یکشنبه , ۲۱ آذر , ۱۳۹۵


روش پخت کیک گوشت مجلسی

کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت• کیک گوشت مجلسی • انواع کیک گوشت • دستور آشپزی کیک گوشت• تهیه کیک گوشت ساده • آﻣﻮﺯﺵ ﺗﺼﻮﻳﺮﻱ ﻛﻴﻚ گوشت

 

مواد لازم برای خمیر کیک گوشت :

تخم مرغ : ۴ عدد

ماست :۱یک پیمانه

روغن زیتون : یک پیمانه

آرد : دو ونیم پیمانه

بیکینگ پودر : ۳ قاشق چایخوری

پودر گشنیز: یک قاشق غذاخوری

نمک : یک قاشق چایخوری

فلفل : مقداری

 

کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت• کیک گوشت مجلسی • انواع کیک گوشت • دستور آشپزی کیک گوشت• تهیه کیک گوشت ساده • آﻣﻮﺯﺵ ﺗﺼﻮﻳﺮﻱ ﻛﻴﻚ گوشت

مایع داخل کیک گوشت :

از هر مخلوطی میتونید استفاده کنید ، مایع ماکارونی ، مایع مرغ و….

مقدار ۲ لیوان از مخلوط دلخواه رو برای کیک لازم داریم من از مخلوط مرغ, پیاز, سیر, فلفل دلمه ای و جعفری استفاده کردم .

 

طرز تهیه کیک گوشت :

برای تهیه کیک گوشت ابتدا تخم مرغ روغن نمک و ادویه جات رو با هم زن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند.ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نماییدآرد را الک کرده به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید ، مایه نسبتا ” سفتی مثل شکل زیر بدست میاد

قالب رو چرب کنید (اگه قالب سیلیکونی هست نیازی به چرب کردن نداره ) و کمی ازمایع رو ته قالب بریزید

بعد مخلوط گوشتی رو بابقیه مایع مخلوط کرده و بریزد روی اون دراین مرحله میتونید با سس گوجه فرنگی روی کیک رو تزئین کنید

برای پخت به مدت یکساعت در دمای ۱۸۰ درجه فارنهایت داخل فر یا ۱۵ دقیقه با کلید ترکیبی ۳ داخل ماکروویو بپزید.

میتونید مایع گوشتی و خمیر رو لایه لایه داخل قالب بریزید و یا مایع گوشتی رو وسط دولایه خمیر قرار بدید اما به نظر من وقتی مخلوط میشه طعم پخش میشه و خوشمزه تره.

 

line

طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز به فر

 

طرز تهیه کیک گوشت دیگری  را به شما آموزش می دهیم که با مواد گوشتی پر شده است. این کیک نیازی به فر ندارد و خیلی خوشمزه است.

مواد اولیه:

  • زعفران سائیده شده به میزان لازم
  • نمک ۱ ق م
  • بیکینگ پودر ۲ ق م
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل به میزان نیاز
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
  • ماست ۱ پیمانه
  • سس کچاپ برای سرو
  • تخم مرغ ۴عدد
  • کنجد (به دلخواه) به میزان لازم

طرز تهیه کیک گوشتی :

ابتدا تخم مرغها را کاملا مخلوط میکنیم بعد روغن رو اضافی میکنیم کامل هم میزینم بعد ماستو میریزیم و هم میزنیم بعد مواد خشک رو (آرد نمک بیکینگ پودرفلفل زردچوبه زعفران ساییده شده)که قبلا ۳ بار الک کردیم آروم آروم و در ۳ مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن.

بعد ته قابلمه نسوز (یا ماهیتابه با هر کدوم که راحتترین برای پختن و برگردوندن.فقط اگه از تابه استفاده میکنین ارتفاعش خوب باشه که مواد به دمکنی نچسبه.من خودم توی قابلمه درست کردم و طرف دیگشو توی تابه برگردوندم اینطوری راحت میشه برام) رو چرب کردم نصف مایع کیک رو ریختم بعد روش مواد میانی رو میریزیم و بعد نصف باقیمانده ی مواد کیک رو میریزیم .میزاریم روی شعله کم گاز با شعله پخش کن.در قابلمه رو با دمکنی روش میزاریم اجازه میدیم بپزه.

برای من ۱۵ دقیقه طول کشید این مدت در گازها فرق میکنه نسبت به شعلشون.پس باید مراقب باشین.تشخیصش با خودتونه ولی به نظر من بیشتر از ۳۰ دقیقه دیگه نزارین بمونه.بعد برشگردونین و طرف دیگش رو هم سرخ کنید وبا سس قرمز سروش کنید

 

کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت• کیک گوشت مجلسی • انواع کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز فر

من برای داخل کیکم از گوشت چرخکرده با فلفل دلمه ای خرد شده و سیب زمینی نگینی خرد شده و سرخ شده به همراه ۲ دونه خیار شور خرد شده و هویج نگینی خرد شده با نخود فرنگی استفاده کردم (همشو قبلا سرخ کرده و اماده کرده بودم)با رب و نمک و ادویه ها ی مورد علاقم

کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت• کیک گوشت مجلسی • انواع کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز فر

نکته:

میتونید قبل از ریختن مایع کیک ته قابلمه کنجد بپاشین همچنین روش.عالی میشه.

