جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


 

مهمان هایتان را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید

کاکائو خرمایی دسری مقوی برای افطار و سحر ماه رمضان

 

این روزها بازار مهمانی های افطار داغه . اگه برای افطار مهمون دارین این کاکائو خرمایی های خوشمزه و مغذی رو درست کنین تا مهموناتون از طعم و عطر اون لذت ببرن .

 

طرز تهیه دسر کاکائو خرمایی برای افطار و سحری

 

مواد لازم برای ۵ نفر :

خرما بدون هسته : یک پیمانه

گردو : یک پیمانه

پودر نارگیل : یک پیمانه

گلاب : ۳ قاشق غذاخوری

شکلات : ۵۰ گرم

بیسکوییت کاکائویی : یک بسته

 

دستور پخت کاکائو خرمایی :

۱- بیسکوییت‌ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.

۲- شکلات تخته‌ای سفید را رنده‌ و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.

۳- پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.

 

نکات

۱- به جای پودر نارگیل می‌توانید از کنجد استفاده کنید.

۲- اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید.

۳- اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

سایر دسرهایی که با خرما درست می شن

 

 

چاشنیک


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه شیرینی پادرازی - شیرینی عید - شیرینی نوروز شیرینی نوروزی : پادرازی

      عید نوروز کام مهمانان را با شیرینی پادرازی شیرین کنید این شیرینی مشهدی هست و طرفدارای خاص خودش رو داره و معمولا برای عید استفاده میشه.   مواد لازم: تخم مرغ:۲عدد آرد برنج:۱۲۵ گرم …

  • روزه گرفتن کودکان - روزه داری بچه ها نکاتی در مورد روزه گرفتن کودکان

    اصول روزه گرفتن کودکان در ماه رمضان، سوال‌هایی هم درباره روزه گرفتن کودکان ، در ذهن پدرها و مادرها شکل می‌گیرد و دوست دارند بیش‌تر و بیش‌تر درباره اصول روزه‌داری کودکان بدانند. ربنا… ربنا… شوق …

  • طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی

     طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی     مواد لازم : بادمجان  : ۲٫۵ کیلو برنج :  ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه) ۵ تا ۶ پیمانه آب برای برنج گوشت گردن  : ۳۵۰ گرم پیاز :  ۳ عدد …

  • خمیر هزارلا -- شیرینی پاپیونی - شیرینی زبان شیرینی نوروزی : شیرینی زبان و پاپیونی

      با شیرینی زبان و پاپیونی از مهمانان نوروزی پذیرایی کنید   این دو تا شیرین به شدت خوشمزه و پر طرفدار با خمیر هزار لا تهیه میشن که قبلا طرز تهیش رو به صورت …

  • طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو یا یوکفا طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو

    طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو این نان خرمایی های خوشمزه برای ماه رمضان بسیار مناسب هستند. آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : زرده تخم مرغ ۲ عدد …

  • طرز تهیه محلبی توت فرنگی طرز تهیه محلبی توت فرنگی

       طرز تهیه محلبی توت فرنگی   محلبی توت فرنگی یک محلبی ساده و خوشمزه میوه ای و می توان گفت کم کالریترین نوع دسر می باشد. پس در روزهای گرم می توان جایگزین بستنی …

  • شیرینی به شکل قو طرز تهیه شیرینی به شکل قو

     طرز تهیه شیرینی به شکل قو   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : تخم مرغ  ۲ عدد (زرده تخم مرغ دوم را کنار بگذارید) شکر ۲ …

  • شیرینی اتریشی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی اتریشی برای عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی اتریشی / شیرینی نوروزی ترد و خوشمزه    شیرینی اتریشی گرچه جزو شیرینی های خشک می باشد و بافتی ترد داشته و بسیار خوشمزه است. درست کردن شیرینی اتریشی راحت است و ماندگاری آن بالاست. ضمنا …

  • آش ماست خراسان, آش ماست ,طرز تهیه آش ماست ,طرز پخت آش ماست, روش تهیه آش ماست, روش پخت آش ماست ,دستور تهیه آش ماست, دستور پخت آش ماست طرز تهیه آش ماست خراسان

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : ماست ۱کیلو مرغ  ۲قطعه (سینه) برنج ۲لیوان لپه ۱لیوان سیر  ۱۰حبه پیاز  ۶عدد شوید ۵قاشق غذاخوری (خشک) …

  • نان انجیری, پخت انواع نان طرز تهیه نان انجیری خوشمزه با خمیر جادویی

    دستور پخت نان انجیری خوشمزه با خمیر جادویی  نان انجیری نانی مقوی و خوشمزه است که هم در وعده صبحانه و هم به عنوان عصرانه می تونین میل کنید. میان این نان مربای انجیر قرار …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شکلات توپی

