یکشنبه , ۲۱ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر - بادمجان شکم پر - کدو شکم پر

طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه :
کدو سبز ۶عدد
بادمجان ۶عدد
روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری
پیاز ۱عدد
سیر ۱حبه
گوشت (چرخکرده و بدون چربی) ۴۰۰گرم
گوجه فرنگی ۴۰۰گرم
رب گوجه فرنگی ۱چهارم لیوان
آب گوشت ۱لیوان
برنج ۱سوم لیوان
جعفری (ساطوری شده) ۲قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا ۴۰گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

 

مواد سس :

کره ۳۰گرم
شیر ۱لیوان
تخم مرغ ۱عدد
جوز هندی ۱چهارم قاشقق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
آرد سیب زمینی ۱ونیم قاشق سوپخوری
 
طرز تهیه:

جهت تهیه کدو بادمجان شکم پر ابتدا پس از شستن و پوست گرفتن کدو و بادمجان آنها را از طول دو قسمت کرده، داخل آنها را با قاشق، خالی می‌کنیم.گوشت‌ کدو و بادمجان‌هایی را که درآورده‌ایم، ساطوری می‌کنیم.روغن را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. سپس سیر و پیاز را در روغن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا کمی نرم شوند.گوشت چرخ کرده، کدو و بادمجان‌های ساطوری شده را به سیر و پیاز ‌افزوده و تفت می‌دهیم تا کمی قهوه‌ای شوند، گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را نیز اضافه می‌کنیم.رب گوجه‌فرنگی را با آب گوشت مخلوط کرده و به مواد درون تابه می‌افزاییم تا بجوشد. سپس برنج را اضافه کرده و بدون درپوش روی حرارت می‌گذاریم تا برنج کمی نرم شود و مخلوط مواد غلیظ شود. بعد جعفری و نمک و فلفل را می‌افزاییم.کدو و بادمجان‌ها را در سینی فر قرار داده و داخل آنها را با مخلوط گوشت چرخ کرده پر می‌کنیم. سپس کمی از سس آرد سیب‌زمینی روی مخلوط گوشت می‌ریزیم و با پنیر رنده شده روی آن را می‌پوشانیم. کدو و بادمجان‌های پرشده را در دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتی‌گراد به مدت ۳۵ دقیقه در فر می‌گذاریم تا نرم شده و روی پنیرها طلایی شود.
 
طرز تهیه سس

کره را در تابه‌ای می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا ذوب شود. سپس آرد را می‌افزاییم و هم می‌زنیم تا کره کاملا با آرد مخلوط شود. شیر را به مخلوط آرد و کره افزوده و هم می‌زنیم، سس باید بجوشد تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت برمی‌داریم. کمی که سس سرد شد، تخم‌مرغ و رنده جوز هندی را اضافه کرده و هم می‌زنیم؛ اینک سس آماده است.
 
نکات:

۱)بهتر است از برنج نیم دانه و ایرانی استفاده شود.
۲)اگر دوست داشتید به این مواد لپه هم اضافه کنید.
۳)اگر پنیر پیتزا نداشتید آن را از لیست حذف کرده یا پنیر دیگری را جایگزین کنید.
نوش جان

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه بادمجان فنری طرز تهیه بادمجان فنری

      آموزش روش تهیه بادمجان فنری   جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق …

  • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

    روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

  • طرز تهیه بادمجان برگر طرز تهیه بادمجان برگر

      آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه   مواد اولیه : بادمجان  ۲ عدد بزرگ ۱۱۰۰ گرم آرد ۱ فنجان تخم مرغ  ۲ عدد (زده شده) خرده …

  • طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای

    طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای   کشک و بادمجان از غذاهای مقوی و خوشمزه و پرطرفداره . در مطلب امروز طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای را براتون آماده کردیم که برای …

  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

  • طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجانی ,طرز تهیه ,پیتزا, پیتزا لقمه, بادمجان, پیتزا سبزیجات طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجانی

      پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده است!   در این مطلب یک شام سریع و لذیذ با نام پیتزا لقمه بادمجانی رو براتون در نظر گرفتیم.   مواد لازم: پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری فلفل …

  • آموزش تصویری طرز تهیه کشک و بادمجان طرز تهیه کشک و بادمجان

      آموزش تصویری روش پخت کشک و بادمجان   این بار طرز تهیه یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم ایرانی رو براتون انتخاب کردیم: کشک و بادمجان که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و …

  • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

    طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

  • طرز تهیه بقچه بادمجان طرز تهیه بقچه بادمجان

      بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

  • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

    دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …

مطالب قبلی این بخش
  • کیک ماست با سبزیجات معطر کیک ماست با سبزیجات معطر

    کیک ماست با سبزیجات معطر ماست چکیده با طعم سبزیجات معطر، پیش غذایی خوشمزه و کم هزینه است که میز غذای شما را کامل می‎کند. ماست چکیده و خامه‌ای همراه با میان‌لایه‌های سبزیجات که نام …

    • ماهی سالمون با سس خیار تزتیک طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک سبک یونانی

      طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک به سبک یونانی  ماهی سالمون با سس خیار تزتیک غذایی یونانی و بسیار لذیذ که طعم بی نظیرش تا مدتها در خاطرتون می مونه. آماده سازی: ۱۵ …

      • خورش چاغاله بادام,طرز تهیه خورش چاغاله بادام,طرز پخت خورش چاغاله بادام ,روش تهیه خورش چاغاله بادام ,روش پخت خورش چاغاله بادام,دستور تهیه خورش چاغاله بادام ,دستور پخت خورش چاغاله بادام ,گوشت,نعنا, جعفری,چاغاله بادام,برگ بو,پیاز,زعفران,آبغوره, لیمو عمانی طرز تهیه خورش چاغاله بادام

            آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

        • طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

          طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی   امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.   که در آن سرزمین …

          • طرز تهیه رول پنیر و خیار و گوجه و زیتون طرز تهیه رول پنیر و خیار و گوجه و زیتون

                طرز تهیه رول پنیر و گوجه و زیتون در خیار   مواد اولیه برای ۲ نفر: خیار ۱ عدد بزرگ ماست ۲/۵ پیمانه پنیر مقداری شوید کمی زیتون ۱۰- ۱۵ عدد گوجه فرنگی (خشک) ۲ …

            • طرز تهیه سالاد سیب زمینی طرز تهیه سالاد سیب زمینی (۳)

               طرز تهیه سالاد سیب زمینی من با استفاده از این دستور غذایی توی منزل سالاد سیب زمینی درست می کنم . تهیه ی این غذا توی منزل بسیار آسونه ، مطمئن باشین از تهیه این …

              • خورش طلا کوله غورابه گیلانی طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی

                خورش طلا کوله غورابی از غذاهای محلی گیلان خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار خوشمزه است. این خورش مقوی و خوش طعم از غذاهای محلی استان گیلان است پیشنهاد …

                • طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون - سالاد مقوی - سالاد طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون

                    روش تهیه سالاد قارچ و ژامبون   امروز براتون دستور تهیه یه سالاد بسیار خوشمزه و مقوی رو آماده کردیم.  این سالاد می تونه مواد غذایی و انرژی مورد نیازتون رو تامین کنه . …

                  • طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی

                    روش پخت مرغ لیمو پرتقالی  خوش عطر و خوشمزه    مرغ لیمو پرتقالی خیلی راحت درست می شه و دردسری نداره. این غذا خیلی خوش عطر و طعمه و برای مجالس مهمانی بسیار مناسبه. مرغ لیمو پرتقالی …

                    • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

                      طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

                      • ماهی شکم پر,طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر,طرز پخت ماهی شکم پر,روش پخت ماهی شکم پر,دستور پخت ماهی شکم پر,روش تهیه ماهی شکم پر,دستور تهیه ماهی شکم پر,غذاهای دریایی,طرز تهیه ماهی مجلسی,آموزش تهیه ماهی شکم پر, آموزش پخت ماهی شکم پر طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

                            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : آبلیمو به میزان لازم سیر  ۱تا۲حبه انار ۳قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار …

                        • کرپ بیف استراگانف, بیف استراگانوف فرانسوی طرز تهیه کرپ بیف استراگانف / بیف استراگانف فرانسوی

                          روش پخت کرپ بیف استراگانف فرانسوی کرپ بیف استراگانف نسخه فرانسوی بیف استراگانف روسی است. بر خلاف اسمش درست کردن آن ساده است. گرچه بیف استراگانف یک غذای روسی است ولی ملیت های مختلف در آن …

                          • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

                            آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

                            • طرز تهیه انواع کباب طرز تهیه تاس کباب مرغ

                                مواد لازم •  ۲ عدد سینه مرغ بزرگ و پوست‌گرفته و دو نیم شده •  ۴ عدد ران مرغ پوست‌گرفته •  ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن‌زیتون: •  ۲۰۰ گرم موسیر پوست‌گرفته •  ۲ بوته سیرخرد …

بالا