دوشنبه , ۱۵ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

 

poll

 

مواد لازم :

سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو

زردچوبه :۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم

برنج : نیم کیلو

کلم خرد شده : نیم کیلو

گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم

پیاز  :۱ عدد

ادویه پلویی : ۱ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

برنج را خیس کرده بعد از کمی پخت سبزی را اضافه کرده مانند سبزی پلو  آبکش می کنیم. گوشت را به همراه ۱ عدد پیاز رنده شده ( متوسط ) چنگ می زنیم . به اندازه سرگنجشکی برداشته و در دست گرد می کنیم در آرد می غلتانیم و بعد در روغن کمی سرخ می کنیم. در حدی که خودش را بگیرد و کنار می گذاریم .

کمی روغن در تابه ریخته یک عدد پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم تا بلوری شود. کلم را اضافه کرده به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با حرارت ملایم می چرخانیم . نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه را ریخته دوباره کمی هم می زنیم.

کمی روغن ته قابلمه می ریزیم مقداری برنج در قابلمه ریخته و از مایع کلم و سرگنجشکی ها روی آن می ریزیم دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن می ریزیم تا مواد تمام شود. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا دم برنج بالا بیاید. دمکنی می گذاریم تا برنج دم بکشد.

 

منبع : آکا



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

    آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی  قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در …

  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

  • طرز تهیه رولت ته چین مرغ طرز تهیه رولت ته چین مرغ

    رولت ته چین مرغ غذایی شیک و بسیار لذیذ است.   آماده سازی : ۱۲۰ دقیقه  پخت : ۱۲۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه رولت ته چین مرغ برای ۵ نفر : مرغ متوسط۱ …

  • طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : زعفران به میزان لازم زرده‌ تخم مرغ ۳ عدد خلال پسته به میزان لازم …

  • شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی

    شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی     مواد لازم: برنج : ۱ کیلو لوبیا چشم بلبلی : ۲ پیمانه شوید تازه : ۷۵۰ گرم زعفران آب زده : ۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین : …

  • خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم طرز تهیه سبزی پلو با ماهیچه (سبک پسران کریم)

    طرز تهیه خوراک سبزی پلو با ماهیچه (به سبک پسران کریم)   این روش پخت سبزی پلو با ماهیچه که به روش پخت پسران کریم شهرت داره در سایت شف آرتیست منتشر شده. اولین بار طبق اون دستور …

  • طرز تهیه ته چین کباب کوبیده طرز تهیه ته چین کباب کوبیده

      طرز تهیه ته چین کباب کوبیده (شیک و مجلسی)   اگه دنبال یه غذای شیک و مجلسی هستین و می خواین مهموناتونو شگفت زده کنین با ما همراه باشین تا طرز پخت ته چین …

  • لوبیا پلو شیرازی طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

    لوبیا پلو شیرازی ، تقویت کننده معده شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را …

  • تزیین پلو - تزیین چلو - تزیین غذا - پلو مجلسی - تزیین چلو مرغ - تزیین شوید باقلا نمونه های تزیین پلو و چلو – ۱

      تصاویری از تزیین پلو و چلو مجلسی (۱)   پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ …

  • میگو پلو , غذا با میگو طرز تهیه میگو پلو مجلسی با میگوهای ریز ارزان

    دستور پخت میگو پلو با میگوهای ریز و ارزان  یکی از غذهای خوشمزه و مقوی جنوبی میگو پلو است. این غذا بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کوکوی قارچ طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران

    طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران   کوکوی قارچ ، بسیار خوش طعم و برای کسانی که گیاه خواری می کنند وعده غذایی بسیار لذیذ و مقوی است. قارچها از گیاهانى هستند که به طور …

    • طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون - سالاد مقوی - سالاد طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون

        روش تهیه سالاد قارچ و ژامبون   امروز براتون دستور تهیه یه سالاد بسیار خوشمزه و مقوی رو آماده کردیم.  این سالاد می تونه مواد غذایی و انرژی مورد نیازتون رو تامین کنه . …

      • طرز تهیه لواشک آلبالو طرز تهیه لواشک آلبالو

          روش درست کردن لواشک آلبالو   تا همین چند سال پیش که انواع لواشک‌های آماده به بازار نیامده بودند، تابستان‌ها پشت‌بام خانه‌ها پر می‌شد از سینی‌هایی که لبریز بود از مایع‌هایی به رنگ زرد …

        • طرز تهیه ماهی پفکی چینی طرز تهیه ماهی پفکی چینی

            طرز تهیه ماهی پفکی چینی   ماهی پفکی علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی داره خیلی هم خوش طعم و اشتها آوره . بخصوص برای بچه ها.   مواد لازم : آرد سفید : یک …

          • طرز تهیه سان چوی بو طرز تهیه سان چوی بو ( غذای چینی )

            طرز تهیه سان چوی بو San Choy Bau ( غذای چینی )   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم زنجبیل تازه (رنده …

            • طرز تهیه مرغ ترش تنوری طرز تهیه مرغ ترش تنوری

              طرز تهیه مرغ ترش تنوری   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ (متوسط)۱عدد باتر میلک (یا دوغ ترش غلیظ)۲پیمانه پیاز۱عدد سیر (له شده یا رنده شده)۲قاشق غذاخوری نمک۱قاشق غذاخوری فلفل سیاه (تازه)۱ قاشق غذاخوری مواد سس …

              • طرز تهیه کوفته سوئدی - غذاهای گوشتی طرز تهیه کوفته سوئدی + عکس

                روش پخت کوفته سوئدی آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده۱ کیلو فلفل دلمه …

                • کباب میگو طرز تهیه کباب میگو

                    مواد لازم •    یک کیلوگرم میگوی بدون سر •    نصف استکان روغن مایع •    ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز •    ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده •    یک قاشق چای خوری فلفل •    نمک …

                  • ته چین کبابی مجلسی ,ته چین لقمه ای طرز تهیه ته چین کبابی مجلسی / ته چین لقمه ای

                    دستور پخت ته چین کبابی مجلسی  ته چین کبابی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزس که به دلیل لقمه ای بودن سرو راحتی داره. برای دور چین این غذا از انواع سبزیجات و گوجه …

                    • طرز تهیه کباب مشهور مانیسا طرز تهیه کباب مشهور مانیسا

                      طرز تهیه کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı       کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد لازم برای کرپ: روغن مایع یک چهارم استکان شیر ۲ لیوان آرد …

                      • سبزی پلو با ماهی طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

                            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر)   مواد اولیه برای ۵ نفر : آبلیمو به …

                        • 3437 طرز تهیه کتلت ذرت فوری

                            آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ذرت ۱  قوطی کنسرو عدد تخم مرغ  ۲ عدد (درشت) سیر  ۲ حبه نمک به میزان لازم فلفل …

                          • طرز تهیه املت اسفناج طرز تهیه املت اسفناج برای صبحانه

                              طرز تهیه املت اسفناج خوش طعم   مزه املت اسفناج عالی است. املتی با کمی پنیر چدار و اسفناج رویش، کاری می کند فراموش کنید همیشه مجبور بودید سبزیجاتی که مادرتان به غذا اضافه …

                            • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

                              بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

بالا