دوشنبه , ۱۵ آذر , ۱۳۹۵


چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

آموزش تصویری پخت چیز کیک ژاپنی عالی 

من در دام عشقه این کیک گرفتار شدم، وقتی برای اولین بار چیز کیک ژاپنی رو پختم، بافت مخملی و نرم و سفید خامه ایش با اون حالت پوفیش منو لحظه به لحظه گرفتارتر می کرد. شیرینیش واقعا رضایت بخش بود.

اولین بار چیز کیک ژاپنی رو تقریبا ٣ سال پیش تو یکی از ویترین های کافی شاپ های هنگ کنگ دیدم, در حالی که چشمم بهش بود از کنار ویترین رد شدم. یه تیکه از چیز کیک ژاپنی که روش پر شده بود از توت فرنگی و کیوی, با خودم کلنجار میرفتم که کاش میشد تستش کنم، اونم با یه لیوان نسکافه. اما اون لحظه به هیچ چیز جز خرید کردن فکر نمیکردم پس نگاهم ازش دور شد دور شد دور.
اما من گرفتار چیز کیک ژاپنی شده بودم . تو تمام این مدت دنبال یه رسپی خیلی خوب بودم تا این که یافتم، خوده خودش بود.
چیز کیک ژاپنی بیشترین طرفدارش رو تو سرزمین چشم بادومیها داره از ژاپن بگیر تا چین و هنگ کنگ. شاید تو نگاه اول به این کیک فکر کنی که نمیتونی درستش کنی و با خودت بگی سخته, موادش پیدا نمیشه.
اما اشتباه میکنی چون هم موادش در دسترسه تو همه نقاط دنیا حتی شهرهای کوچیک ایران و از همه مهمتر درست کردنش پر از هیجانه به خصوص وقتی که داری سفیده تخم مرغ رو مپیچونی مثل ابر لای مخلوط کرمی پنیر خامه ای یا وقتی که از تو فردارش میاری .
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

نکات مهم در پخت چیز کیک ژاپنی :

√ یکی از دلایل بافت نرم چیز کیک ژاپنی نشاسته هست پس لطفا حذفش نکنید ابدا .
√ از دلیل پف این کیک بر میگرده به سفیده تخم مرغ پس مطمئن باشد که خوب سفیده تخم مرغ رو هم زدید.
√ برای این که کیک ترک برنداره ازسینی آب داغ در کف قالب تو فر استفاده کنید, در پایین توضیح داده شده.
√ برای این که چیز کیک ژاپنی بعد پخت  پوفش رو از دست نده و پوفش نخوابه وقتی کیک پخت از تو فر بلافاصله بیرون نیارید. فر رو خاموش کنید و در فر رو باز کنید  بزارید کیک  به مدت ١٠ دقیقه بمونه تو فر  و بعد بیرون بیارید, حواستون باشه نباید بیشتر از ١٠ دقیقه بمونه چون اون وقت خیلی مرطوب و خیس میشه.
√ لزومی نداره که حتما از قالب کمربندی استفاده کنید میتونید از قالب های ساده هم استفاده کنید اما باید حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید حتی اگه  قالب شما نچسبه باشه.
√ من از قالب متوسط ۲۰ سانتی متری  ( شاید یه کوچولو کوچکتر از متوسط ) که ارتفاع زیادی داشت  استفاده کردم.
شما اگه قالبتون ارتفاع زیادی نداره نگران نباشد چون کاغذ روغنی که میزارید اطراف کیک اگه اونو بیشتر از ارتفاع قالب ببرید کیکتون  وقتی داره پف میکنه نمیریزه به خاطر کاغذ روغنی که در تا در قالب هست  و کیک ارتفاع زیادی خواهد داشت ( توی عکس های پایین متوجه میشید که منظورم چیه ).
چیز کیک ژاپنی باید با دمای خیلی کم و مدت زمان زیادی پخته بشه و متاسفانه فر به فر دما فرق میکنه. پس درجه حرارت فر رو زیاد نکنید و اگه دیدید که کیک  هنوز احتیاج داره که بمونهه تو فر تا پخته بشه بزارید بمونه اما هر ۵ دقیقه چک کنید.
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

مواد لازم چیز کیک ژاپنی برای ٨ نفر :