          مواد لازم برای تهیه شکلات توپی: کره نرم شده  : ۷ قاشق غذاخوری شکر : ۱/۲ پیمانه تخم مرغ : ۲ عدد آرد : ۲/۳ پیمانه پودر کاکائو : ۱/۴ پیمانه بکینگ …

    • کیک فرنی و حلوا کیک فرنی و حلوا دسری شیک برای افطار

      دستور تهیه دسر کیک فرنی و حلوا   کیک فرنی و حلوا دسری شیک و مقوی برای ماه رمضان است. این دسر مخلوطی از فرنی و حلوای ساده است که با ایده ای جالب دیزاین …

      • تزیین کیک تولد به شکل کلبه یخی,تزئین کیک تولد تزیین کیک تولد شکل کلبه یخی

          آموزش تصویری تزیین کیک تولد شکل کلبه یخی   کیک کاسه ای و کیک شیفون را به صورت زیر روی هم قرار میدهیم و داخل لایه های آن را با هر کرم و خامه …

        • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای - شیرینی شب یلدا طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای

          طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای ویژه یلدا   بیسکویت هندوانه ای یکی از بیسکویت های خوش طعم و خوشمزه ایه که برای مهمانی های شب یلدا بسیار مناسبه. امروز قصد داریم طرز تهیه این بیسکویت …

          • طرز تهیه خمیر مارزیپان طرز تهیه خمیر مارزیپان

              طرز تهیه خمیر مارزیپان (بسیار زیبا مناسب تزیین کیک و شیرینی)     خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک …

            • شیرینی ساق عروس شیرینی ساق عروس نواری رولی

              دستور پخت شیرینی ساق عروس خوشمزه و ترد به سبکی جدید شیرینی ساق عروس جزو شیرینی های سنتی خوشمزه و خوشگل ایرانه که بسیار هم برای پذیرایی در ایام نوروز مناسبه. یه مزیت دیگه ش هم …

              • طرز تهیه ژله خاکشیر طرز تهیه ژله خاکشیر

                طرز تهیه ژله خاکشیر   خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغ‌ها و صحراها می‌روید و دارای برگ‌هایی با بریدگی زیاد و گل‌های زرد روشن از تیره شب‌بو می‌باشد. خاکشیر از نظر تنوع …

                • کاچی چهار مغز ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کاچی چهار مغز برای افطار

                  دستور پخت کاچی چهار مغز کاچی چهار مغز از دسرهای مقوی و خوشمزه ایرانی و یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله است که نقش مهمی در سلامتی و تقویت …

                  • طرز تهیه چیز کیک آلبالو طرز تهیه چیز کیک آلبالو

                    طرز تهیه چیز کیک آلبالو (دسری خوشمزه و مجلسی)   چیز کیک آلبالو دسری مجلسی و زیبا و بسیار خوش عطر و طعم است. اگر دوست دارید مهمان هایتان راحت تر دسر را میل کنند …

                    • طرز تهیه برنجک , برنج پفی , سریل طرز تهیه برنجک شب یلدا / برنج پفی / سریل

                      طرز تهیه برنجک برای شب یلدا / برنج پفی / سریل طرز تهیه برنجک در خانه برای شب یلدا برنجک که به برنج پفی یا سریل نیز معروف است به همراه گندمک و شاه دانه گزینه …

                      • گندمک خانگی , گندم برشته طرز تهیه گندمک شب یلدا / شیرین گندمک خانگی

                        طرز تهیه گندمک شب یلدا / گندمک شیرین خانگی گندمک همان دانه‌های گندم برشته شده و پف کرده خوشمزه‌ای است که این روزها در انواع شیرین، نمکی و برنجک توپی با روکش کاکائویی یا ساده به صورت بسته …

                        • شیرینی اتریشی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی اتریشی برای عید نوروز

                          طرز تهیه شیرینی اتریشی / شیرینی نوروزی ترد و خوشمزه    شیرینی اتریشی گرچه جزو شیرینی های خشک می باشد و بافتی ترد داشته و بسیار خوشمزه است. درست کردن شیرینی اتریشی راحت است و ماندگاری آن بالاست. ضمنا …

                          • طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج

                            طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج در این مطلب با نحوه پخت کاپ کیک سیب و هویج با رویه خامه که دسری مقوی و خوش طعم است آشنا می شوید.   مواد لازم برای کاپ …

                            • کوکی شکری پایه , رویال آیسینگ کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ

                              طرز تهیه کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ کوکی شکری یا شوگر کوکیز یا بیسکویت شکری یه نوع بیسکویت شیرین و ترده که مورد علاقه مردم آمریکاست و معمولا برای جشن های مختلف به …

بالا