دوشنبه , ۱۵ آذر , ۱۳۹۵


آموزش شیرینی پزی, آموزش پخت کیک, کیک ,کیک شیفون, طرز پخت کیک شیفون, کیک تولد ,رولت, طرز تهیه کیک شیفون,کیک مناسب رولت,دستور پخت کیک شیفون,روش تهیه کیک شیفون

کیک شیفون

مناسب ترین کیک برای تزئین و رولت

 

کیک شیفون یه نوع خیلی سبک از کیک هست که بعضا از کیک اسفنجی هم نرم تر و انعطاف پذیر تره! پس برای تزیین با خامه برای مناسبتها و رول کردن بسیار مناسبه و اگه فقط یه بار درستش کنین مطمئن باشین دیگه هیچ وقت از قنادی کیک نمیخرین.

 

مواد لازم:بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوریکرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ ۴ عدد

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

روغن مایع یک چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ پیمانه

آب جوش ۹۰ میلی لیتر

پودر کاکائو یک سوم پیمانه

آرد ۱ پیمانه

طرز تهیه سبکترین کیک برای تزئین و رولت

کیک شیفون یه نوع خیلی سبک از کیک هست که بعضا از کیک اسفنجی هم نرم تر و انعطاف پذیر تره! پس برای تزیین با خامه برای مناسبتها و رول کردن بسیار مناسبه و اگه فقط یه بار درستش کنین مطمئن باشین دیگه هیچ وقت از قنادی کیک نمیخرین.

 

طرز تهیه کیک:

۱- اول آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم، پودر کاکائو رو توی آب جوش خوب حل می کنیم و کنار میذاریم تا خنک شه، فر رو روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و میذاریم خوب گرم شه.

۲- از مقدار گفته شده ی شکر، یک هشتمش رو کنار میذاریم. حالا توی یه ظرف جادار، بقیه شکر، زرده های تخم مرغ، وانیل و روغن مایع، نمک و محلول کاکائوی سرد شده رو با دور تند همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می زنیم تا مواد حجم پیدا کنه و رنگش روشن بشه کمی.

۳- مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو به مایه اضافه می کنیم.

۴- توی یه ظرف دیگه سفیده های تخم مرغ رو با همزن که پره هاش کاملا تمیز و خشک هست می زنیم تا کف کنه. بعد کرم تارتار رو اضافه می کنیم و بازم می زنیم تا سفید بشه.

۵- حالا اون شکری که کنار گذاشته بودیم رو هم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دیم تا مواد کاملا سفید و حجیم بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه.

۶- کمی از این سفیده زده شده رو به مخلوط زرده و کاکائو اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا مواد کمی شل بشه.

۷- حالا بقیه سفیده ها رو با لیسک آروم مخلوط مواد می کنیم، به صورت دورانی و در یک جهت تا پف سفیده نخوابه و در عین حال، سفیده ها هم گلوله توش نمونه.

۸- قالب میان تهی ۲۳ سانت (یا قالب گرد ساده ۲۰ سانت دیواره بلند) رو چرب می کنیم (فقط و فقط کف قالب رو) و مواد رو داخلش می ریزیم و به فر گرم شده منتقل می کنیم و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان می دیم که کیک بپزه. (اگه دیواره هاش رو هم چرب کنیم بعد از پخت پفش به شدت میخوابه). اگر هم توی کیک خلال دندون زدید و دیدید وسطش هنوز خام هست، سریع روی قالب رو بدون اینکه به سطح کیک آسیب بزنید، با یه تیکه فویل بپوشونید و پنج تا ده دقیقه دیگه بذارین توی فر تا مغزش هم کامل بپزه.

۹- بعد از اتمام پخت، اجازه بدین کیک ۵ دقیقه در قالب بمونه و بعد برعکس روی توری بذارین تا خارج و خنک بشه.

۱۰- بعد از خنک شدن کیک رو با دقت از عرض نصف کنید و وسطش خامه قنادی با هر چیز دیگه ای که دوست دارین بریزین.

۱۱- بعد لایه دوم کیک رو روش قرار بدین و روی اون رو هر جوری که دوست دارین تزیین کنین.