پنیر خامه ای ٢٣٠ گرم یا ١ پیمانه  ( همدمای اتاق )
شیر ٢٠٠ میلی لیتر
تخم مرغ ۶ عدد ( زرده از سفیده جدا شده )
کره ۶٠ گرم یا ۴ قاشق غذاخوری ( همدمای اتاق )
شکر ١۶٠ گرم ,تقریبا ٣/۴ پیمانه
آرد ۶٠ گرم یا ٢/٣ پیمانه
آرد نشاسته ٢٠ گرم یا تقریبا ٣ قاشق غذاخوری ( میتونه ارد نشاسته گندم یا  ذرت باشه )
وانیل نصف قاشق چای خوری ( دلبخواهی )

 دستور پخت چیز کیک ژاپنی :

من برای پخت چیز کیک ژاپنی از پنیر خامه ای استفاده کردم که خیلی دوست دارم مزش رو نه خیلی شوره نه خیلی شیرین. شما میتونید از هر نوع پنیر خامه ای که دارید استفاده کنید مثل فلادلفیا, کاله, پگاه و …
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
خوب در اول کارمون پنیر خامه ای و شیر رو با هم قاطی میکنیم و همچنین کره  رو هم اضافه میکنیم. ( من اینجا یه مقدار کره رو تو ماکروفر گذاشتم تا آب بشه ) شما میتونید کره که هم دمای اتاق هست رو اضافه کنید و لازم نیست که کره آب شده بریزید.
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
میزاریم روی قابلمه ای که  آبش داره میجوشه ، تا پنیر خامه ای خوب با شیر مخلوط بشه .
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
همونطوری که میبینید ، ظرف که توش پر بود از مواد چیز کیک رو گذاشتم  رو قابلمه پر آب داغ که به روش بن ماری آب کنم اما یادم رفته بود که این ظرف پیرکس نیست و یهو منفجر شد، همه موادش هم به همره شیشه شکسته ته نشین شد ته قابلمه، هیچ کاری نکردم نشستم رو کابینت و واسه چند دقیقه همینطوری  زل زدم به همین صحنه ای که میبینید و یاد این جمله افتادم
 Life is like a box of chocolates OR …., you never know what you’re gonna get
اما چون خیلی خیلی دلم میخواست این رسپی رو امتحان کنم دوباره دست به کار شدم و نتیجه   کیک عالی و خوشمزه ای رو که که در پایان میبینید شد .
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

شما میتونید حتی روی اجاق گاز این کارو انجام بدید و این مواد رو بزارید تو قابلمه و بزارید رو شعله گاز، اما نباید بزارید به جوش بیاد همین که پنیر با شیر مخلوط شد کافیه.

 پس یادتون باشه نباید این مخلوط به  مرحله جوش برسه.
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

خوب من دوباره دست بکار شدم و از اول مخلوط شیر کره، و پنیر خامه ای رو دارم آب میکنم روی بخار آب داغ.

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

تخم مرغ هامونو سفیده رو از زرده جدا میکنیم. اگه مقداری از زرده وارد سفیده شد با پوست خود تخم مرغ سعی کنید تا زرده رو بیرون بکشید از سفیده م چون باید سفیده اصلا توش زرده نباشه حتی یک ذره .

 و زرده رو با ۴۰ گرم شکر و وانیل هم میزنیم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تا خوب شکر و تخم مرغ مخلوط بشه.

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

و تقریبا به این صورت در بیاد.

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

زرده تخم مرغ و شکری که هم زدیم  رو به مخلوط شیر و پنیر خامه ای ، کره ای که درست کردیم اضافه میکنیم. ( مشکلی نیست اگه مخلوط پنیر خامه ای مون هنوز گرم باشه )

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

و بعد اضافه کردن زرده تخم مرغ به این صورت در بیاد. مخلوط کردن در حده معمولی هست ۱ دقیقه کافیه.

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

آرد و نشاسته رو الک میکنیم روی مخلوط مایع ای که درست کردیم.

نکته مهم اینجاست که باید حتما آرد رو خوب با نشاسته مخلوط کنید  و الک کنید تا حالت پوکی شده ای بشه  آرد و نشاسته .
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

خوب تو تصویر بالا میبینید که آردی که الک کردمرو هنوز مخلوط نکردم با مایع پنیر خامه ای .