میتونید برای داخل کیک از هر موادی که دوس دارین استفاده کنین.

توصیه میکنم حتما درست کنید چون خیلی خوشمزه هست.

 

 

منبع : چی بپزم – نی نی بانو


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • 18543 طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

      طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه اى ۱عدد (نگینی خرد …

  • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

    دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

  • طرز تهیه باقلوای گوشت طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

  • طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

    دستور تهیه کباب حسینی غذایی شیک و مجلسی   برای تهیه کباب حسینی به سیخ‌های کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه شده و در فروشگاه ها هم به فروش میرسن احتیاج داریم و …

  • طرز تهیه کباب شکم پر طرز تهیه کباب شکم پر

    طرز تهیه کباب شکم پر مواد لازم: نان ساندویچ ۶ تکه (حبه شده) کره ۶ قاشق غذاخوری پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده) کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس) سیب ۵ کیلوگرم (ورقه …

  • طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو

    طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو (یک پیش غذای خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : گوشت ۳۰۰گرم (چرخ کرده) سیر  ۱حبه …

  • خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم طرز تهیه سبزی پلو با ماهیچه (سبک پسران کریم)

    طرز تهیه خوراک سبزی پلو با ماهیچه (به سبک پسران کریم)   این روش پخت سبزی پلو با ماهیچه که به روش پخت پسران کریم شهرت داره در سایت شف آرتیست منتشر شده. اولین بار طبق اون دستور …

  • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

    خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

  • کباب برگ طرز تهیه کباب برگ

      مواد لازم •  ۱٫۵ کیلوگرم گوشت راسته پاک کرده •  دو تا سه عدد پیاز •  یک فنجان روغن زیتون •  فلفل   طرز تهیه ۱ – کباب برگ را می توانیم به هر …

  • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

    دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه باقلوای گوشت طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

    • طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی) طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

      طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : فلفل سبز (بسته به میزان تندی مورد علاقه) ۲ عدد بزرگ گوشت (چربی …

      • images طرز تهیه میگو سوخاری

                               طرز تهیه میگو سوخاری    مواد اولیه: میگو ۵۰۰گرم تخم مرغ ۳عدد آردسوخاری به میزان لازم بیکینگ پودریک قاشق چایخوری زعفران به مقدار دلخواه …

        • کباب مرغ طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

            مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

          • طرز تهیه 10 نوع سالاد لایه ای طرز تهیه ۱۰ نوع سالاد لایه ای

              معرفی ده نوع سالاد لایه ای لذیذ   سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعیت مواد و ترکیب آن فرق می کند . در این مطلب برای شما عزیزان ۱۰ نوع …

            • ساندویچ میگو , غذا با میگو  طرز تهیه ساندویچ میگو شامی شبک و خوشمزه | ساندویچ ساده و سبک

               دستور پخت ساندویچ میگو شام ساده و سبک اگر شما هم دیر به منزل می رسید و برای درست کردن و تهیه شام فرصت بسیار کمی دارید ما به شما پیشنهادی می کنیم ساندویچ میگو …

              • سیب زمینی بامیه ای - سیب زمینی دوشس طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (دوشس)

                طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (سیب زمینی دوشس)   ماه رمضان نزدیکه ، فکر کنم بتونید با این سیب زمینی بامیه ای های خوشگل مهمونهاتون رو غافلگیر کنید . این سیب زمینی ها دقیقا …

                • طرز تهیه سمبوسه میگو

                  طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

                  • چیزبرگر درون پنیری,پخت چیزبرگر درون پنیری طرز تهیه چیز برگر درون پنیری

                    چیز برگر درون پنیری واقعا غذای خوشمزه ای است و به خاطره پنیری که در وسط گوشت است خیلی طعم بی نظیری دارد . آماده سازی : ۲۰ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه  مواد لازم …

                    • طرز تهیه دلمه برگ مو

                      طرز تهیه دلمه برگ مو   مواد لازم : برگ مو  : نیم کیلو گرم مخلوط سبزی دلمه شامل نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری که البته هر چه میزان سبزی‌های معطر …

                      • شامی ازمیری طرز تهیه شامی ازمیری

                          مواد لازم: گوشت بره چرخ کرده : نیم کیلو پیاز : یک عدد متوسط تخم مرغ : ۱ عدد جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق غذاخوری نان تست : ۲ قطعه زیره : ½ …

                        • طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی - خشک کردن گوجه فرنگی طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی

                            طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی   مواد اولیه : روغن زیتون بی بو به میزان لازم گوجه فرنگی سفت و گوشتی ۱ کیلو و نیم سبزیجات معطر ((آویشن، ریحان، رزماری، …)) به میزان لازم …

                          • سوپ شیر, سوپ افطاری طرز تهیه سوپ شیر برای افطار

                            روش پخت سوپ شیر خوش طعم برای افطار سوپ شیر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که هر ذائقه ای اون را می پسنده. سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی …

                            • طرز تهیه پاچانگای گوشت طرز تهیه پاچانگای گوشت

                                طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

بالا