پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵


کتلت میگو , سس تمر هندی

طرز تهیه کتلت میگو با سس تمرهندی

کتلت میگو را می توان با مقدار کمی میگو درست کرد. بافت وسط کتلت میگو یه بافت نرمه ولی خیلی خوش عطر و خوشمزست.

 

مواد لازم برای تهیه کتلت میگو :

میگو پاک شده: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی خام متوسط : ۲ عدد
پیاز متوسط:۱ عدد
سیر سبز تازه : ۳ بوته
گشنیز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ :۲ عدد
آرد: ۲ قاشق غداخوری
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
زرد چوبه : ۱/۲قاشق چایخوری
ادویه کاری :۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه دارچین ونمک :به مقدار لازم
تخم گشنیز:۱/۲قاشق چایخوری

کتلت میگو , سس تمر هندی

طرز تهیه کتلت میگو :
کمر میگو را گرفته و چرخ می کنید . سیب زمینی ها رو رنده کرده و به میگو اضافه می کنیم. من پیاز را رنده درشت زدم همراه با سیر و گشنیز خرد شده و تخم مرغ ، آرد و تمامی ادویه جاتی که بود به  میگو و سیب زمینی اضافه کردم و خوب مخلوط می کنیم .

کتلت میگو , سس تمر هندی

در یک قابلمه گود کوچک روغن ریخته و می گذاریم تا داغ شود بعد با قاشق غداخوری از مایع کتلت برداشته و در روغن سرخ می کنیم.

کتلت میگو , سس تمر هندی

 

کتلت میگو , سس تمر هندی

 

مواد لازم برای تهیه سس تمر هندی :

سس گوجه‌ فرنگی (تند) ۵ قاشق سوپ‌خوری
انبه (کوچک) ۱ عدد
آب جوش نیم پیمانه
تمر هندی نیم پیمانه

 

طرز تهیه سس تمر هندی :
تمرهندی را در آب جوش قرار داده و عصاره آن را صاف می‌کنیم. سپس در دستگاه غذاساز عصاره تمرهندی را با انبه یا کمپوت انبه و سس گوجه‌فرنگی مخلوط می‌کنیم تا صاف و یکدست شود.

 

میگو , کتلت میگو

 

خواص میگو :

میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است ،۱۰۰ گرم میگو ، حاوی ۷۷ میلی گرم آب ، ۹۹ کالری انرژی ۱/۱۸ گرم پروتئین ، ۸/۰ چربی ، ۱۶۳میلی گرم کلسترول و ۹۱ میلی گرم قند است .

از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو ، کالری کم تری دارند . پروتیئن موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد .

پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم می شود . برای گروه هایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تامین پروتئین روزانه آنها است .

میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند ، اسیدهای چرب امگا ـ ۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می شوند . این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی موثر واقع شود.

اسیدهای چرب امگا ـ۳ هم چنین اجزای ضروری برای غشا سلول مغز و بافت چشم است . میگو منبع غنی از ویتامین های A، ، ۶ B ۱۲B ، C، D، E، و املاحی چون کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس ، منگنز ، و سلنیم است . علاوه بر این ؛ کلسیم ، آهن ، روی ، منیزیم ، و فسفر میگو نسبت به سایر آبریان بیش تر است .

 

منبع:تبیان/گب گو



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • images طرز تهیه میگو سوخاری

                           طرز تهیه میگو سوخاری    مواد اولیه: میگو ۵۰۰گرم تخم مرغ ۳عدد آردسوخاری به میزان لازم بیکینگ پودریک قاشق چایخوری زعفران به مقدار دلخواه …

  • سبزی پلو با ماهی طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر)   مواد اولیه برای ۵ نفر : آبلیمو به …

  • 0.803482001402908862_taknaz نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی

    نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانی‌ها می‌شود و بیشتر خانواده‌ها هم همیشه هنگام خرید آن سردرگم می‌مانند که کدام ماهی را …

  • طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود

    طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک شرق گیلان (لنگرود همیشه سبز)   ماهی شکم پر یکی از غذاهای اصیل و محلی گیلانه که نوع سنتی اون به ماهی فویج یا ماهی فبیج یا ماهی گرگه شهرت …

  • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

    ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

  • میگو برشته طرز تهیه میگو برشته

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیر  ۳ حبه (خرد شده) روغن زیتون ۱/۳ فنجان سس گوجه فرنگی ۱/۴ …

  • لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو | دستور غذای رژیمی | غذای دریایی

    دستور پخت لازانیا با ماهی و میگو لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.   مواد اولیه برای ۳ …

  • ساندویچ میگو , غذا با میگو  طرز تهیه ساندویچ میگو شامی شبک و خوشمزه | ساندویچ ساده و سبک

