سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کتلت میگو با سس تمر هندی

کتلت میگو , سس تمر هندی

طرز تهیه کتلت میگو با سس تمرهندی

کتلت میگو را می توان با مقدار کمی میگو درست کرد. بافت وسط کتلت میگو یه بافت نرمه ولی خیلی خوش عطر و خوشمزست.

 

مواد لازم برای تهیه کتلت میگو :

میگو پاک شده: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی خام متوسط : ۲ عدد
پیاز متوسط:۱ عدد
سیر سبز تازه : ۳ بوته
گشنیز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ :۲ عدد
آرد: ۲ قاشق غداخوری
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
زرد چوبه : ۱/۲قاشق چایخوری
ادویه کاری :۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه دارچین ونمک :به مقدار لازم
تخم گشنیز:۱/۲قاشق چایخوری

کتلت میگو , سس تمر هندی

طرز تهیه کتلت میگو :
کمر میگو را گرفته و چرخ می کنید . سیب زمینی ها رو رنده کرده و به میگو اضافه می کنیم. من پیاز را رنده درشت زدم همراه با سیر و گشنیز خرد شده و تخم مرغ ، آرد و تمامی ادویه جاتی که بود به  میگو و سیب زمینی اضافه کردم و خوب مخلوط می کنیم .

کتلت میگو , سس تمر هندی

در یک قابلمه گود کوچک روغن ریخته و می گذاریم تا داغ شود بعد با قاشق غداخوری از مایع کتلت برداشته و در روغن سرخ می کنیم.

کتلت میگو , سس تمر هندی

 

کتلت میگو , سس تمر هندی

 

مواد لازم برای تهیه سس تمر هندی :

سس گوجه‌ فرنگی (تند) ۵ قاشق سوپ‌خوری
انبه (کوچک) ۱ عدد
آب جوش نیم پیمانه
تمر هندی نیم پیمانه

 

طرز تهیه سس تمر هندی :
تمرهندی را در آب جوش قرار داده و عصاره آن را صاف می‌کنیم. سپس در دستگاه غذاساز عصاره تمرهندی را با انبه یا کمپوت انبه و سس گوجه‌فرنگی مخلوط می‌کنیم تا صاف و یکدست شود.

 

میگو , کتلت میگو

 

خواص میگو :

میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است ،۱۰۰ گرم میگو ، حاوی ۷۷ میلی گرم آب ، ۹۹ کالری انرژی ۱/۱۸ گرم پروتئین ، ۸/۰ چربی ، ۱۶۳میلی گرم کلسترول و ۹۱ میلی گرم قند است .

از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو ، کالری کم تری دارند . پروتیئن موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد .

پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم می شود . برای گروه هایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تامین پروتئین روزانه آنها است .

میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند ، اسیدهای چرب امگا ـ ۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می شوند . این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی موثر واقع شود.

اسیدهای چرب امگا ـ۳ هم چنین اجزای ضروری برای غشا سلول مغز و بافت چشم است . میگو منبع غنی از ویتامین های A، ، ۶ B ۱۲B ، C، D، E، و املاحی چون کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس ، منگنز ، و سلنیم است . علاوه بر این ؛ کلسیم ، آهن ، روی ، منیزیم ، و فسفر میگو نسبت به سایر آبریان بیش تر است .

 

منبع:تبیان/گب گو

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 2, میانگین امتیاز: 5,00 از 5)
Loading...