دوشنبه , ۱۵ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه کلوچه گوشت

روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه 

مواد لازم:

_ماست ۱ لیوان

_روغن جامد نصف لیوان

_تخم مرغ ۱ عدد

_بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی

_یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در یک سوم لیوان آب گرم و یک قاشق غذاخوری شکر (به مدت ۱۰ دقیقه عمل میاد)

_نمک ۱قاشق چایخوری

_ آرد به اندازه ای که خمیر نچسبد (بین ۲_۳)لیوان

 

طرز تهیه کلوچه گوشت

 

طرز تهیه خمیر کلوچه گوشت :

_ابتدا در ظرفی تمام مواد مایع را مخلوط سپس مواد پودری را الک کرده

_اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم،( آرد را تا حدی که خمیر به دست نچسبد باید اضافه کرد).

_خمیر بدست آمده را با کیسه فریزر بپوشانید و در یک قابلمه قرار داده با حوله بپوشانید و در جای گرم به مدت ۱ ساعت استراحت دهید تا عمل بیاید و پف کند.

 

مواد میانی کلوچه گوشت :

_گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم، جعفری خرد شده یک سوم لیوان

_فلفل دلمه ۱ عددنگینی

_نمک ادویه و فلفل مقداری

_رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری

_تمامی مواد را تفت دهید و نمک فلفل بیفزایید و کنار بگذارید.

 

طرز پخت کلوچه گوشت :

خمیر کلوچه را که یک ساعت استراحت داده اید کمی ورز دهید. سپس به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته ، کف دست به اندازه نیم سانت پهن کنید.

مایه گوشتی را میان آن قرار داده لبه های آنرا ببندید .

با برس روی آن را زرده تخم مرغ آغشته به زعفران بمالید و در طبقه دوم فر که از قبل گرم شده به مدت ۳۵_۴۰ دقیقه قرار دهید.

بعد از اینکه کلوچه ها طلایی شد و پخت آنرا تزیین و سرو کنید.

 

نوش جان

 

منبع : آسمونی ها



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca طرز تهیه پیراشکی پواچا

    طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca مواد اولیه : شیر۲۵۰ گرم شکر۱۰ گرم خمیر مایه۱۰ گرم آرد۷۰۰ گرم تخم مرغ۲ عدد روغن مایع۹۰ گرم نمک۲۰ گرم مارگارین (آب شده)۱۰۰ گرم     طرز تهیه : …

  • روش های دست پیچ کردن پیراشکی - آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی آموزش طرز پیچیدن خمیر پیراشکی (۱)

    سری اول آموزش تصویری طرز پیچیدن خمیر پیراشکی مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر پیراشکی وجودد دارد . قبلا در اینجا آموزش چند نمونه از آن تقدیم شما عزیزان شده بود. در این مطلب نیر مدل های …

  • طرز تهیه پنکيک با سالاد مرغ طرز تهیه پنکیک با سالاد مرغ

      طرز پخت پنکیک با سالاد مرغ   در این مطلب ضمن آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و لواش پنکیک، روشی جدید برای تزیین و سرو سالاد مرغ تقدیم شما عزیزان میشه . مواد لازم …

  • طرز تهیه پیده گوشت

      طرز تهیه پیده گوشت   مواد لازم : ۱- ۵۰۰  گرم ارد ۲-دو قاشق غذا خوری خمیر مایه ۳-چهار عدد حبه قند۴-یک لیوان اب ولرم ۵-یک قاشق.چ نمک ۶- دو عدد تخم مرغ (زرده …

  • طرز تهیه پیراشکی سبزیجات طرز تهیه پیراشکی سبزیجات

    روش پخت پیراشکی سبزیجات به شکل انار   دوستان یه غذای ساده که من گوشت نریختم وبه جاش از سبزیجات استفاده کردم طعمش هم خوب شد بود. مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد ۲ …

  • طرز تهیه سمبوسه با خمیر طرز تهیه سمبوسه با خمیر

    دستور پخت سمبوسه با خمیر سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان …

  • طرز تهیه سمبوسه خوزستان, نحوه پخت سمبوسه جنوب, مواد لازم برای پخت سمبوسه جنوب, طرز تهیه سس سمبوسه خوزستان, سس سمبوسه, طرز تهیه سس سمبوسه, طرز درست کردن سمبوسه خوزستان, طرز تهیه انواع سمبوسه طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

    طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصلی جنوب را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم. در واقع سمبوسه اصلی جنوب به …

  • طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

    طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف …

  • سمبوسه , روش های پیچیدن سمبوسه , نان‌ پیچ کردن , نان‌پیچ نمودن سمبوسه , پیچیدن خمیر سنبوسه روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

    آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

  • اسنک ذرت طرز تهیه اسنک ذرت غذایی ساده و سریع

     اسنک ذرت را حتما امتحان کنید.   اسنک ذرت شام سریع و خوشمزه ایه که ارزش یک بار امتحان کردن را داره. این غذا برای افرادی که از خوردن گوشت و مرغ خسته شدن یا وقت شام درست …

مطالب قبلی این بخش
  • .jpg چربی سوزی بیشتر با ۸ دستور غذایی

    ۸ دستورالعمل غذایی برای چربی سوزی بهتر  برخی از مواد غذایی مانند پروتیین های بدون چربی، میوه ها ،سبزیجات و غلات کامل بیشتر برای خوردن مورد استفاده قرار می گیرند، زیرا که شما در طول …

    • ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده

      ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده ماکارونی صدفی : ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم  قارچ : ۱۰ عدد   پیاز: ۲ عدد   سیر : ۲ حبه گوجه فرنگی : ۲ عدد …

      • طرز تهیه ته چین کباب کوبیده طرز تهیه ته چین کباب کوبیده

          طرز تهیه ته چین کباب کوبیده (شیک و مجلسی)   اگه دنبال یه غذای شیک و مجلسی هستین و می خواین مهموناتونو شگفت زده کنین با ما همراه باشین تا طرز پخت ته چین …

        • طرز تهیه کیک سیب زمینی طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی

          طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی سرخ شده کیک سیب زمینی خلالی غذایی ساده و سریع که برای خوش طعم تر شدن  اون می تونید بکینگ پودر، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، آویشن و پودر سیر …

          • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

                 راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

            • سالاد نخود سبز طرز تهیه سالاد نخود سبز

                مواد لازم: کاهو خرد شده : ۲۰۰ گرم سیب زمینی پخته و خرد شده : ۱ عدد تخم مرغ پخته و خرد شده : ۱ عدد سینه مرغ پخته و خرد شده : ۱ …

              • طرز تهیه 10 نوع سالاد لایه ای طرز تهیه ۱۰ نوع سالاد لایه ای

                  معرفی ده نوع سالاد لایه ای لذیذ   سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعیت مواد و ترکیب آن فرق می کند . در این مطلب برای شما عزیزان ۱۰ نوع …

                • آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی آموزش تصویری تهیه مرغ شکم پر + عکس مرحله به مرحله

                  طرز تهیه مرغ شکم پر (آموزش کامل و تصویری گام به گام ) مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار مجلسی و شیک و خوشمزه هس. بین غذاهایی که با مرغ درست میشه یکی از پرطرفدارترین غذاها مرغ …

                  • طرز تهیه سینی کباب ترکی طرز تهیه سینی کباب ترکی

                      طرز تهیه سینی کباب ترکی سینی کباب ترکی که به اون در ترکی Sini Kebabı یا Tava Kebabı می گن از غذاهای معروف انطاکیه هست و عبارت است از گوشت مخلوط شده با پیاز، …

                    • کباب ایزگارا طرز تهیه کباب ایزگارا

                        طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

                      • ته چین گوشت طرز تهیه ته چین گوشت و سبزیجات

                            مواد لازم: گوشت : ۲۵۰ گرم برنج : ۳ پیمانه سبزی خردشده (تره،جعفری و شوید): ۳ پیمانه تخم مرغ : ۵ عدد ماست چکیده۱ : پیمانه زعفران : ۱ قاشق مرباخوری   طرز …

                        • طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ

                            آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : تخم مرغ  ۵عدد آرد ۵قاشق غذاخوری پنیر پیتزا نصف پیمانه اسفناج به میزان لازم (از ۲۰۰گرم …

                          • مرغ مارینه , مارینه کردن مرغ,ماریناد طرز تهیه مرغ مارینه یونانی

                            دستور پخت مرغ مارینه یونانی  مرغ مارینه غذایی یونانی و بسیار لذیذ است که نسبتا سربع پخت می شود. مارینه کردن یا مرینیت مرغ خواباندن مرغ در مواد برای طعم دار کردن آن است. اگر دلتان …

                            • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

                                      مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

بالا