پف پفی یا مارشمالو یکی از تنقلات خوشمزه ایه که بچه ها علاقه خاصی بهش دارن. خصوصا اگه با طعم ها و رنگ های مختلف درست بشه. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه پف پفی همراه ما شوید.
طرز تهیه پف پفی یا مارشمالو
ژله در طعم و رنگ های مختلف (من از آلبالو و لیمو استفاده کردم) می تونید برای سبز کیوی یا طالبی و برای قرمز، هندوانه یا توت فرنگی یا انار استفاده کنید. | ۲ بسته |
آب برای هر بسته ژله | ۱/۳ پیمانه |
عسل یا (گلوکز) برای هر ژله (من از عسل استفاده کردم) | ۱ قاشق غذاخوری سرخالی |
پودر نارگیل | به اندازه کافی |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه پف پفی دو رنگ
یکی از بسته ژله ها را با ۱/۳ پیمانه آب سرد مخلوط می کنیم.
روی بخار کتری میگذاریم تا ژله در آب به روش بن ماری کاملا حل بشه (حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه).
وقتی خوب حل شد یک قاشق غذاخوری سر خالی عسل یا گلوکز را اضافه می کنیم و همین که حل شد از روی کتری برمی داریم.
با دور تند همزن اینقدر می زنیم تا حالت پفکی پیدا کنه.
نکته زیاد نمی زنیم چون سفت میشه و صاف کردنش تو ظرف کار سختی میشه. حدود ۷ دقیقه طول میکشه تا حالت پفکی پیدا کنه.
کف ظرفی کمی پودر نارگیل می ریزیم و مواد آماده شده را داخل ظرف می ریزیم. کنار می گذاریم و ژله بعدی را به همین روش آماده می کنیم.
ژله لایه دوم که آماده شد، روی لایه قبلی می ریزیم و حدود ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال میگذاریم بمونه تا خودش را بگیره.
وقتی آماده شد از یخچال خارج می کنیم و با یه چاقو که کمی لبه هاش را چرب کردیم، دور تا دور پف پفی را آزاد می کنیم تا راحت از ظرف برگرده.
وقتی برگردوندیم به دلخواه با چاقو برش می زنیم و داخل پودر نارگیل می غلطونیم. می تونید داخل آرد یا پودر قند هم بغلطونید.
پف پفی های خوشمزه مون آماده شد و مطمئنم که اگه با این دستور پف پفی درست کنید دیگه هرگز از بیرون نمیخرید،حتی خارجیش را.
نکات
بهتره ظرف و چاقویی که باهاش برش می زنید را کمی چرب کنید تا موقع درآوردن از ظرف و برش زدن دردسری نداشته باشید.
بهتره از عسل استفاده کنید چون شنیدم گلوکز واسه سلامتی خیلی مضره .
از هر رنگ ژله ای که دوست دارید می تونید استفاده کنید، من از دو طعم ژله ی ترش (آلبالو و لیمو) استفاده کردم.
فیلم طرز تهیه پف پفی یک رنگ با ژله و پودر ژلاتین
طرز تهیه مارشمالو سه رنگ هندوانه ای ویژه شب یلدا
مواد لازم جهت تهیه مارشمالو سه رنگ هندوانه ای
- ژله۳بسته در طعم و رنگهای مختلف(من از ژله انار و لیمو و آلوئه ورا) استفاده کردم.
- آب برای هر بسته ژله۱/۳ پیمانه(منظور از آب نه آب جوشه نه آب سرد، آب شیر بهترین گزینه ست)
- عسل یا (گلوکز) برای هر ژله۱ ق غ سرخالی(من از عسل استفاده کردم)
- پودرنارگیل به اندازه کافی
طرز تهیه مارشمالو سه رنگ هندوانه ای با گلوکز
یه بسته ژله رو با ۱/۳ پیمانه اب شیر قاطی میکنیم و میزاریمش رو بخار کتری تا به روش بنماری کاملا حل بشه،(حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه).
وقتی خوب حل شد یک قاشق غذاخوری سر خالی عسل یا گلوکز رو باهاش قاطی میکنیم و همین که حل شد از رو کتری برمیداریم.
