تا حالا کیک گل کلم خوردین ؟! فکر می کنید چه جوری پخته میشه و چه طعمی داره ؟ این غذا ترفندیه تا این سبزی مفدی را در سبد غذایی خانواده قرار بدین و از خواص اون بهره مند بشید.
طرز تهیه کیک گل کلم
گل کلم رو با کمی نمک بپزین به حدی که له نشه!
(تقریبا” ۱۰ دقیقه)
سینه مرغ رو چرخ کنین.
یه پیاز درشت رو ریز خرد کنین و کمی سرخش کنین .
هویج رنده شده رو هم آخرای سرخ شدن پیاز بهش اضافه کنین.
پیاز،هویج،یک تخم مرغ کامل و مقداری شوید خرد شده رو با مرغ چرخ شده مخلوط کنین.
(نمک،فلفل و ادویه دلخواه فراموش نشه!)
مواد آماده رو توی یه ظرف نسوز که کمی کف و دیواره شو چرب کردین بریزین.
گل کلم ها رو گل،گل کنین!!
خوب گل ،گله دیگه!!
گلا رو توی ظرف گوشت بکارین یعنی فرو کنین!
این شکلی!
پنیر رو رنده کنین.
(ترجیحا” چدار اما پنیر گودا و موزارلا هم گزینه های خوبی هستن)
پنیر رو روی گل کلم ها بریزین و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه توی فر بذارین.
برای طلائی شدن روی کیک گل کلم، ۱۰ دقیقه آخر پخت، قسمت بالای فر رو روشن کنین.
نووووووش جان!
خواص گل کلم
مصرف انواع مختلفی از میوه و سبزیجات می تواند خطر ابتلا به بیماریها را کاهش دهد.
مصرف گیاهانی همچون گل کلم میتواند خطر چاقی، دیابت، بیماری قلبی را کاهش دهد و سلامت کلی بدن را بهبود ببخشد.
گل کلم حاوی آنتی اکسیدانهایی است که از تکثیر سلولهای سرطانی جلوگیری می کند.
گل کلم فیبر بالایی دارد و همین امر باعث میشود از بروز یبوست جلوگیری شود. به همین خاطر سیستم گوارش بدن کار خود را بهتر انجام میدهد.
مصرف منظم فیبر برای دفع سموم بسیار مفید است. مصرف فیبر میتواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری قلبی، سکته، پرفشاری خون، دیابت، چاقی و سایر موارد را کاهش دهد.
کولین موجود در گل کلم به بهبود خواب، حافظه، حرکات ماهیچهها و یادگیری کمک میکند.
حاوی ویتامین K ، ویتامین سی، ویتامین B6 ، تیامین، نیاسین، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و منگنز است.
دلمشغولی های یک مامان