پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کوکیز دو رنگ فرفره ای برای عید نوروز

کوکیز دو رنگ فرفره ای

طرز پخت کوکیز دو رنگ فرفره ای

 

کوکیز دو رنگ فرفره ای شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه می تونه سرو بشه و هم به خاظر ظاهر زیباش برای پذیرایی عید نوروز و مهمانی های رسمی مناسبه.

 

مواد لازم برای تهیه کوکیز دو رنگ :

آرد   ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ریز ۱ عدد
پودر قند  ۷۵ گرم
کره  ۱۵۰ گرم

 

طرز تهیه کوکیز دو رنگ :
ابتدا پودر قند و کره نرم را با همزن بزنید تا کمی سفید رنگ شود.

سپس تخم مرغ و آرد را اضافه کنید .خمیر حاصل می شود.

برای اینکه خمیر دو رنگ داشته باشید خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.

دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به نصف خمیر اضافه کنید.

خمیرها را در نایلون قرار داده و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

این خمیر بسیار خوشمزه و ترد مانند کیک است.

هر قالبی که مایلید می توانید استفاده کنید.

کوکیز دو رنگ به انواع شکل ها درست می شود. یکی از آن ها رول دورنگ است که روش کار آن بدین صورت است:

خمیر سفید و قهوه ای را به اندازه تقریبی ۱۵.۱۵ سانتی متر کنار هم باز کنید.

سپس خمیر سفید را روی یک کاغذ روغنی قرار داده و سطح آن را کمی سفیده تخم مرغ با یک قلم مو روی آن بمالید.

خمیر قهوه ای را روی آن پهن کنید.  (قطر خمیرها باید یک میلیمتر باشد)

سپس خمیر را همانطور با کاغذ روغنی رول کرده و در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید تا شیرینیانسجام پیدا کند.

پس از این زمان از یخچال درآورید و کاغذ روغنی را از دور آن جدا کرده و با یک کارد اره ای از عرض شیرینی را به قطرهای نازک ۲ میلیمتر برش دهید و در سینی فر بچینید.پپ

سینی را در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

این شیرینی را پس از خنک شدن در ظرف دردار ودر کابینت نگهداری کنید.

 

منبع : سایت نیک صالحی

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 6, میانگین امتیاز: 3,67 از 5)
Loading...