با دور تند همزن اینقدر میزنیم تا حالت پفکی پیدا کنه(زیاد نمیزنیم چون سفت میشه و صاف کردنش تو ظرف کار سختی میشه)
حدود ۵ تا ۷ دقیقه طول میکشه تا حالت پفکی پیدا کنه. زیادی نزنید که سفت بشه اونوقت شکل دادنش داخل قالب سخت خواهد بود.
(بستگی به همزنتون داره، ممکنه زودتر هم اماده بشه بهر حال حالتش باید مثل تو کلیپ بشه)
کف یه ظرفی رو کمی پودر نارگیل میریزیم و مواد اماده شده رو میریزیم داخل ظرف.
میزاریمش یه ۱۰ دقیقه ای یخچال بمونه تا کمی خودش و بگیره و سفت بشه، تا ژله های بعدی رو به همین منوال آماده کنیم.
آماده که شد میریزیم رو مواد اماده شده ی قبلی و میزاریمش داخل یخچال یکی دو ساعته اماده میشه.
اما اگر یه شب تا صبح بگذارید یخچال کاملا سفت میشه و راحت برش میخوره.
وقتی اماده شد از یخچال خارج میکنیم و با یه چاقو،دور تا دور پف پفی رو آزاد میکنیم تا راحت از ظرف برگرده.
وقتی برگردوندیم، با چاقو برش میزنیم و تو پودر نارگیل میغلطونیم(البته میتونید تو آرد یا پودرقند هم بغلطونید).
مطمئنم که اگه با این دستور پف پفی درست کنید دیگه هرگز از بیرون نمیخرید،حتی خارجیش.
فیلم طرز تهیه مارشمالو هندوانه ای
مواد لازم برای تهیه پف پفی با ژلاتین
- شکر ۳ لیوان
- پودر ژله ۱ بسته
- پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
- آب سرد ۱/۲ لیوان
- آب جوش ۲ و ۱/۲ لیوان
- آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل چند قطره
دستور دوم تهیه مارشمالو (پف پفی)
ابتدا پودر ژله را داخل ظرفی بریزید و ۱ لیوان آب جوش اضافه کنید. هم بزنید تا پودر ژله حل شده و شفاف شود.
نکته : میتوانید بسته به رنگی که میخواهید از پودر ژله بی رنگ یا پودر ژله رنگی استفاده کنید.
ظرف ژله را روی حرارت بخار آب قرار دهید ( روش بن ماری ) ، پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و به ظرف ژله اضافه نمایید. هم بزنید تا ژلاتین حل شده و مخلوط شفاف شود.
یک و نیم لیوان آب جوش و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود.
مخلوط ژله و ژلاتین را به شکر حل شده اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه اجازه دهید به آرامی بجوشد.
سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا کمی خنک شود.
پس از اینکه مایه مارشمالو کمی خنک شد داخل کاسه بزرگی بریزید و با دور تند همزن شروع به هم زدن کنید.
( حجم مواد پس از هم زدن ۴ برابر خواهد شد )
برای رسیدن به نتیجه دلخواه ۲۰ – ۳۰ دقیقه زمان لازم است.
در شروع هم زدن مایه مارشمالو شفاف و ساده است اما به مرور با هم زدن شکل خود را پیدا خواهد کرد.
پس از آماده شدن مارشمالو میتوانید وانیل و آبلیمو را اضافه کنید.
داخل قالب را کمی چرب کنید. سپس پف پفی را به ضخامت ۱ – ۲ سانتیمتر داخل ظرف بریزید و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید.
پس از این مدت زمان ژله پف پفی از قالب خارج کنید و قالب بزنید و در پودر قند بغلطانید.
نکته
مارشمالو را میتوانید پس از آماده شدن برای خمیر فوندانت مورد استفاده قرار دهید ( نیازی به قرار دادن در یخچال نیست )
مارشمالو را میتوانید تا ۱ ماه در یخچال نگهداری کنید.
پف پفی قالب زده
منبع سفره سبز/آشپزی با دل و جان/nadiaa_cook
سلام من این پف پفی رو درست کردم خوب شد.
فقط نمیدونم چطور نگهداریش کنم!
تو یخچال میذارم خیس میشه، بیرون هم خشک میشه.
اگه از عسل استفاده کنیم مزه تغییر نمیکنه؟
خیر دوست عزیز
سلام در دستور دوم چقدر باید سرد بشھ موادمون تابعدش باھم زن بزنیم
سلام دوست عزیز
از داغی بیفته و انگشت می زنین نسوره کافیه. داغ نباشه تا سریعتر پفی بشه.
