دوشنبه , ۱۵ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه کرم کارامل

طرز تهیه کرم کارامل

 
مواد اولیه :
شیر نیم لیتر
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر ۷۰ گرم
آب ۲ قاشق سوپخوری
آب جوش نصف لیوان

 

طرز تهیه شربت:
ابتدا بهتره شربت کارامل رو درست کنید به اینصورت که هفتاد گرم شکر رو با دو قاشق آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا به رنگ طلایی دربیاد مواظب باشید زیاد طلایی نشه چون طعم سوختگی میگیره موقع تهیه شربت باید حواستون جمع باشه چون مهمترین بخش کار هست و خیلی زود هم میسوزه وقتی شکر طلایی شد نصف لیوان آب جوش رو اضافه کنید و بگذارید کاملا بجوشه و غلیظ بشه بازهم تکرار میکنم مراقب باشید زیاد طلایی نشه چون میسوزه حالا شربت رو داخل قالب بریزید و دیواره ی قالب رو هم به شربت آغشته کنید. میتونید از یک قالب بزرگ به اندازه ی تمام مواد یا چندقالب کوچک که بهتره سرامیکی و مخصوص کارامل باشه استفاده کنید.

 
طرز تهیه کرم:
شیر رو با ۱۵۰ گرم شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد. از روی حرارت بردارید تا خنک بشه تخم مرغها و وانیل رو به خوبی بزنید و به شیراضافه کنید. خوب هم بزنید تا کامل مخلوط بشه. مایع رو به آرامی درقالب بریزید نباید با شربت مخلوط بشه.
قالب رو در یک ظرف بزرگتر قرار بدید و آب بریزید تا جاییکه به نیمه ی بدنه ی قالبتون برسه و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت و نیم بپزید. با چنگال چک کنید اگه کارامل به چنگال نچسبید یعنی آماده ست.

طرز تهیه کرم کارامل

 

 

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • مسقطی بیسکویتی طرز تهیه مسقطی بیسکویتی

      دستور پخت مسقطی بیسکویتی خوشمزه  مسقطی بیسکویتی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار ماه رمضان است. مسقطی یکی از انواع دسرها و شیرینی‌های ایرانی به شمار می‌آید و به عنوان سوغاتی اصلی لارستان محسوب می …

  • طرز تهیه پای توت فرنگی

    طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

  • طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانی

      درست کردن پودینگ زعفرانی بسیار راحته و طعمش هم یه جورایی یادآور طعم بستنی سنتیه! این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید. …

  • ژله تار و پود - ژله مجلسی - ژله رنگین کمان طرز تهیه ژله تار و پود

    طرز تهیه ژله تار و پود   ژله تار و پود ژله ای بسیار زیبا و مجلسی است که با رنگ های شاد و جذاب جلوه ویزه ای به سفره شما می بخشه.   آماده …

  • رولت ژله رنگین کمان - طرز تهیه ژله رولتی رنگین کمانی طرز تهیه ژله رولتی رنگین کمانی

      روش تهیه ژله رولتی رنگین کمانی   ژله رولتی رنگین کمانی در قالب رولت شکل و با چند نوع ژله در رنگ و طعم مختلف درست می شود و به همین دلیل نام رولت …

  • دسر, پودینگ شکلاتی, دسر مجلسی طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی | تهیه دسر مجلسی شیک | دسر پودینگ

    دستور تهیه دسر مجلسی پودینگ شکلاتی پودینگ شکلاتی دسری آسان و خوشمزه است که هم بزرگترها و هم بچه ها از خوردن آن لذت می برند. این دسر مجلسی و شیک را برای پذیرایی از مهمانان …

  • مدل تزیین ژله ایده هایی برای تزیین ژله مجلسی (۲)

      نمونه های زیبای تزیین ژله مجلسی   اگر مایلید یه ژله مجلسی زیبا درست کنید ولی فرصت فکر کردن ندارین کافیه نگاهی به عکس های تزیین ژله مجلسی بندازید تا چندین ایده نو و …

  • شکلات توپی هندوانه ای - توپک هندوانه ای طرز تهیه توپک هندوانه ای / شکلات توپی هندوانه ای

      طرز تهیه توپک هندوانه ای / شکلات توپی هندوانه ای   در این پست طرز تهیه توپک هندوانه‌ای (شکلات توپی هندوانه ای) که دسر بسیار آسان و شیک است تقدیمتان می شود. طرز تهیه …

  • روش استفاده از پودر ژلاتین و ورق ژلاتین روش استفاده از پودر و ورق ژلاتین

    تفاوت بین ورق ژلاتین ، پودر ژلاتین ، پودر ژله و آگارآگار   ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای …

  • طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی

    طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی (فوق العاده آسان و شیک)   مواد اولیه : پودر ژله ۱بسته (در رنگهای مختلف) بستنی وانیلی نصف لیوان   طرز تهیه : در ابتدای کار یک بسته …

