پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کیک سه شیر سه شکلاتی

کیک سه شیر سه شکلاتی

دستور پخت کیک سه شیر سه شکلاتی

کیک سه شیر سه شکلاتی طعمی فراموش نشدنی داره. اگه دلتون لک زده واسه یه کیک شکلاتی پدر مادر دار… این کیک خودشه. اصل جنس. حتی میتونید کل کیک رو تک نفره فرض کنید. الان فصل شکلاته. اصلا روزشه. دنیا داره چراغ سبز بهتون نشون میده. کالری رو بیخیال. اجازه خوردن همه اش رو دارید … چون لیاقش رو دارید. اصلا بذاریدش به حساب یک هدیه از طرف خودتون به خودتون چون عاشق خودتون هستید. منتظر این نمونید که کسی بهتون شکلات هدیه بده. خودتون پیش قدم شید. همین امروز یا فردا.

 

مواد اولیه کیک سه شیر سه شکلاتی :

 

برای کیک :
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
آرد ۱ و نیم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چ
کره ۱۱۵ گرم
تخم مرغ (درشت) تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ ونیم پیمانه
نمک ۱/۲ ق چ

 

برای گلیز :
شکلات ۲۰۰ گرم
خامه ۱/۲ پیمانه
شیر ۲/۳ پیمانه
پودر کاکائو ۲ ق غ
شیر عسلی ۳۵۰ گرم

 

برای تایپینگ :
خامه ۲۰۰ گرم
شکر ۱/۴ پیمانه
شکلات ۴۰ گرم

 

روش پخت کیک سه شیر سه شکلاتی :

فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم.
قالبی رو برای کیک در نظر میگیریم. مثلا حدود ۲۰ در ۳۰ سانت. حالا کمی بزرگتر یا کوچکتر.
قالب رو با کره به خوبی چرب میکنیم.
با پودر کاکائو کل سطحش رو پوشش میدیم.


حالا با برس پودر کاکائوی اضافی رو جمع کرده از قالب خارج میکنیم.

 

مایه کیک رو آماده میکنیم.

آرد ، نمک ، بیکینگ پودر و کاکائو را الک کنید ( من از کاکائوی تیره استفاده کردم که کیفیت بهتری داره و رنگ کیک رو تیره تر میکنه)
کره و شکر و وانیل را ۲ دقیقه خوب بزنید و تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید.

نصف مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید.
شیر را با مخلوط بزنید تا یکدست شود

باقی مانده آرد را اضافه کرده و به آرامی کاملا مخلوط کنید
آرد ، نمک ، بیکینگ پودر و کاکائو را الک کنید ( من از کاکائوی تیره استفاده کردم که کیفیت بهتری داره و رنگ کیک رو تیره تر میکنه)
کره و شکر و وانیل را ۲ دقیقه خوب بزنید و تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید.
نصف مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید.
شیر را با مخلوط بزنید تا یکدست شود
باقی مانده آرد را اضافه کرده و به آرامی کاملا مخلوط کنید
توی قالب میریزیم.

کیک سه شیر سه شکلاتی
سطحش رو صاف میکنیم و میذاریمش توی فر.
برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه. بعد از ۲۰ دقیقه چک کنید اگه تستر تمیز بیرون اومد کیک رو از فر خارج کنید (واسه کیکها هرگز اجازه نداریم در **فر رو قبل از ۲۰ دقیقه باز کنیم. اما بعد از بیست دقیقه چکش میکنیم هر وقت تستر تمیز بیرون اومد یعنی دیگه آماده است.)
تا کیک میپزه گلیز رو آماده میکنیم.

کیک سه شیر سه شکلاتی
حتما از تلخ ترین شکلاتی که تحمل تلخیش رو دارید استفاده کنید. ترجیحا نود درصد.
شکلات رو ذوب میکنیم.
شیر و خامه و شیر عسلی و کاکائو رو اضافه کرده و ویسک میکنیم تا کاملا مخلوط شه.
بچشید اگر براتون شیرینه میتونید پودر کاکائوی بیشتری بریزید.

عکس قبل و بعد کیک رو با هم مقایسه کنید.

ببینید عملا مایه کیک ارتفاعی نداشته ولی خود کیک تا لبه قالب پف کرده و بالا اومده. این رمز موفقیت کیکه که گلیز رو به خوبی خواهد نوشید.
نیم ساعت صبر میکنیم تا کیک خنک شه و بعد با سیخ چوبی حفراتی توی کیک ایجاد میکنیم. سیخ چوبی رو تا انتهای کیک فرو میبریم.

کیک سه شیر سه شکلاتی

حالا کم کم گلیز رو به خورد کیک میدیم.

کیک سه شیر سه شکلاتی
همینطور ادامه میدیم تا کل کیک سیراب شه و گلیز تمام شه.
کیک بافتی اسفنجی داره و کل گلیز رو خواهد نوشید.

کیک سه شیر سه شکلاتی
روی کیک رو با سلفون میپوشونیم.
و میذاریمش توی یخچال به مدت سه ساعت و یا شب تا صبح.

کیک سه شیر سه شکلاتی
بازم تاکید میکنم شما به میزان پف کیک دقت کنید. این دقیقا رمزشه. وگرنه همه گلیز رو به خوبی جذب نخواهد کرد.
مطابق دستور خامه فرم گرفته درست میکنیم.
ویا بصورت آماده از لوازم قنادی فروشی ها تهیه میکنیم.

طرز تهیه کیک سه شیر سه شکلاتی
خامه رو روی سطح کیک پخش میکنیم.
روش شکلات رنده میکنیم و به سایز دلخواه برش زده و سرو میکنیم.

کیک سه شیر سه شکلاتی
اصلا کیک شکلاتی مرطوبش خوبه.
یا حتی بهتر:
خیس!

نکته:
همینطور که عرض شد گلیز رو حتما بچشید و شیرینی و تلخیش رو تنظیم کرده و بعد روی کیک بریزید.
لذت ببرید.

نوش جان

 

منبع:شف طیبه

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 28, میانگین امتیاز: 4,29 از 5)
Loading...