جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


کوفته گردو و نخود

دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی  

کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.

 

مواد لازم برای تهیه کوفته گردو و نخود  :

نخود آبگوشتی  ۱۵۰ گرم

بلغور گندم        ۱۵۰ گرم

گردو                ۱۵۰ گرم

مرزه                ۱۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

آب ۲ ق غ

رب ۲ ق غ

زعفران به میزان لازم

تخم مرغ ۲ عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز یک عدد

 

طرز تهیه :

برای تهیه کوفته گردو و نخود  ابتدا پیاز را سرخ کرده و بعد رب را به آن اضافه کنید.

رب باید به مدت ۳۰ ثانیه تفت بخوره با پیاز و بعد اب ، فلفل و کمی نمک را به ان اضافه کرده در تابه را می گذاریم تا به جوش بیاید.

گوشت را ورز می دهیم تا چسبندگی لازم را پیدا کند مخلوط گوشت گوساله و گوسفند ۶۰ به ۴۰٫

نخود را از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار اب ان را گرفته تا نفخش گرفته شود.

نخود و بلغور را چرخ کرده و با گوشت مخلوط می کنیم.

گردو نیم کوب شده و مرزه را به ان اضافه می کنیم.

و بعد پیاز رنده شد بدون اب را به ان اضافه می کینم.

و بعد تخم مرغ و فلفل و زعفران را به ان اضافه می کنیم.

 

منبع : سایت عکس

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه شامی مراغه ای طرز تهیه شامی مراغه ای

      مراغه‌ ای‌ ها در پخت کتلت و شامی مهارت خاصی دارند. اگر از طرفداران پرو پا قرص شامی هستید، حتماً این مدل مراغه‌ ای آن را می‌پسندید. غذایی خوشمزه و خوش‌ طعم که قطعاً …

  • طرز تهیه کوفته شامی - کوفته کرمانشاهی طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)

    طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)   کوفته شامی کرمانشاهی یکی از غذاهای خوشمزه اصیل و سنتی است که هر کسی را که یکبار آن را امتحان کند وادار به تهیه دوباره آن می سازد. …

  • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

    دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

  • طرز تهیه کوفته آجیلی طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

    طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی   مواد لازم : گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم برنج ۱ فنجان نعنا خشک خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ گردو ۱ پیمونه پیاز ۱ عدد نمک …

  • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

    دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

  • طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی

    غذای ایتالیایی توپک مرغ با سس گوجه فرنگی  توپک مرغ با سس گوجه فرنگی یک غذای ایتالیایی و خوشمزه است که می توان آن را با انواع پاستا، برنج، سالاد یا نان یا بصورت ساندویچی سرو …

  • طرز تهیه کباب ترکی

        مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی: گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم فیله مرغ : ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای : ۱ عدد بزرگ پیاز : ۱ عدد بزرگ قارچ : یک بسته …

  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

  • کوفته قارچ ,طرز تهیه کوفته قارچ , طرز پخت کوفته قارچ ,روش تهیه کوفته قارچ, روش پخت کوفته قارچ ,دستور تهیه کوفته قارچ ,دستور تهیه کوفته قارچ , آموزش تهیه کوفته قارچ , گوشت,رب گوجه فرنگی , قارچ,تخم مرغ ,برنج ,تره,جعفری,شوید, تخم گشنیز ,پیاز داغ, سیر داغ طرز تهیه کوفته قارچ

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی …

  • طرز تهیه کوفته تبریزی

    طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سمبوسه میگو

    طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

    • سوپ سیب زمینی با فلفل

      سوپ سیب زمینی با فلفل     مواد لازم: پیاز متوسط خرد شده : ۱ پیمانه و نیم سیب زمینی : ۱عدد(۳۰۰ گرم) فلفل دلمه ای قرمز : ۴ عدد بزرگ سیر : ۳ حبه …

      • طرز تهیه کباب مشهور مانیسا طرز تهیه کباب مشهور مانیسا

        طرز تهیه کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı       کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد لازم برای کرپ: روغن مایع یک چهارم استکان شیر ۲ لیوان آرد …

        • طرز تهیه سینی مرغ طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید

              طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای ۴ نفر: سینه مرغ ۴ عدد ژامبون گوشت ورقه ای ۶ عدد سس خردل ۱/۲ پیمانه …

          • کباب چوبی طرز تهیه کباب چوبی

            مواد لازم • مغز ران گوسفندی با چربی یا فیله گوساله یا راسته گوسفندی: ۱کیلو • پیاز متوسط: ۱ عدد • گوجه فرنگی: ۴ عدد • غوره: ۲۵۰ گرم • دنبه: ۱۰۰ گرم • فلفل …

            • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

              دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

              • طرز تهیه کوکو کدو سبز طرز تهیه کوکو کدو سبز

                  توی آشپزخونه ما که کدو با شکل و ظاهر معمولیش جائی نداره ، بنابراین همیشه به دنبال راه هائی برای تغییر شکل ظاهری اون هستم. یک راه تهیه کوکو کدو سبز هست که  در …

                • طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

                  طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی   امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.   که در آن سرزمین …

                  • files_recipes_IMG_6692[cbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4] طرز تهیه والک و سیرک پلو

                    » مواد لازم برنج ۴ پیمانه نمک به مقدار لازم گوشت ماهیچه ۱۵۰۰ گرم هویج (خردشده) ۱عدد (۱۰۰ گرم) کرفس (خردشده) ۱ ساقه زعفران ۱ قاشق سوپ خوری والک و سیرک (پاک و خردشده) ۴۰۰ …

                    • لازانیا - لازانیای اسفناج طرز تهیه لازانیای اسفناج

                      طرز تهیه لازانیای اسفناج   لازانیا غذای بسیار خوشمزه ای است که اکثر افراد آن را دوست دارند مخصوصا اگر با اسفناج تازه پخته شود بسیار لذیذتر می شود. در ادامه روش تهیه لازانیای اسفناج …

                      • طرز تهیه سمبوسه با سیب زمینی

                        دستور پخت سمبوسه با سیب زمینی    مواد اولیه برای تهیه سمبوسه با سیب زمینی : سس سفید به میزان لازم تره دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به میزان لازم ادویه به میزان لازم پیاز …

                        • طرز تهیه رولت کوکو سبزی - کوکو سبزی رولتی طرز تهیه کوکو سبزی رولتی

                            اگر دوست دارین یک غذای ساده اما شیک درست کنین من بهتون پیشنهاد میکنم کوکو سبزی رولتی رو درست کنید که خیلی راحت و زیباست و همه از خوردن اون لذت خواهند برد.   …

                          • طرز تهیه سالاد ماکارونی با سبزیجات گریل شده

                            طرز تهیه سالاد ماکارونی با سبزیجات گریل شده آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده) نمک طبق ذائقه …

                            • تخم مرغ سوخاری طرز تهیه تخم مرغ سوخاری

                              دستور تهیه تخم مرغ سوخاری تخم مرغ سوخاری هم یه پیش غذای خوشمزه هست و هم یه صبحونه شیک. دور چین این غذا سلیقه ایه. من از گل های هویج و برگ ریحان استفاده کردم. روش …

بالا