پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر - بادمجان شکم پر - کدو شکم پر

طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه :
کدو سبز ۶عدد
بادمجان ۶عدد
روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری
پیاز ۱عدد
سیر ۱حبه
گوشت (چرخکرده و بدون چربی) ۴۰۰گرم
گوجه فرنگی ۴۰۰گرم
رب گوجه فرنگی ۱چهارم لیوان
آب گوشت ۱لیوان
برنج ۱سوم لیوان
جعفری (ساطوری شده) ۲قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا ۴۰گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

 

مواد سس :

کره ۳۰گرم
شیر ۱لیوان
تخم مرغ ۱عدد
جوز هندی ۱چهارم قاشقق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
آرد سیب زمینی ۱ونیم قاشق سوپخوری
 
طرز تهیه:

جهت تهیه کدو بادمجان شکم پر ابتدا پس از شستن و پوست گرفتن کدو و بادمجان آنها را از طول دو قسمت کرده، داخل آنها را با قاشق، خالی می‌کنیم.گوشت‌ کدو و بادمجان‌هایی را که درآورده‌ایم، ساطوری می‌کنیم.روغن را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. سپس سیر و پیاز را در روغن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا کمی نرم شوند.گوشت چرخ کرده، کدو و بادمجان‌های ساطوری شده را به سیر و پیاز ‌افزوده و تفت می‌دهیم تا کمی قهوه‌ای شوند، گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را نیز اضافه می‌کنیم.رب گوجه‌فرنگی را با آب گوشت مخلوط کرده و به مواد درون تابه می‌افزاییم تا بجوشد. سپس برنج را اضافه کرده و بدون درپوش روی حرارت می‌گذاریم تا برنج کمی نرم شود و مخلوط مواد غلیظ شود. بعد جعفری و نمک و فلفل را می‌افزاییم.کدو و بادمجان‌ها را در سینی فر قرار داده و داخل آنها را با مخلوط گوشت چرخ کرده پر می‌کنیم. سپس کمی از سس آرد سیب‌زمینی روی مخلوط گوشت می‌ریزیم و با پنیر رنده شده روی آن را می‌پوشانیم. کدو و بادمجان‌های پرشده را در دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتی‌گراد به مدت ۳۵ دقیقه در فر می‌گذاریم تا نرم شده و روی پنیرها طلایی شود.
 
طرز تهیه سس

کره را در تابه‌ای می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا ذوب شود. سپس آرد را می‌افزاییم و هم می‌زنیم تا کره کاملا با آرد مخلوط شود. شیر را به مخلوط آرد و کره افزوده و هم می‌زنیم، سس باید بجوشد تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت برمی‌داریم. کمی که سس سرد شد، تخم‌مرغ و رنده جوز هندی را اضافه کرده و هم می‌زنیم؛ اینک سس آماده است.
 
نکات:

۱)بهتر است از برنج نیم دانه و ایرانی استفاده شود.
۲)اگر دوست داشتید به این مواد لپه هم اضافه کنید.
۳)اگر پنیر پیتزا نداشتید آن را از لیست حذف کرده یا پنیر دیگری را جایگزین کنید.
نوش جان

 

سوران

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 4, میانگین امتیاز: 4,75 از 5)
Loading...