پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کیک رنگین کمان

کیک رنگین کمان

طرز تهیه کیک رنگین کمان

مواد اولیه :

پودر کیک به میزان لازم رنگ خوراکی به میزان لازم خامه به میزان لازم (زده شده)

ابتدا به میزانی که دوست دارید کیک شما رنگی باشه مایه کیک تهیه میکنیم.
کف تابه رو چرب و آردی می کنیم.
کیک رنگین کمان
مایه کیک رو مخلوط می کنید و داخل ۶ تا ظرف می ریزیم.
کیک رنگین کمان
حالا از رنگ غذا مایع یا ژله ای استفاده می کنید
کیک رنگین کمان

کیک رنگین کمان

کیک رنگین کمان
اگر شما می خواهید رنگ رنگین کمان طبیعی به نظر بیاد می تونید از رنگهای قرمز – نارنجی – زرد – سبز- آبی و بنفش استفاده کنید. اگه ۴ تا رنگ دارید می تونید از این ترکیب استفاده کنید.
قرمز + زرد = نارنجی زرد + آبی= سبز قرمز + آبی = بنفش
حالا مایع رو داخل تابه بریزید. می تونید یه لایه رو قرمز و نارنجی و زرد درست کنید و لایه بعدی رو سبز و آبی و بنفش درست کنید و یا ۶ رنگ رو تو هر لایه استفاده کنید.
اول مایه قرمز رو بریزید.
کیک رنگین کمان
بعد مایه نارنجی رو روی قرمز بریزید. دقت کنید که وسط بریزید.
کیک رنگین کمان
و سرانجام مایه زرد رو به نارنجی اضافه می کنیم.
کیک رنگین کمان
همین مراحل رو برای تابه بعدی انجام می دیم. اول بنفش بعد آبی و در آخر سبز
کیک رنگین کمان
حالا اجازه میدیم داخل فر بپزه و کاملا سرد بشه.
بعد از پخت با خامه زده شده تزیین میکنیم.
کیک رنگین کمان

نکات:

۱)در صورت تمایل هر لایه کیک رو داخل یک قالب بپزید و بعد روی هم قرار بدید.
۲)از مقدار خیلی کمی رنگ استفاده کنید چون اگر رنگ زیاد بشه روی طعم کیک تاثیر داره.
۳)میتونید از کیک اسفنجی یا میوه ای هم برای تهیه این کیک استفاده کنید.

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 22, میانگین امتیاز: 4,45 از 5)
Loading...