جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کیک هل و زعفران به دو روش / پخت کیک مجلسی

دو دستور عالی برای پخت کیک هل و زعفران

کیک هل و زعفران را از دوران دبیرستان می پختم.  طعمش بی نظیره و بافت فوق العاده لطیفی داره. آخ که وقتی بوی هل و زعفران می پیچه تو خونه خاطره ها مو زنده میکنه .

کیک هل و زعفران , طرز پخت کیک

مواد لازم :

  • آرد ۱لیوان ونیم
  • شکر ۳چهارم لیوان
  • ماست ۳چهارم لیوان
  • روغن نصف لیوان
  • تخم مرغ ۲عدد
  • بکینگ پودر ۱ قشق غذاخوری
  • هل ۱قاشق چایخوریخوری
  • زعفران ساییده ۱قاشق چایخوریخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوریخوری

روش پخت :

برای تهیه کیک هل و زعفران ابتدا آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک می کنیم.

تخم مرغ ها و وانیل را به مدت ۳ دقیقه با دور تند همزن می زنیم که حجمش دو برابر بشه و پف کنه.

ماست و زعفران و هل را مخلوط کرده و به تخم مرغها اضافه کرده روغن و شکر را اضافه کرده و کمی با قاشق هم زده و مخلوط آرد و بکینگ پودر را آرام در چند مرحله اضافه کرده تا گلوله نشه و یکدست بشه.

مواد را در قالب ریخته و در فر که یک ربع از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه می گذاریم به مدت ۴۰ دقیقه بپزه.

البته دمای هر فری فرق می کنه بعد از نیم ساعت چک کنید با سیخ چوبی اگه بهش نچسبید کافیه.

کیک هل و زعفران

نکات :

ریختن وانیل اختیاریه چون این کیک هل داره اصلا بوی تخم مرغ نمیده.

مقدار هل رو بیشتر نریزد چون تلخ میشه.

نوش جان

کیک هل و زعفران

طرز تهیه کیک گلاب و زعفران به روشی دیگر 

مواد  لازم

  • آرد ١ و ١/٣ پیمانه
  • تخم مرغ ٣ عدد
  • زعفزون ٢ قاشق مرباخوری دم کرده
  • شکر ١ پیمانه
  • روغن ٣/۴ پیمانه
  • ترکیب گلاب و شیر ٣/۴ پیمانه
  • بیکینک پودر ٢ قاشق مرباخوری
  • وانیل ١/٢ قاشق چایخوری
  • پودر هل ١ قاشق چایخوری
  • نمک یک پنس (مقدار نمک بین انگشت شست و اشاره)

 

کیک هل و زعفران

دستور تهیه 

تخم مرع و شکر و وانیل را به مدت ۵ دقیقه با همیرن بزنید، تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود.

بعد روغن را اضافه کرده ١ دقیقه هم می زنیم. سپس ترکیب گلاب و شیر ١دقیقه زده میشه.

بعد زعفرون و هل و در آخر نمک و آرد و بیکینک بودر ٣ بار الک شده را اصافه کرده دورانی هم می زنیم.

مایه کیک را داخل قالب ریخته و تو فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ درجه میگذاریم به مدت ٣۵ دیقیه بپزه.

حتما حتما از کاغذ روغنی استفاده بشه. ١٠ دقیقه بعد اتمام پخت در فر بمونه حتما.

کیک هل و زعفران

منابع:کانال پخت و پز آسان/کانال آشپزی سپیده

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 51, میانگین امتیاز: 4,24 از 5)
Loading...