‌گرفته •  ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن‌زیتون: •  ۲۰۰ گرم موسیر پوست‌گرفته •  ۲ بوته سیرخرد …

              • طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

                طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ماهی سالمون ۲ عدد فیله ی ۱۸۰ گرمی (به قطر …

                • 1955 خورش کرفس

                   خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

                  • طرز تهیه خورش قرمه سبزی

                    از فضایل و خوشمزگی و اصالت خورش قرمه سبزی هرچی بگیم کم گفتیم. این خورش واقعا خوشمزس. دستور پخت و همه فوت و فن های تهیه خورش قرمه سبزی ناب و اصیل در زیر عنوان …

                    • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای پفکی و روش پهن کردن آن

                      طرز تهیه خمیر پای پفکی   این دستور تهیه خمیر پای ، خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود. استفاده از یک …

                      • جوجه کباب طرز تهیه جوجه کباب عربی

                        روش پخت جوجه کباب عربی   جوجه کباب یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایه که اکثر افراد اون رو دوست دارن . در ادامه روش تهیه جوجه کباب عربی را خواهید دید.   مواد …

                        • طرز تهیه خورش لوبیا چیتی

                            مواد لازم جهت تهیه خورش لوبیا چیتی : پیاز : ۱ عدد غوره : مقداری نمک و فلفل و زردچوبه :  به میزان لازم زعفرون آب شده گوشت تکه ای لوبیا چیتی پخته رب …

                          • طرز تهیه سوپ جو طرز تهیه سوپ جو

                            سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است.این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت   مواد اولیه …

                            • طرز تهیه مرغ با گوجه گیلاسی و سیر طرز تهیه مرغ با گوجه گیلاسی و سیر

                              طرز تهیه مرغ با گوجه گیلاسی و سیر   در این مطلب روش جدید برای پخت مرغ با طعمی متفاوت و دلپذیر تقدیمتون میشه . امیدواریم اونو بپزین و از خوردنش لذت ببرین.     …

بالا