     دستور پخت ساندویچ میگو شام ساده و سبک اگر شما هم دیر به منزل می رسید و برای درست کردن و تهیه شام فرصت بسیار کمی دارید ما به شما پیشنهادی می کنیم ساندویچ میگو …

  • طرز پخت ماهی و سبزیجات در فر طرز تهیه ماهی و سبزیجات

      طرز تهیه ماهی و سبزیجات در فر ( رژیمی، راحت و سریع)   ماهی و سبزیجات هم یه غذای رژیمیه و هم خیلی دلچسب و خوشمزس. با مقداری سالاد می تونه غذای کاملی باشه. …

  • کباب میگو طرز تهیه کباب میگو

      مواد لازم •    یک کیلوگرم میگوی بدون سر •    نصف استکان روغن مایع •    ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز •    ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده •    یک قاشق چای خوری فلفل •    نمک …

مطالب قبلی این بخش
  • سفره آرایی - تزیین سالاد الویه - تزیین سالاد تزیین کیک مرغ و سالاد الویه

      تزیین کیک مرغ و سالاد الویه (کیک الویه )   این مطلب شامل عکس‌هایی هست که در تزیین کیک مرغ، سالاد الویه ، کیک الویه و سایر غذاهای کیک به شما ایده خواهد داد. …

    • غذا با تره فرنگی انواع غذا با تره فرنگی / خواص تره فرنگی

      با تره فرنگی چه غذاهایی میشه پخت ؟ تره فرنگی ، برگ های سبز تیره و گردنی سفید رنگ دارد. یک تره فرنگی خوب نباید زردرنگ و پلاسیده و پیاز آن شکسته و ضرب دیده باشد. …

      • تیمپانو لازانیا , لاازانیا قالبی طرز تهیه لازانیا قالبی (تیمپانو)

        طرز تهیه تیمپانو لازانیا ( لازانیا قالبی )   تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم …

        • زرشک پلو با مرغ طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

          آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

          • املت تره فرنگی طرز تهیه املت تره فرنگی

            طرز تهیه املت تره فرنگی املت تره فرنگی خوش عطر و خوشمزه هست. این املت خوش طعم رو درست کنید و از خواص تره فرنگی بهره مند بشین.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: …

            • طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون ساده

                آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۳ نفر : مرغ  ۶قطعه (فیله) ژامبون ۱۲ورق پنیر پیتزا ۶ورق فلفل دلمه ای ۲غدد (قرمز و زرد) نمک به …

              • کوکو سبزی لقمه ای - ساندویچ کوکوسبزی طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)

                طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)   کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. شیوه پختی که در این مطلب خواهید دید یکی …

                • طرز تهیه پیراشکی مرغ - طرز پیچیدن خمیر پیراشکی طرز تهیه پیراشکی مرغ

                    طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

                  • طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

                    روش پخت خورش نخود سبز و شوید   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو روغن (سرخ کردنی) ۴ قاشق سوپخوری پیاز (سرخ شده) ۴ …

                    • طرز تهیه ماهی پفکی چینی طرز تهیه ماهی پفکی چینی

                        طرز تهیه ماهی پفکی چینی   ماهی پفکی علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی داره خیلی هم خوش طعم و اشتها آوره . بخصوص برای بچه ها.   مواد لازم : آرد سفید : یک …

                      • تارت اسفناج طرز تهیه تارت اسفناج مجلسی و شیک | پای اسفناج

                        چگونه تارت اسفناج مجلسی درست کنیم ؟ تارت اسفناج یکی از پیش غذاهای مجلسی و شیک برای مهمانی های رسمی است. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است. ترکیب …

                        • 3437 طرز تهیه کتلت ذرت فوری

                            آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ذرت ۱  قوطی کنسرو عدد تخم مرغ  ۲ عدد (درشت) سیر  ۲ حبه نمک به میزان لازم فلفل …

                          • کیک گل کلم, طرز تهیه کیک گل کلم ,طرز پخت کیک گل کلم, روش تهیه کیک گل کلم, روش پخت کیک گل کلم, دستور تهیه کیک گل کلم ,دستور پخت کیک گل کلم,پنیر گودا , موزارلا,گل کلم , پیاز,هویج,تخم مرغ,سینه مرغ,شوید,ادویه طرز تهیه کیک گل کلم

                              بالاخره با یه ترفندی باید خانواده مفید کلم رو وارد چرخه تغذیه کرد! نظرتون در مورد کیک گل کلم چیه؟!حواستون باشه که این نه گراتنه و نه سوفله! گفته باشم! گل کلم رو با …

                            • طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر

                              طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر   من با استفاده از گوجه فرنگی و کاهوی ترد و مایونز و گوشت، گوجه فرنگی شکم پر که یه پیش غذای عالی و خوشمزه هست رو درست کردم …

بالا