یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


کوفته فلاح با اسفناج

دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج

کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.

 

مواد لازم برای تهیه کوفته فلاح و اسفناج :
بلغور ریز: ۱ پیمانه
ارد :حدود ۳/۴ پیمانه
نمک : یک قاشق چای خوری
ریحون خشک : پودر شده ۱ قاشق غذا خوری پر
پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چای خوری پر
زیره: پودر شده ۱/۲ قاشق چای خوری
اب جوش مقداری ( حدود یک لیوان)

اسفناج : ۱ دسته
رب فلفل : ۲ قاشق غذا خوری
کره: ۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع: ۱-۲ قاشق
زیره: پودر شده ۱/۲ قاشق چای خوری

سیر : خرد شده ۱-۲ حبه

 

کوفته فلاح با اسفناج

 

روش تهیه :

بلغورها در سایزهای مختلفی به فروش میرسن که ما برای این دستور ریز ترینش رو احتیاج داریم که به بلغور کوفته معروف هست.

بلغور رو داخل یک قابلمه و یا ظرف بزرگ میریزیم و حدود نیم پیمانه آب جوش بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

در ظرفمون رو میزاریم و حدود ۱۰ دقیقه فرصت میدیم تا کمی نرم بشه.

حالا اگر نیاز داشت کمی آب جوش بیشتری اضافه میکنیم اگر نه ارد رو کم کم همراه ادویه ها و نمک اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم.

ترکیب آرد و بلغور باید بهمون یه چیزی شبیه خمیر بده .. باید در حدی باشه که بتونیم به خمیر فرم و شکل بدیم.

مدام ورز میدیم و اگر خیلی سفت بود بهش کم کم قاشق قاشق اب جوش اضافه میکنیم.

کمی دستهامون رو خیس میکنیم از خمیر اندازه فندوق تکه هایی جدا میکینم و تو کف دستمون گرد میکنیم.

بعد با کمک نوک انگشت وسط خمیر فرو میکنیم تا گودی روش بیوفته.

به همین شکل همه خمیر ها رو درست میکنیم .

کوفته فلاح با اسفناج

چون خمیر ممکنه بچسبه به دستمون و کارمون سخت بشه بهتره کنار دستتون کمی اب بزارید و هر از گاهی کف دستتون رو کمی مرطوب کنید.

حالا اسفناج ها رو میشوریم و خرد میکنیم.
یک قابلمه اب میزاریم روی حرارت تا به جوش بیاد.

اسفناج های خرد شده رو میریزیم توش و فقط چند ثانیه صبر می کنیم تا اسفناج ها نرم بشه اما نمیزاریم بپزن و سریع اب کش میکنیم.

دوباره قابلمه رو پر آب میکنیم و میزاریم تا جوش بیاد خیلی کم بهش نمک اضافه می کینم.

کوفته فلاح با اسفناج

یک قابلمه کوچیک دیگه ای رو میزاریم روی حرارت توش کره و روغن رو آب می کنیم.

بهش زیره و سیر له شده رب فلفل رو اضافه می کنیم و میزاریم کمی تفت بخوره

( تعداد سیر بستگی به خودتون داره میتونید بیشتر و یا کمتر بریزید)

خیلی کم آب میریزیم و مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم.

حالا کوفته های بلغورمون رو تو قابلمه ای که ابش جوش اومده میریزیم میبینید که همه میرن ته قابلمه.
وقتی کوفته ها اومد روی اب یعنی پختن اون رو ابکش میکنیم

همه مواد رو میریزیم داخل یک ظرف و سس فلفل و کره رو میریزیم روش و خوب با قاشق مخلوط میکنیم .

کوفته فلاح با اسفناج

و بعد داخل ظرف سرو میکشیم .

نوش جان

 

  کوفته فلاح با اسفناج
منبع:آشپزخانه کوچک من


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

          مواد لازم برای تهیه کوفته: ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم کره نرم: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۲۰۰ گرم گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم آلو: ۲۴ عدد قند: …

  • کوفته قارچ ,طرز تهیه کوفته قارچ , طرز پخت کوفته قارچ ,روش تهیه کوفته قارچ, روش پخت کوفته قارچ ,دستور تهیه کوفته قارچ ,دستور تهیه کوفته قارچ , آموزش تهیه کوفته قارچ , گوشت,رب گوجه فرنگی , قارچ,تخم مرغ ,برنج ,تره,جعفری,شوید, تخم گشنیز ,پیاز داغ, سیر داغ طرز تهیه کوفته قارچ

