دستور پخت کباب اوکراینی
کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها هم بهش علاقمند میشن. با ما همراه یاشید تا روش تهیه این غذای مجلسی و شیک را آموزش بدیم.
مواد لازم :
گوشت چرخ شده ٢۵٠ گرم
یک عدد پیاز متوسط
یک حبه سیر
فلفل دلمه ای نگینی
گوجه خرد شده نگینی
پنیر پیتزا
جعفری و ریحان خرد شده
نمک فلفل زردچوبه
روش پخت کباب اوکراینی :
برای تهیه این کباب خوشمزه ، اول پیاز ا رنده کرده کمی آبش را بگیرید. سپس گوشت را با پیاز و سیر رنده شده ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و حسابی ورز دهید.
از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته وسطش را گود کنید و داخل آن را با کمی فلفل دلمه ای، گوجه نگینی شده ، ریحان و جعفری و پنیر پیتزا پر کنید.
سپس سینی فر را چرب کنید کباب ها را داخل سینی بچینید.
سینی را به مدت ٢۵ دقیقه داخل فر و در طبقه وسط با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
سپس از فر خارج کرده و با دورچین های دلخواه سرو می کنیم.
نوش جان
منبع:جیگیلی