طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی سرخ شده
کیک سیب زمینی خلالی غذایی ساده و سریع که برای خوش طعم تر شدن اون می تونید بکینگ پودر، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، آویشن و پودر سیر هم به مواد گفته شده اضافه کنید.
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد اولیه برای ۲ نفر :
نمک به میزان دلخواه
آب به مقدار لازم
تخم مرغ (۱تا۲عدد) به میزان دلخواه
آرد ۱لیوان
سیب زمینی (خلال شده و بزرگ) ۲عدد
طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی :
آرد و نمک را را باهم مخلوط میکنیم .
سپس به تدریج مقداری آب اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آرد و نمک باهم خمیر شوند.
سپس تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مایع ما درست شود.
سیب زمینی را پوست کنده و به طور خیلی نازک خلالی خرد کنید
توجه داشته باشید که خلال ها خیلی نازک و هم اندازه باشند.
برای کیک سیب زمینی خلالی بهتره سیب زمینی هاتون مثل شکل بالا رشته های نازک بشه
قبل از اضافه کردن خلال های سیب زمینی به مایع مایع را هم بزنید، سپس خلال ها را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.
ماهی تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن ریخته و آنرا چرب کنید، سپس مقداری از مخلوط سیب زمینی و مایع آرد را در ماهی تابه بریزید و آنرا پهن کنید
وقتی که لایه ی زیرین مقداری پخت آنرا برگردانید. سیب زمینی ها را تا زمانی که رنگ آن به طلایی مایل به قهوه ای تبدیل شود، سرخ کنید.
نکات:
۱)در صورت تمایل مقداری جعفری خرد شده،پودر سیر،پودر موسیر ،فلفل دلمه ای خرد شده،قارچ خرد شده،آویشن یا گلپر نیز به خمیر اضافه کنید.
۲)میتوانید به جای آب از شیر استفاده کنید.
۳)اگر دوست دارید نصف لیوان خامه هم به ترکیب کیک اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
۴)اضافه کردن ۲قاشق غذاخوری زعفران آب شده یان غذا را خوشمزه تر میکند.
۵)برای ترد و خوشمزه تر شدن این کیک آن را در روغن فراوان و بسیار داغ سرخ کنید.
۶)برای پوک تر شدن کیک به آن ۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر بیفزایید.
۷)این کیک را با مایونز یا سس فلفل تند سرو کنید.
۸)در صورت تمایل ۱فنجان پنیر پیتزا رنده شده هم داخل مواد کیک بریزید.
نوش جان
منبع : سوران