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی …

  • طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی

    غذای ایتالیایی توپک مرغ با سس گوجه فرنگی  توپک مرغ با سس گوجه فرنگی یک غذای ایتالیایی و خوشمزه است که می توان آن را با انواع پاستا، برنج، سالاد یا نان یا بصورت ساندویچی سرو …

  • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

    دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

  • طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان - کوفته قیمه ریزه اصفهان طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

      طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

  • طرز تهیه کوفته سوئدی - غذاهای گوشتی طرز تهیه کوفته سوئدی + عکس

    روش پخت کوفته سوئدی آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده۱ کیلو فلفل دلمه …

  • طرز تهیه کوفته تبریزی

    طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

  • کوفته گردو طرز تهیه کوفته گردو غذای محلی جاسب

     دستور پخت کوفته گردو غذایی خوشمزه و مقوی کوفته گردو غذایی مقوی و خوشمزس که به روش های مختلفی تهیه میشه. در این مطلب دو روش پخت این غذای خوش عطر و طعم تقدیمتون می …

  • طرز تهیه کوفته شامی - کوفته کرمانشاهی طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)

    طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)   کوفته شامی کرمانشاهی یکی از غذاهای خوشمزه اصیل و سنتی است که هر کسی را که یکبار آن را امتحان کند وادار به تهیه دوباره آن می سازد. …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک گوشت - غذاهای گوشتی - گوشت چرخ کرده دستور تهیه کیک گوشت – آموزش دوم

      دستور پخت کیک گوشت   غذایی که امروز براتون درنظر گرفتم یه غذای ساده و خوشمزس که ظاهر جالبی هم داره. برای مواد داخل این غذا می تونین مثل مایه ماکارانی آماده کنین. در …

    • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

          آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

      • طرز تهیه کوکوی مرغ طرز تهیه کوکوی مرغ + نکات

        دستور پخت کوکوی مرغ کوکوی مرغ غذای لذیذیه که خیلی آسون درست میشه. می تونین از مرغ های اضافه مونده برای پخت این کوکو استفاده کنین.   مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ سینه مرغ …

        • تخم مرغ سوخاری طرز تهیه تخم مرغ سوخاری

          دستور تهیه تخم مرغ سوخاری تخم مرغ سوخاری هم یه پیش غذای خوشمزه هست و هم یه صبحونه شیک. دور چین این غذا سلیقه ایه. من از گل های هویج و برگ ریحان استفاده کردم. روش …

          • کیک سیب‌ زمینی و سوسیس طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس

            طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس کیک سیب زمینی و سوسیس غذای بسیار لذیذی است که امتحان کردن آن را به شما پیشنهاد می کنم. اکثر افراد به خوردن سوسیس علاقه مندند ولی به دلیل بعضی …

            • طرز تهیه سالاد به شکل قارچ - تزیین سالاد طرز تهیه سالاد به شکل قارچ

                طرز تهیه سالاد به شکل قارچ های کوچک زیبا   ظاهر این سالاد خیلی زیباست . من وقتی می خوام تعجب مهمون های خودم رو موقع شام ببینم ، این سالاد رو درست می …

              • طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو

                طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو   جهت تهیه سالاد ذرت و کاهو ابتدا ذرت را با مقداری آب، نمک و روغن خوب بپزید. برگ های کاهو را جدا کنید و خوب بشویید سپس خرد …

                • طرز تهیه ورقه

                  طرز تهیه ورقه غذایی ساده با پخت سریع و آسان مواد لازم (چهار نفر) •    سه عدد بادنجان •    چهار تا پنج عدد تخم‌ مرغ •    یک قاشق چایخوری زردچوبه •    روغن محلی به میزان …

                  • کوکوی مرغ و لوبیا سفید طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید

                     طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید  کوکوی مرغ  لوبیا سفید غذائیه که هم خیلی خوشمزه اس و هم خیلی آسون. به نظرم همه میتونن به راحتی اون رو درست کنن. اصولا کوکو ها و کتلت ها …

                    • طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر

                      طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۰ مواد اولیه برای ۶ نفر:  رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز  ۲عدد زرشک ۱قاشق …

                      • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

                              بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

                        • لازانیا لقمه ای به شکل گل لازانیا لقمه ای به شکل گل

                          لازانیا لقمه ای به شکل گل غذایی ساده ولی شیک و مجلسیه، تقریبا مثه لازانیای معمولی درست میشه ، اما به خاطر لقمه ای بودن، خوردنش راحت تره .   طرز تهیه لازانیا لقمه ای …

                          • کباب مرغ طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

                              مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

                            • طرز تهیه بورک بادمجان كبابى طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

                              بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

بالا