جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت
مواد اولیه برای ۱۰ نفر :

آب نصف پیمانه (جوش)

وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری سر صاف

نمک ۱چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ  ۶عدد (خنک)

پودر قند۲پیمانه سرخالی

آرد ۲پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا فر را روشن کنید تا موقع پخت کیک شما کاملا داغ شده باشد و البته بهتر است ظرف کوچکی آب هم داخل فر قرار دهید.آرد و نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۴بار الک کنید تا هوا بخورند و سبک شوند.تخم مرغ ها را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند .سپس سفیده و زرده آنها را جدا کنید.سفیده ها را با همزن برقی و ترجیحا دور متوسط خوب میزنیم تا سفید و سفت شوند و سپس نصف پودر قند را به آن اضافه میکنیم و باز هم آن را میزنیم تا کاملا فرم بگیرد و با وارونه کردن ظرف از آن نریزد.سپس آن را داخل یخچال قرار میدهیم.در ظرفی جداگانه زرده ها و وانیل و بقیه پودر قند را با هم مخلوط کرده و کمی با همزن میزنیم و آب را که کاملا جوش است به آن اضافه میکنیم و خیلی سریع میزنیم که زرده سفت نشود.همزن باید روی دور تند باشد .به سرعت پس از اضافه کردن آب مواد را بزنید که خراب نشوند.مواد را آنقدر بزنید تا کشدار شوند و از حالت روان بودن خارج شوند.
حالا سفیده را از یخچال خارج کرده و مواد را به آرامی از کنار به آن اضافه کرده و با لیسک یا کفگیر به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا پف مواد نخوابد.بعد مخلوط آرد را کم کم و با دقت به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست شوند مواد را به گونه ای هم بزنید که تقریبا روی هم تا شوند نه اینکه مثل آش هم بزنید! آرام و دورانی روی هم تا کنید.سپس قالب را چرب میکنیم و یا کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را به گونه ای در قالب بریزید که ۲سوم قالب شما خالی باشد و به عبارتی مواد فقط ۱سوم قالب را بگیرند.حالا آن را داخل فر با دمای حدود ۱۸۰ قرار میدهیم و کیک را حدود ۵۰دقیه میپزیم و با خلال دندان تست میکنیم که پخته یا نه!کیک پخته به خلال نمیچسبد.وقتی پخت از فر خارج کرده و وقتی خنک شد آن را با کمک بشقاب یا سینی برمیگردانیم و کاغذ روغنی را جدا کرده و آن را داخل یخچال میگذاریم تا سرد شود.

نکات:

۱)اگه خواستید کیک اسفنجی کاکائویی درست کنید، پودر کاکائو را به زرده اضافه کنید و با آرد مخلوط نکنید.
۲)اگر دوست دارید کیک اسفنجی خوش طعم با کیفیت و ماندگاری بالا داشته باشید سعی کنید تا آنجایی که میتوانید از میزان بیکینگ پودر کم کنید و کمبودش را با اضافه کردن تخم مرغ به مواد اولیه جبران کنید.
۳) برای کیک شیفون و اسفنجی، فر را در دمایی تنظیم کنید که همیشه برای کیک ساده ی خانگی تنظیم می کنید و یا برای بیسکوئیت : دمای فر یک مقدار پائین تر از زمانی که کیک ساده می پزید.
۴)این مواد برای قالب شماره ۲۵مناسب است.
۵)می تونیم کف قالب رو با روغن مایع کم چرب کنیم و کاغذ روغنی بذاریم که بچسبه بهش و مایه کیک خوب و یه دست پخته بشه . دیواره ها رو مطلقا بیشتر از همون ۱ سانت چرب نکنین که مانع پف خوب کیک میشه .
۶)یک نکته بسیار مهم در تهیه کیک اسفنجی نوع آرد است به هیچ وجه از آرد نانوایی استفاده نکنید و آرد شیرینی پزی یا سفید بسیار مرغوب تهیه کنید شما هرچه زحمت بکشید اگر آردتان بد باشد کیک خراب میشود.!!!

