طرز تهیه کاری میگو
۱- برای تهیه کاری میگو، ابتدا در یک قابلمه بزرگ، شیر نارگیل، آب لیمو، پودر کاری و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
۲- روی حرارت کم قرار دهید تا به آرامی بجوش آید و در این زمان حرارت را کم کنید تا مخلوط کمی غلیظ شود (در حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه).
۳- نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۴- میگو را اضافه کنید و بگذارید تا بجوش آید و سپس درب قابلمه را بگذارید تا زمانی که میگو به طور کامل پخته شود (حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه).
۵- کاری میگو را به یک کاسه منتقل کنید و با تکه هایی از لیمو ترش تزئین و آن را سرو کنید.