سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
×

طرز تهیه کیک پسته | کیک گرم و خوشمزه | کیک مجلسی برای افطار

طرز تهیه کیک پستهدستور پخت کیک پسته 

کیک پسته کیکی خوشمزه و مقویه که می تونین هم به عنوان عصرانه و هم در وعده صبحانه میل کنین. این کیک خوشمزه را درست کنین و از خوردنش کنار خونواده همراه با یه نوشیدنی گرم لذت ببرین.

 

مواد لازم برای تهیه کیک پسته :

سه پیمانه آرد
دو و نیم ق چ بکینگ پودر
یک دوم ق چ نمک
یک و نیم پیمانه شکر
۵۰ گرم پسته ی چرخ شده یا کوبیده شده
آب نصف لیوان
کره سیصد و چهل گرم ( یا ۲۳۰ گرم روغن مایع)
یک ق چ وانیل
پنج عدد تخم مرغ بزرگ
یک دوم پیمانه شیر پرچرب پ

 

طرز تهیه کیک پسته

روش پخت کیک پسته :

فر رو روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

یک قالب کیک سوراخ دار بیست و پنج سانتی رو با روغن جامد چرب کنید و تمام سطح قالب رو کنجد پاشی کنید.

آرد، بیگینگ پودر و نمک رو سه بار الک کنید.

کره رو با سرعت متوسط همزن دو دقیقه هم بزنید. شکر رو اضافه کنید و چهار دقیقه با سرعت نیمه زیاد هم بزنید.

وانیل و تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید و فاصله هر تخم مرغ یک دقیقه بزنید و اون قدر هم بزنید تا حجم مواد دو برابر بشه.

آرد رو در سه قسمت مساوی اضافه کنید. بین هر دو قسمت نصف شیر رو هم اضافه کنید و فقط با لیسک بصورت دورانی هم بزنید.

پودر پسته رو با آب و یکم رنگ مجاز خوراکی مخلوط کنید و اون رو با سه پیمانه از مایه کیک مخلوط کنید.

یک سوم از مایه ساده رو کف قالب بریزید. سپس یک سوم از مایه پسته رو روی اون بریزید و این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید.

برای مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه یا تا وقتی که خلال دندان تمیز از مرکز کیک خارج بشه بپزید.

 

نوش جان

 

منبع:کانال پخت و پز آسان/فاطمه زهرا

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 6, میانگین امتیاز: 4,33 از 5)
Loading...