 ارد رو خوب مخلوط میکنیم با همزن دستی یا برقی به مدت ۱ دقیقه، لازم نیست زیاد هم بزنید همین که دیدید که آرد کاملا مخلوط مایع پنیر خامه ای شده کافیه .

من تو تصویر پایینی نشون دادم که به چه صورت در میاد.

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

این مخلوطی که آماده شده رو از صافی یا الک رد میکنیم تا اگه یه زره توده آرد مونده جدا بشه . چون قراره ما یک کیک خیلی لطیف و نرمی رو داشته باشیم.

میزاریم کنار و میریم سراغ سفیده تخم مرغ.

سفیده تخم مرغ  که هم دمای اتاق هست رو خوب هم میزنیم تو ظرفی که کاملا تمیزه و هیچ چربی روش نیست و همچنین هیچ ذره ای از زرده قاطی سفیده نشده باشه, چون اگه زرده خیلی کمی هم قاطی سفیده بشه سفیده خوب پف نمیکنه. همینطوری که هم میزنیم آروم آروم شکر باقیمانده رو اضافه میکنیم. کاملا باید پف کنه بطوری که  وقتی ظرف رو برمیگردونید  از ظرف نریزه .

از مهمترین قسمت چیز کیک ژاپنی همین  قسمت سفیده هست که اگه خوب زده نشه  کیک سفت و تخته سنگی رو خواهید داشت پس حسابی دقت کنید .

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

 

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

سفیده تخم مرغ رو به آرومی و بمقدار کم مخلوط میکنیم با مایع  کیکی که آماده کردیم, دورانی مخلوط میکنیم .خیلی لطیف این مرحله رو انجام میدیم چون نباید پف سفیده تخم مرغ بخوابه و از طرفی سفیده کاملا با مخلوط مایع یه دست بشه  انگار دارد با ابر ها بازی میکنید و اون هارو مپیچونید لای پتوی طلایی .

وقتی همه سفیده رو مخلوط  کردیم یک مایع لطیف و پف کرده ای رو خواهیم داشت.

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

قالبمون رو اگه از نوع کمربندی هست تا نصفه از بیرون با فویل میپوشینیم , چرا ؟؟ جلوتر میبینید که چرا ….
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

واسه این کیک حتما داخل قالب یعنی فقط اطراف قالب رو کاغذ روغنی میزاریم . اگه قالبتون نچسب نیست  بهتره کف قالب رو هم کاغذ روغنی بزارید. ارتفاع کاغذ روغنی رو بیشتر ببرید تا طول بیشتری داشته باشه چون کیکمون خیلی پف میکنه. استفاده از کاغذ روغنی به این خاطره که اطراف کیک صاف صاف باشه و  وقتی پخته میشه  به راحتی از کاغذ جداشه و اطراف کیکمون خرآب نشه .

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

مخلوط چیز کیک ژاپنی رو تو قالب میریزم . قالب رو چند بار تکون میدیم تا کاملا مایع کیک پخش بشه .

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

سینی فر رو در حدود ١ تا تا ٢ سانتیمتر آب داغ میریزیم و قالب رو میزاریم توی سینی که آب داغ توشه .

 حالا فهمیدید که چه اطراف قالب  رو فویل پیچیدم؟؟؟  چون آب وارد کیک نشه .
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

میزاریم تو طبقه وسط طبق معمول همه کیک ها  و رو درجه حرارت ١۵٠ درجه سانتیگراد یا ٣٠٠ درجه فارنهایت میزاریم.

کیک به مدت  ١ ساعت و۳۰  دقیقه تو فر میمونه, البته از ١ ساعت و ١٠ دقیقه چک کنید  که اگه کیک پخته شده بود میتونید فر رو خاموش کنید. این کیک باید با دمای خیلی کم و مدت زمان زیادی پخته بشه و متاسفانه فر به فر دما فرق میکنه.
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

خوب این هم چیز کیک ژاپنی ما که تازه از فر اومده بیرون .

 چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
کاغذ روغنی رو جدا کردم از کیک و میبینید که اطرف کیک چقدر صاف و تمیزه. میتونید روش رو مربای توت فرنگی بریزید یا کمی پودر شکر و یا همچنین کمی خامه فرم گرفته .
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
خوب اینم از پروژه چیز کیک ژاپنی.
نوش جان همتون.
منبع:chefjuliet


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کاپ کیک ساده طرز تهیه کاپ کیک ساده و خوش طعم | کاپ کیک خانگی میان وعده مدرسه بچه ها

    دستور پخت کاپ کیک ساده و خوشمزه این کاپ کیک ساده خیلی خوشمزه اس و بافت نرم و لطیفی داره. خیلی هم خوب پف می کنه. با مقدار موادی که در این دستور گفته شده شما ۱۳ …

  • تزیین کیک تولد به شکل جوجه طلایی آموزش تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی

      آموزش تصویری تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی   یکی از به یاد ماندنی ترین روز های زندگی هر فرد روز تولد اوست و کیک تولد یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین بخش جشن …

  • رولت سورپرایز, رولت طرح دار, رولت قلبی, کیک ولنتاین طرز تهیه رولت سورپرایز طرح دار قلبی / کیک رولی ولنتاین

    طرز تهیه رولت سورپرایز طرح دار قلبی ویژه ولنتاین  رولت سورپرایز طرح دار قلبی ، انتخابی زیبا و خوشمزه برای هدیه دادن به همسر یا نامزدتان به مناسبت روز ولنتاین است!! رولت سورپرایز قلبی ویژه ولنتاین …

  • طرز تهیه چیز کیک آلبالو طرز تهیه چیز کیک آلبالو

    طرز تهیه چیز کیک آلبالو (دسری خوشمزه و مجلسی)   چیز کیک آلبالو دسری مجلسی و زیبا و بسیار خوش عطر و طعم است. اگر دوست دارید مهمان هایتان راحت تر دسر را میل کنند …

  • کیک صبحانه کشمشی , کیک کشمشی طرز تهیه کیک صبحانه کشمشی خوشمزه و پف دار

    دستور پخت کیک صبحانه کشمشی آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک صبحانه کشمشی ، در صورت تمایل می توانید از گردو هم استفاده کنید. در این بخش از نان، شیرینی، دسر مجله تصویر زندگی با ما …

  • کیک اسفنجی شکلاتی , طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی خامه ای , دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی ساده طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی آسان در منزل

    آموزش کامل طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی ساده و خوشمزه   آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی شکلاتی در منزل مواد لازم برای درست کردن کیک اسفنجی شکلاتی آرد :•: ۱۳۰ گرم شکر …

  • کیک پرتقالی,کیک تولد,کیک خانگی طرز تهیه کیک پرتقالی | کیک خانگی | کیک پف کرده و پنبه ای

    دستور پخت کیک پرتقالی خوشمزه و عالی کیک پرتقالی یکی از کیک های بسیار خوش عطر و طعمه که طرفداران زیادی دارد. کمتر کسی است که از عطر پرتقال در کیک لذت نبرد. با مجله تصویر …

  • کیک سه طعم طرز تهیه کیک سه طعم

    طرز تهیه کیک سه طعم کیک سه طعم در عین حال که ظاهرش زیباست طعم عالی هم دارد  اگر از درست کردن کیک های تکراری خسته شده اید امروز این کیک را پیشنهاد میکنیم. سه …

  • آشنایی با ماسوره های تزیین خامه آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک

      آشنایی با انواع ماسوره برای تزیین کیک و شیرینی   برای اینکه بتونیم کیک یا دسر یا نوشیدنی مون زیبا تزیین کنیم لازمه از قیف و ماسوره استفاده کنیم. به عبارتی مهمترین ابزار تزئین …

  • تزیین کیک تولد با طرح خرس پو مدل کیک تولد با طرح خرس پو

      بچه ها دوست دارن مدل کیک تولد شون به شکل شخصیت های کارتونی مورد علاقشون باشه . تم زیبای خرس پو یک تم شاد و رنگارنگه برای تولد بچه های شماست که مشترک برای …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه چیز کیک شکلاتی طرز تهیه چیز کیک شکلاتی بدون پخت

    آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : بیسکویت ۲۵۰ گرم (شکلاتی کرم دار) پودر قند۱ قاشق غذاخوری کره ۱۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین  ۱ قاشق غذاخوری پنیر …

