پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کوکی مارمالادی ترد و خوشمزه

کوکی مارمالادی

روش پخت کوکی مارمالادی برای عید نوروز  

 

کوکی مارمالادی خوش طعم و ترد یکی از شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. برای یک بار هم شده این شیرینی های زیبا و خوشرنگ را بپزین.

 

مواد لازم برای تهیه کوکی مارمالادی برشی :

کره ۳/۴ پیمانه نرم شده
شکر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد هم دمای محیط
وانیل ۱ ق چ
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
مارملاد ۱/۲ پیمانه تمشک یا توت فرنگی یا زرد آلو

 

کوکی مارمالادی

 

طرز تهیه کوکی مارمالادی :

فر را بادمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم نموده و کف سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم.

کره و شکر را با همزن میزنیم تا کرکی و یکدست شوند (مثل تصویر)

کوکی مارمالادی

همزن دستی هم میتونید استفاده کنید اما تایم همزدن شما فوق العاده زیاد خواهد شد.

تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده مجدد با همزن هم می زنیم.

کوکی مارمالادی

در ظرف دیگری آرد + نمک + بیکینگ پودر را ترکیب نموده و الک کرده و  به مواد اضافه میکنیم.

کمی با همزن میزنیم تا ترکیب شوند (با سرعت کم)

کوکی مارمالادی

بر روی سطحی که آرد پاشی شده (کمی) خمیر را مثل تصویر باز می کنید.( ۳۰ در ۳ سانت)

اندازه تقریبی می باشد و می تونید با توجه به سایز سینی خودتون تعیین کنید.

کوکی مارمالادی

با این مقدار ۴ نوار مثل تصویر زیر خواهید داشت.

وسط خمیر با انتهای قاشق چوبی (و یا حتی انگشتت دست) شیار ایجاد میکنیم.

کوکی مارمالادی

گودی خمیر به شکل زیر در میاد که برای قرار دادن مارمالاد هست.

کوکی مارمالادی

سپس داخل شیار را با مارمالاد پر میکنیم. ( با توجه به اندازه دستور ۲ ق غ برای هر کدام کافیه)

کوکی مارمالادی

مارمالاد توت فرنگی و تمشک برای این شیرینی گزینه خوبیه.

ولی هر مارمالادی که دوست دارید می تونید استفاده کنید.

داخل فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که طلایی کم رنگ شود قرار می دهیم.

کوکی مارمالادی

بعداز پخت اجازه میدیم خنک بشه (۱۰ دقیقه کافیه) سپس به اندازه ۱ و نیم سانت برش می دهیم.
کوکی مارمالادی

با این مقدار حدود ۵۵ تا ۶۵ عدد شیرینی خواهید داشت.

کوکی مارمالادی

کوکی مارمالادی ، شیرینی خوشمزه و خوشرنگ

 

منبع : sooran.com

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 10, میانگین امتیاز: 4,30 از 5)
Loading...