ببخشید ژله هم بریزم???لطفا جواب بدین
اگر منظورتون پودر ژلاتین هست، خیر نیازی نیست.
پودر ژله ها حاوی پودر ژلاتین هستن.
من ۴ ساعته گذاشتمش تو یخچال اما هنوز موادش سفت نشده باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید
اگر مطابق دستور درست کرده باشین کم کم خودشو میگیره، بگذارین تو یخچال بمونه.
سلام
چرا داخل بعضی از آموزش ها داخل مواد پف پفی پودر ژلاتین میریزن؟
سلام دوست عزیز
میخوان سریعتر درست بشه.
سلام ببخشید
من فیلم را دیدم مواد دیگه ای نزد واقعا پفکی میشود؟
من به نظرم میاد این مواد مثل ژله بشه
یعنی عسل به جای شکر هست؟
و همزدن با همزن برقی باعث پفکی شدنش میشود؟
فقط موادی که در فیلم گفته را بزنیم آماده میشود؟
لطفا جواب بدین
با تشکر
سلام دوست عزیز
مواد با آب کمتری نسبت به ژله معمولیه.
با همزن برقی به مدت زمان گفته شده در دستور بزنید تا کاملا کف بشه.
سلام من همه ی موارد پودر ژله و عسل رو با هم مخلوط کردم اما پف نمیکنه میشه بگین چرا؟
سلام دوست عزیز
باید اونقدر با همزن بزنید که به شکل کف در بیاد. شبیه سفیده تخم مرغ زده شده.
من دقیق ۷ دقیقه با همزن زدم ولی بازم سفت شد :((
شاید با همزن دستی میزنین
با همزن برقی بزنین تا زود سفت نشه
سلام، ببخشید برا من سفت شده، نمیشه شکل ظرف رو بگیره علتش چیه؟
احتمالا خیلی زدید. ۵ تا ۷ دقیقه هم زدن کافیه.
خیلی خوب بود من راضی بودم ولی چرا خوب باید پودر ژلاتین رو بریزیم
ممنون از دستور واقعا خوب شد…
من همه ی این کارا رو کردم اما هرچی هم میزنم اون غلظتو پیدا نمیکنه چیکار کنم؟؟
اره منم انقدر هم زدم هیچی نشد
فکر کنم الکیه
دوست عزیز
خودم بارها درست کردم و عالی میشه .
دستور را با دقت انجام بدید.
ضمنا در فیلم های که خانم های هنرمند تهیه کردند هم می بینید که الکی نیست.
با سلام من کارگاه تولید شیرینی دارم حالا می تونم به تولید انبوه برای فروش از این فرمول استفاده کنم یا اگه فرمول صنعتی هست برام بگید ممنون
من الان مواد ژله رو گذاشتم روی گاز. به نظرتون ۲۰دقیقه بجوشه مدت زیادی نیست؟
دوست عزیز ۲۰ دقیقه با همزن بزنید نه اینکه بجوشونین !!!
یکبار دیگه با دقت آموزش را بخونید.
سلام من پف پفی درست کردم. الان که از یخچال درش اوردم جز جز میکنه و یکم که فشارش میدی از هم میپاشه. میخواستم بدونم که کاریش نمیشه کرد که خوب بشه
پودر ژلاتین بهش اضافه کنین
سلام مارشمالو با ژله آلوئه ورا مزه ی آلوئه را می گیرد
سلام میتونیم سه رنگ پف پفی درست کنیم لطفا آبجیا و داداشا بجوابید
سلام دوست عزیز
بله هر تعداد رنگ که بخواهید می تونید درست کنید. فقط برای اینکه خیلی قطور نشه ظرفتون را بزرگتر انتخاب کنید.
سلام ببخشید چرا حدود نیم سانت از مارشمالوئیکه درست کردم حالت ژله رو داشت و مابقی روش دقیقا مثل مارشمالو پف کرده بود ممنون
سلام دوست عزیز
احتمالا بخشی از ژلتون هنوز مایع بوده و کف نشده.
سلام خسته نباشید چرا پف پفی ها م شبیه باسلق شده؟؟
سلام
ممنون دوست عزیز
شاید به قدر کافی با همزن نزدید. حدود دقیقه باید بزنید.
اونقدر باید با همزن مخلوط کنید که رنگش روشن و کف بشه.