 

فود سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • تزیین کیک تولد - عکس کیک تولد - کیک مرد عنکبوتی عکس کیک تولد با طرح مرد عنکبوتی

    بچه ها دوست دارن کیک های تولدشون به شکل شخصیت های کارتونی مورد علاقشون باشه . تم مرد عنکبوتی یک تم هیجان انگیز برای پسر بچه هاست. مجموعه عکس کیک تولد با طرح مرد عنکبوتی …

    • طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل با عطر و طعم بی نظیر

        دستور پخت کیک عسل و زنجبیل عصرانه پاییزی کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به این کیک می دهد. در بعد از ظهرهای پاییزی ، خوردن کیک …

      • طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری طرز تهیه دونات توپی با رویه کرم شیری

           طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری   دونات توپی یکی از اشکال دونات است. دونات یکی از دوست داشتنی ترین و پرطرفدارترین نان های شیرین دنیاست که با طعم و روشی تقریبا یکسان …

        • طرز تهیه کیک خرما طرز تهیه کیک خرما برای افطار

           طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان   به جای مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان، دسرهایی که از کشمش و خرما تهیه شده اند را مصرف کنید. یکی از دسرهای خوشمزه و …

          • طرز تهیه بیسکویت نمکی بیسکویت نمکی،طرز تهیه بیسکویت،نحوه تهیه بیسکویت طرز تهیه بیسکویت نمکی

              طرز تهیه بیسکویت نمکی     مواد لازم :  آرد:۲۰۰ گرم پنیر رنده شده:۲۰۰ گرم کره فرانسوی با نمک:۱۸۰ گرم بیکینگ پودر:۱/۳ قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ :۱ عدد طرز تهیه : آرد را …

            • طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای

                  طرز تهیه کیک ژله هندوانه ای کیک ژله هندوانه ای دسر مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلداست. یک دسر ژلاتینی سرخ رنگ در مرکز و بافت کیک در اطراف آن، ترکیب لطیف و …

              • طرز تهیه ژله تخم مرغی

                طرز تهیه ژله تخم مرغی     آماده سازی: ۴ ساعت مواد اولیه : ژله چند بسته تخم مرغ  ۱۲ عدد طرز تهیه: در دو طرف تخم مرغ را با سنجاق قفلی سوراخ کوچکی ایجاد …

                • تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان

                    تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان     در این مطلب آموزش تصویری تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان های کوچک و زیبا تقدیم شما عزیزان میشه .        اسمارتیزهای قرمز …

                  • دسر, بستنی ,ژله ,ژله مجلسی, بستنی مجلسی ,طرز تهیه ژله بستنی ,روش تهیه ژله ,دستور تهیه ژله , روش تهیه دسر, آموزش تهیه دسر, آموزش تهیه ژله, آموزش تهیه دسر مجلسی ,دسر مجلسی طرز تهیه ژله بستنی

                      در این مطلب روش تهیه یک دسر مجلسی خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها برانگیز به شما عزیزان آموزش داده می شود.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ …

                    • طرز تهیه فروماز گل سرخ - دسر مجلسی طرز تهیه فروماژ گل سرخ

                      طرز تهیه فروماژ گل سرخ   مواد اولیه : تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۵۰ گرم خامه (فرم گرفته) ۱۵۰ گرم آب ۶۰ میلی لیتر پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری پودر گل سرخ ۲ قاشق …

                      • شیرینی ساق عروس , شیرینی بدون فر شیرینی ساق عروس بدون نیاز به فر

                        دستور تهیه شیرینی ساق عروس بدون نیاز به فر شیرینی ساق عروس نیاز به فر نداره و خیلی ترد و خوشمزس. ظاهر زیبایی هم داره و برای مهمانی ها و جشن های مختلف خیلی مناسبه. …

                        • طرز تهیه شیرینی پادرازی - شیرینی عید - شیرینی نوروز شیرینی نوروزی : پادرازی

                            عید نوروز کام مهمانان را با شیرینی پادرازی شیرین کنید این شیرینی مشهدی هست و طرفدارای خاص خودش رو داره و معمولا برای عید استفاده میشه.   مواد لازم: تخم مرغ:۲عدد آرد برنج:۱۲۵ گرم …

                          • طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل

                             طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل   مواد اولیه : کره ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه شیره ذرت یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری آب ۱٫۵ …

                            • طرز تهیه کیک ژله ای طرز تهیه ژله کیک یا کیک ژله ای

                                طرز تهیه ژله کیک (POK CAKE) یا کیک ژله ای   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : خامه (زده شده) به میزان لازم پودر …

بالا