مطالب قبلی این بخش
  • نان شکلاتی حلزونی طرز تهیه نان شکلاتی حلزونی

    دستور پخت نان شکلاتی حلزونی   نان شکلاتی حلزونی نانی خوشمزه و مغذی است که می توانید برای صبحانه و عصرانه سرو نمایید. این نان ظاهر زیبایی داره وو به سادگی تهیه میشه.   مواد …

    • شیرینی رز خرمایی , دسر ماه رمضان شیرینی رز خرمایی ویژه ماه رمضان

      طرز تهیه شیرینی رز خرمایی ویژه ماه رمضان شیرینی رز خرمایی ، شیرینی ای شیک و مقوی برای سفره افطار است. در این مطلب دو روش تهیه این شیرینی خوشمزه را شرح خواهیم داد.   روش …

      • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای میوه ای

           طرز تهیه خمیر پای مخصوص انواع پای میوه ای   آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱قاشق چایخوری آبلیمو ۲قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲عدد …

        • بستنی سرخ شده , بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سرخ شده / بستنی سوخاری

          دستور تهیه بستنی سرخ شده با بستنی سوخاری    بستنی سرخ شده ؟ یعنی امکانپذیره ؟ شاید سرخ کردن بستنی کمی عجیب به نظر برسه ولی  شدنیه. بستنی سوخاری دسر سنتی مکزیکی و آسیاییه.   مواد …

          • کیک هل و زعفران, طرز پخت کیک طرز تهیه کیک هل و زعفران / پخت کیک مجلسی

            دستور پخت کیک هل و زعفران کیک هل و زعفران را از دوران دبیرستان می پختم.  طعمش بی نظیره و بافت فوق العاده لطیفی داره. آخ که وقتی بوی هل و زعفران می پیچه تو خونه خاطره …

            • پودینگ نشاسته زعفرانی - دسر مجلسی طرز تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی

              طرز تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی   دسر پودینگ نشاسته زعفرانی علاوه بر اینکه خوش طعم و مقویه، درست کردنش هم راحته. این دسر برای مراسم افطار بسیار مناسبه. حتما مهمانان ازش استقبال می کنن.   …

              • شیرینی دو رنگ طرز تهیه شیرینی دو رنگ برای عید

                دستور پخت شیرینی دو رنگ برای مهمانی های رسمی شیرینی دو رنگ از شیرینی های خشک است که به اشکال مختلف تهیه می شود و برای مجالس و مهمانی های نوروزی مناسب است. این شیرینی …

                • کرم طالبی , دسر طالبی , دسر مجلسی طرز تهیه کرم طالبی دسر تابستانی

                    دستور تهیه دسر تابستانی کرم طالبی   کرم طالبی یکی از دسرهای خوشمزه بهار و تابستونه. در این مطلب دو روش تهیه برای دسر طالبی تقدیم شما عزیزان خواهد شد. امیدواریم اونو درست کنید …

                  • طرز تهیه کیک طرز تهیه کیک با رویه مرمری

                    طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه با رویه شبیه سنگ مرمر مواد لازم : آرد ۲ ییمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری شکر ¾ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱ قاشق چایخوری ( …

                    • شیرینی تاتلی , شیرینی تاتلی شانه ای ترکیه طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه ای ترکیه | شیرینی مخصوص عید نوروز | شیرینی شب یلدا

                      دستور پخت شیرینی تاتلی شانه ای ترکی امروز در بخش نان ، شیرینی ، دسر آموزش آشپزی طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه ای ترکیه را براتون انتخاب کردیم که یک شیرینی راحت و آسون هست و …

                      • دستور پخت شیرینی چیپس شکلاتی طرز تهیه شیرینی چیپس شکلاتی

                        دستور پخت شیرینی چیپس شکلاتی     شیرینی چیپس شکلاتی شیرینی خوشمزه ایه با ظاهری شبیه به شیرینی نخودچی که برای سفره هفت سین و پذیرایی عید بسیار مناسب هست. این شیرینی های خوش طعم را …

                        • طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای دسر شب یلدا

                          طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای دسر ویژه شب یلدا چیز کیک هندوانه ای دسری بسیار خوشمزه و زیباست که  شب یلدای شما رو در کنار خانواده و دوستان به یادماندنی تر خواهد کرد. تقدیم به تمام همراهان …

                          • حلوای پرتقالی طرز تهیه حلوای پرتقالی

                            دستور پخت حلوای پرتقالی حلوای پرتقالی یه حلوای خوش عطر و خوشمزه برای دوستداران عطر و طعم پرتقاله. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ و سرو ﺍﯾﻦ ﺣﻠﻮﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ یا تارت می تونید استفاده کنید.   مواد لازم برای تهیه حلوای پرتقال : …

                            • طرز تهیه شارلوت توت فرنگی - دسر مجلسی طرز تهیه شارلوت توت فرنگی (سلطنتی)

                                طرز تهیه شارلوت توت فرنگی (سلطنتی) دسری شیک ، مجلسی و خوشمزه   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت       مواد اولیه برای ۱۰ نفر : شیر ۱/۵ پیمانه کیک اسفنجی ۱ …

بالا