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



۲ دیدگاه

  1. ماتینا می‌گه:

    سلام..از کجا بفهمیم آب ۹۰ میلی لیتر شده یا نه؟

    نسیم
    جولای 2nd, 2015 12:57
    سلام دوست گرامی . جواب سوالتونو می تونین اینجا پیدا کنین:

    واحدهای اندازه گیری در آشپزی


در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • تزیین کیک با خمیر فوندانت تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

    آموزش تصویری تزیین کیک با خمیر فوندانت / پخت کیک اسفنجی  در این مطلب ابتدا روش پخت کیک اسفنجی و سپس مراحل تهیه خمیر فوندانت و تزیین کیک با آن را به صورت تصویری آموزش خواهیم …

  • کیک کره ای , کیک دو رنگ طرز تهیه کیک کره ای

    دستور پخت کیک کره ای خوش عطر و خوشمزه کیک کره ای میتونه بیس خیلی کیکها باشه. مثلا کیکهای میوه ای. یعنی میتونید توش از میوه ها استفاده کنید و کیکتون رو خراب نمیکنه. میتونید با …

  • طرز تهیه کیک براق طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

    آموزش طرز درست کردن کیک براق / تزیین کیک با سس فرانسوی تهیه کیک براق یکی از جدیدترین روش های تزیین کیک است. با ما همراه باشید تا ابتدا دستور پخت یک کیک اسفنجی را …

  • کیک هویج و سیب طرز تهیه کیک هویج و سیب مقوی و لذیذ

    دستور پخت کیک هویج و سیب  کیک هویج و سیب بسیار مقوی و خوشمزه هست. این کیک را می تونین تو قالب بزرگ به صورت یه تیکه درست کنین، می تونین هم تو قالب های …

  • کیک صبحانه کشمشی , کیک کشمشی طرز تهیه کیک صبحانه کشمشی خوشمزه و پف دار

    دستور پخت کیک صبحانه کشمشی آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک صبحانه کشمشی ، در صورت تمایل می توانید از گردو هم استفاده کنید. در این بخش از نان، شیرینی، دسر مجله تصویر زندگی با ما …

  • تزیین کیک روز مادر مدل تزیین کیک روز مادر

    نمونه های زیبای تزیین کیک روز مادر  کیک روز مادر , مدل کیک برای روز مادر , تصاویر کیک ویژه روز مادر , عکس کیک تبریک روز مادر , تزئین کیک برای روز مادر , هدایای …

  • طرز تهیه ژله بریلو -  ژله نرم - تزیین کیک ژله بریلو یا ژله نرم برای تزیین کیک و شیرینی

       طرز تهیه ژله بریلو یا ژله نرم برای تزیین کیک   ژله بریلو برای نقاشی روی کیک برای کاور کردن روی کیک، تزیینات کیک و شیرینی و برای مرطوب و براق نگه داشتن میوه …

  • طرز تهیه کیک شکلاتی دبل چاکلت طرز تهیه کیک شکلاتی دبل چاکلت عصرانه ای خوشمزه

    طرز تهیه کیک شکلاتی دبل چاکلت امروز در بخش نان، شیرینی، دسر طرز تهیه کیک شکلاتی دبل چالکت را برای شما عزیزان انتخاب کرده ایم. کیک شکلاتی یکی از انواع کیک پر طرفدار و خوشمزه اس …

  • طرز تهیه کیک برنج با مرغ طرز تهیه کیک برنج با مرغ

    طرز تهیه کیک برنج با مرغ   کیک برنج با مرغ غذای خوشمزه و خوش رنگی است که به دلیل قالبی بودن برای مجالس بسیار مناسب و زیباست. این غذا را می توانید با انوع …

  • رنگ آمیزی کیک , کیک آبرنگی رنگ آمیزی کیک / کیک آبرنگی / نقاشی روی کیک

    آموزش تصویری تهیه کیک آبرنگی / نقاشی روی کیک  آموزش تصویری رنگ آمیزی کیک به چند روش / تزیین کیک رنگ آمیزی کیک و تهیه کیک آبرنگی یکی از روش های تزیین کیک های جشن …

مطالب قبلی این بخش
  • تور گیپور خوراکی طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین شیرینی و چای

    طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین چای یا شیرینی     تور گیپور خوراکی برای تزیین انواع کیک و شیرینی و چایی بکار میرود و توسط میشله هستر Michele Hester ابداع شده است . این هنرمند …

    • طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی

      طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی (بسیار ساده و خوشمزه) آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : شیر عسل (بسیار غلیظ) ۲ ق س پ …

      • نان شیرمال , شیرینی نوروزی , شیرینی نایینی طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین

        طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین نان شیرمال شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه میشه خورد هم برای صبحانه و چاشت نیمروز مناسبه. اگه با دقت ومطابق دستور  و با مواد …

        • طرز تهیه حلوا لبو طرز تهیه حلوای لبو دسر شب یلدا

          طرز تهیه حلوای لبو دسر شب یلدا حلوای لبو از دسرهای سنتی شب یلداست. چغندر قرمز هم خواص زیادی دارد که در انتهای مطلب به برخی از آن  ها اشاره خواهیم کرد.   حلوای لبو دسری …

          • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای میوه ای

               طرز تهیه خمیر پای مخصوص انواع پای میوه ای   آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱قاشق چایخوری آبلیمو ۲قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲عدد …

            • طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی

              طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی (فوق العاده آسان و شیک)   مواد اولیه : پودر ژله ۱بسته (در رنگهای مختلف) بستنی وانیلی نصف لیوان   طرز تهیه : در ابتدای کار یک بسته …

              • کرم هات چاکلت طرز تهیه کرم هات چاکلت دسری مجلسی

                دستور تهیه کرم هات چاکلت دسر مجلسی و خوشمزه کرم هات چاکلت دسری خوشمزه برای دوست داران کاکائو و شکلات است. هات چاکلت نوشیدنی غلیظ و به رنگ قهوه ای سوخته است. در این نوشیدنی فقط …

                • طرز تهیه کیک اسفنجی

                  طرز تهیه کیک اسفنجی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۱۰ نفر : آب نصف پیمانه (جوش) وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری سر صاف نمک …

                  • طرز تهیه ژله موزاییکی شیر و قهوه طرز تهیه ژله موزاییکی شیر و قهوه

                    دسر ژله موزاییکی شیر و قهوه گرچه ممکنه در نظر اول کمی سخت به نظر بیاد, ولی اصلا سخت نیست فقط کمی مراحل تهیه آون طولانیه!   مواد لازم برای ژله پایه‬ ‫شیر ۳ پیمانه‬ …

                    • طرز تهیه بیسکویت زبان گربه - آموزش شیرینی پزی طرز تهیه بیسکویت زبان گربه

                        طرز تهیه بیسکویت زبان گربه   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : کره ۶۰ گرم پودر شکر ۱/۲ پیمانه سفیده تخم مرغ ۲ عدد آرد معمولی ۵ قاشق …

                      • طرز تهیه ژله دو رنگ طرز تهیه ژله دو رنگ مجلسی

                        طرز تهیه ژله دو رنگ زیبا و مجلسی   مواد لازم : ژله آلوورا ۱ عدد بستنی لیوانی ۱ عدد ژله آلبالو ۱عدد موز ۵ عدد.   طرز تهیه ژله دو رنگ : جهت تهیه …

                        • طرز تهیه ژله به شکل انار طرز تهیه ژله به شکل انار

                            طرز تهیه ژله به شکل انار   یکی از قشنگ ترین دسرها برای شب یلدا دسر و ژله به شکل انار هست . قشنگی این ژله به اینه که بعد از برگردوندن و برش …

                          • طرز تهیه پودینگ لیمو ترش طرز تهیه پودینگ لیمو ترش دسری با عطر لیمو

                            دستور پخت پودینگ لیمو ترش پودینگ لیمو ترش هم مثل سایر پودینگ ها نوعی دسراست. این پودینگ گرچه از نظر مواد تشکیل‌ دهنده شبیه کیک است ولی به اندازه کیک، بافتی سفت نداشته و همان‌طور با همان ظرف …

                            • طرز تهیه کیک کاپوچینو طرز تهیه کیک کاپوچینو

                              طرز تهیه کیک کاپوچینو با طعم عالی   اینم طرز تهیه کیک کاپوچینو برای طرفدارای نسکافه. این کیک با طعم عالی ای که داره می تونه یه عصرونه یا صبحونه لذتبخش باشه. اونو تهیه کنین …