    • شیرینی پتی فور دورنگ طرز تهیه پتی فور دو رنگ

      طرز تهیه پتی فور دو رنگ   مواد اولیه : کره ۲۵۰ گرم آرد ۲ پیمانه پودر قند ۳/۴ پیمانه سفیده تخم مرغ ۱ عدد نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه نمک …

      • طرز تهیه نوقای گردویی - شیرینی نوقا طرز تهیه شیرینی نوقای گردویی تبریز

        طرز تهیه شیرینی نوقای گردویی تبریز   نوقای گردویی یکی از قدیمی ترین شیرینی های سنتی تبریز است که تمامی خواص گردو همراه این شیرینی بوده و به عنوان یکی از سوغات اصیل این منطقه …

        • طرز تهیه خامه کیک - خامه فرم دار - خامه تزیین کیک طرز تهیه خامه مخصوص تزیین کیک

          طرز تهیه خامه مخصوص تزیین کیک   جهت تهیه خامه مخصوص تزیین کیک باید حتما حتما محیط کار سرد باشد اگر در فصل زمستان این خامه تهیه شود باید در محیط بیرون و در فصل …

          • کلوچه فومن طرز تهیه کلوچه فومن

              آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : کنجد به میزان لازم آرد سفید گندم نیم کیلو کره ۱۲۰گرم زرده تخم …

            • آموزش تزیین کیک تولد به شکل باربی آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی

                آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی   دختر کوچولوها عاشق باربی هستن. پس خیلی خوب میشه اگه برای تولدشون کیکی به شکل عروسک دلخواهشون درست کنین. در ادامه آموزش تصویری تزیین کیک …

              • طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری طرز تهیه دونات توپی با رویه کرم شیری

                   طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری   دونات توپی یکی از اشکال دونات است. دونات یکی از دوست داشتنی ترین و پرطرفدارترین نان های شیرین دنیاست که با طعم و روشی تقریبا یکسان …

                • طرز تهیه پودینگ لیمو ترش طرز تهیه پودینگ لیمو ترش دسری با عطر لیمو

                  دستور پخت پودینگ لیمو ترش پودینگ لیمو ترش هم مثل سایر پودینگ ها نوعی دسراست. این پودینگ گرچه از نظر مواد تشکیل‌ دهنده شبیه کیک است ولی به اندازه کیک، بافتی سفت نداشته و همان‌طور با همان ظرف …

                  • طرز تهیه حلوای تیره - حلوای مجلسی طرز تهیه حلوای تیره مجلسی

                      طرز تهیه حلوای تیره و مجلسی     مواد اولیه : زعفران دم کرده ۵ قاشق غذاخوری آب ۱ و نیم لیوان گلاب ۱/۳ لیوان شکر ۱ لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع ۲/۳ …

                    • نان شیرمال , شیرینی نوروزی , شیرینی نایینی طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین

                      طرز تهیه نان شیرمال / شیرینی نوروزی نایین نان شیرمال شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه میشه خورد هم برای صبحانه و چاشت نیمروز مناسبه. اگه با دقت ومطابق دستور  و با مواد …

                      • روش تهیه حلوای هویج دو روش تهیه حلوای هویج

                        طرز تهیه حلوای هویج با تزئین خرما   حلوای هویج با کمترین مقدار شکر و روغن درست شده و چون زیاد هم سرخ نمی شود حلوایی نسبتاٌ سالم، مقوی و خوشمزه و ضمناٌ بسیار خوشرنگ …

                        • ژله مجلسی میان تهی طرز تهیه ژله میان تهی

                          طرز تهیه ژله میان تهی   ژله میان تهی ژله ای زیبا و جالب برای مجالس و مهمونیهاس به خصوص اینکه برای هر نفر جداگانه سرو میشه. به نظر من خوردنش هم خیلی لذت بخشه …

                          • طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج

                            طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج در این مطلب با نحوه پخت کاپ کیک سیب و هویج با رویه خامه که دسری مقوی و خوش طعم است آشنا می شوید.   مواد لازم برای کاپ …

                            • طرز تهیه کیک شیری

                              طرز تهیه کیک شیری آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۳پیمانه شکر ۱ونیم پیمانه بیکینگ پودر ۳قاشق چایخوری پودر کاکائو ۱قاشق چایخوری (اختیاری) شیر  …

بالا