شنبه , ۲۰ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه انواع کباب

مواد لازم

• مغز ران گوسفندی با چربی یا فیله گوساله یا راسته گوسفندی: ۱کیلو

• پیاز متوسط: ۱ عدد

• گوجه فرنگی: ۴ عدد

• غوره: ۲۵۰ گرم

• دنبه: ۱۰۰ گرم

• فلفل دلمه ایی: در صورت تمایل

طرز تهیه

۱- جهت تهیه کباب چوبی ابتدا گوشتها را به صورت کبابی برش می دهیم و حداقل سه ساعت قبل در پیاز رنده شده و زعفران و آبلیمو و فلفل گوشت ها را استراحت می دهیم فقط دقت داشته باشید که نمک گوشت را سفت می کند پس همیشه نمک را در آخرین مراحل طبخ به گوشت اضافه کنید.

۲- سیخ های چوبی را چند ساعت قبل در آب خیس کنید تا نرم شده و گوشت را پاره نکنند.

۳- گوشتها و دنبه ها یک در میان به سیخ بکشید؛ در صورت تمایل مابین هر تیکه می توانید از یک برش فلفل دلمه ای استفاده کنید؛ البته به صورت سنتی از فلفل دلمه ایی استفاده نمی شود.

 

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کباب ران مرغ بدون استخوان, پخت کباب ران مرغ, ران مرغ بدون استخوان, طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان, مواد لازم برای پخت کباب ران مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه کباب مرغ طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان

    طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طعم کباب ران مرغ بدون استخوا ن بی نظیر است، تاکید میکنم حتما درست کنید. کباب ران مرغ بسیار خوشمزه تر از فیله می باشد اگر رب انارتان …

  • طرز تهیه مرغ ترش تنوری طرز تهیه مرغ ترش تنوری

    طرز تهیه مرغ ترش تنوری   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ (متوسط)۱عدد باتر میلک (یا دوغ ترش غلیظ)۲پیمانه پیاز۱عدد سیر (له شده یا رنده شده)۲قاشق غذاخوری نمک۱قاشق غذاخوری فلفل سیاه (تازه)۱ قاشق غذاخوری مواد سس …

  • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

  • طرز تهیه کباب شکم پر طرز تهیه کباب شکم پر

    طرز تهیه کباب شکم پر مواد لازم: نان ساندویچ ۶ تکه (حبه شده) کره ۶ قاشق غذاخوری پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده) کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس) سیب ۵ کیلوگرم (ورقه …

  • کباب مرغ طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

      مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

  • طرز تهیه دنده کباب طرز پخت دنده کباب روش پخت دنده کباب طرز تهیه دنده کباب

          آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه برای ۲ نفر : دنده ۵ قطعه (گوسفندی) پیاز  ۱عدد سیر  ۲حبه ماست ۱لیوان برگ بو ۲عدد سس …

  • جوجه ترش,جوجه کباب ترش,جوجه کباب طرز تهیه جوجه ترش گیلانی | جوجه کباب ترش | کباب مجلسی با مرغ

    دستور پخت جوجه ترش جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. همان‌طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) …

  • طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

    دستور تهیه کباب حسینی غذایی شیک و مجلسی   برای تهیه کباب حسینی به سیخ‌های کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه شده و در فروشگاه ها هم به فروش میرسن احتیاج داریم و …

  • کباب چنجه,طرز تهیه کباب چنجه,دستور پخت کباب چنجه طرز تهیه کباب چنجه | دستور پخت کباب چنچه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند

    آموزش طرز تهیه کباب چنجه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند دستور آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مجلسی در منزل مواد لازم برای کباب چنجه پیاز :•: ۲ عدد لیمو …

  • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

    طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …

مطالب قبلی این بخش
  • لازانیا لقمه ای به شکل گل لازانیا لقمه ای به شکل گل

    لازانیا لقمه ای به شکل گل غذایی ساده ولی شیک و مجلسیه، تقریبا مثه لازانیای معمولی درست میشه ، اما به خاطر لقمه ای بودن، خوردنش راحت تره .   طرز تهیه لازانیا لقمه ای …

    • طرز تهیه پیراشکی مرغ - طرز پیچیدن خمیر پیراشکی طرز تهیه پیراشکی مرغ

        طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

      • طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر

        طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر   من با استفاده از گوجه فرنگی و کاهوی ترد و مایونز و گوشت، گوجه فرنگی شکم پر که یه پیش غذای عالی و خوشمزه هست رو درست کردم …

        • طرز تهیه چیپس سیب زمینی طرز تهیه چیپس سیب زمینی مثل بازاری | چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه

          روش تهیه چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه  چیپس سیب زمینی از خوراکی های مورد علاقه اکثر افراده که میتوانید به عنوان یک پیش غذا یا عصرانه در نظر بگیرد و با پنیر پیتزا و قارچ مخلوط …

          • میوه آرایی - شب یلدا - تزیین میوه به شکل گلدان گل میوه آرایی : تزیین میوه به شکل گلدان گل (۲)

            آموزش تصویری تزیین میوه به شکل گلدان گل زیبا  آموزش تصویری میوه آرایی شب یلدا   در این سری آموزش تصویری میوه آرایی ، سه مدل تزیین میوه به شکل گلدان را مشاهده خواهید کرد. …

            • کباب ایزگارا طرز تهیه کباب ایزگارا

                طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

              • کیک گوشت طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز به فر • دستور کیک گوشت مجلسی ساده

                روش پخت کیک گوشت مجلسی   مواد لازم برای خمیر کیک گوشت : تخم مرغ : ۴ عدد ماست :۱یک پیمانه روغن زیتون : یک پیمانه آرد : دو ونیم پیمانه بیکینگ پودر : ۳ …

                • طرز تهیه خورش قیمه نجفی - خورش علاچی طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

                    طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

                  • لقمه انگشتی های خوشمزه و مغذی لقمه انگشتی های دلچسب

                      لقمه انگشتی های اشتها آور و مقوی  در این مطلب ۹ لقمه انگشتی خوشمزه و مغذی به شما عزیزان معرفی میشه که ظاهری بسیار اشتها آور و زیبا دارن. مخلوط مواد داخلی : پنیر …

                    • کباب فیله رول میکس طرز تهیه کباب فیله رول میکس

                      طرز تهیه کباب فیله رول میکس کباب فیله رول میکس غذایی خوشمزه ، شیک و مجلسی است که تهیه آن هم راحت است .   مواد لازم •    فیله گوساله: ۴۰۰ گرم •    هویج: یک …

                      • طرز تهیه آش جو ملایر طرز تهیه آش جو ملایر

                          آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

                        • طرز تهیه سالاد انار شب یلدا طرز تهیه سالاد انار برای شب یلدا • سالاد دستبند انار

                          روش تهیه سالاد انار شب چله به صورت تصویری شب یلدا نزدیکه و حتماً همتون در تدارک برگزاری مراسم این شب قشنگ به بهترین شکل ممکن هستید. امروز در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی …

                          • آموزش تصویری طرز تهیه کشک و بادمجان طرز تهیه کشک و بادمجان

                              آموزش تصویری روش پخت کشک و بادمجان   این بار طرز تهیه یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم ایرانی رو براتون انتخاب کردیم: کشک و بادمجان که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و …

                            • تخم مرغ سوخاری طرز تهیه تخم مرغ سوخاری

                              دستور تهیه تخم مرغ سوخاری تخم مرغ سوخاری هم یه پیش غذای خوشمزه هست و هم یه صبحونه شیک. دور چین این غذا سلیقه ایه. من از گل های هویج و برگ ریحان استفاده کردم. روش …

بالا