شنبه , ۲۰ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی

پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه درست کنیم
هم سالم و طبیعیه و هم طعم و عطرش کامل و عالیه.

من عاشق ادویه جاتم و به نظرم همه عطر و طعم غذای به درست استفاده کردن از ادویه جاته.

 
آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۴ ساعت
مواد اولیه :
فلفل قرمز دلمه ای ۴تا۵ عدد

طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

طرز تهیه پودر پاپریکای خانگی
فلفل دلمه ای قرمز رو امروزه میشه به راحتی از سبزی فروشیها خریداری کرد. این فلفل در خیلی از کشور ها با نام کپسیکم شهرت داره. فلفل مورد علاقه تون رو خریداری کنید.
من استفاده از فلفل دلمه ای رو توصیه میکنم چون در نهایت پاپریکای شما شیرین خواهد بود.
اینکه میگم شیرین نه اینکه فکر کنید به غذا طعم شیرینی میده ها نه منظورم اینه که تند نیست.
دیگه حتما تا به حال حداقل یک بار تو آشپزی یا سالادها از فلفل دلمه ای قرمز استفاده کردید و میدونید چه طعمی داره!
برای درست کردن یه شیشه ی کوچیک پاپریکا ۴ یا ۵ فلفل دلمه ای قرمز رو لازم دارید
برای خشک کردنش راه های زیادی هست:
** اولیش نور آفتابه که تو زمستون بعید میدونم بشه
** دومیش روی بخاری یا جلوی بخاری هست
** راه سوم و راهی که من از شف طیبه یاد گرفتم و از زبان خودش هم مینویسم:
فلفلها رو حلقه ای خورد میکنیم
همینطور که گفتم من دونه های توی فلفل رو استفاده نمیکنم که تا اونجایی که ممکنه پودر پاپریکا تندی نداشته باشه
و کاملا شیرین باشه
حلقه های فلفل رو روی یک شبکه یا حتی شبکه خود فر قرار میدیم
من شبکه رو روی یک سینی که با فویل آلومینیوم پوشوندم میذارم که در هنگام پخت آبی که از فلفلها میچکه
روی فویل بریزه و بعدا در شستشو صرفه جویی کنم!
فر رو روی ۱۲۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم. اگر فر شما درجه ای از این پایین تر داره حتما از همون درجه استفاده کنید.
عنایت داشته باشید که هر چی درجه حرارت فر کمتر باشه در نهایت رنگ پاپریکا قرمزتر و خوشرنگتر خواهد بود
حالا سینی فلفل رو توی فر میذاریم به مدت ۳ ساعت
حالا کمتر یا بیشتر بسته به شرایط فر و همچنین سایز برش فلفلها (هر چی باریکتر برش بزنید زودتر آماده میشه)
زمانی آماده است که وقتی فلفل ها رو توی دست میگیرید ترد شده باشند
سپس به خوبی آسیابش میکنیم تا کاملا پودر بشه

 

طرز تهیه پودر پاپریکا در منزلتوصیه شف طیبه:
از پاپریکا به عنوان ادویه در غذاها استفاده میشه
عطر و طعم خیلی خاصی داره
چون ما با حرارت کم آتش فر کبابی و خشکش کردیم یه عطر ملایم دودی هم داره که بی اندازه طعم غذاها رو مطلوب میکنه بدون اینکه اون مضرات دودی کردن رو به غذا وارد کنه.
به هیچ عنوان تندی نداره و میتونید به میزان زیادی ازش در غذاها استفاده کنید که باعث قرمز شدن رنگ غذاها هم میشه اگر مایلید میتونید برای تند کردنش از دونه های فلفل دلمه ای هم استفاده کنید یا اینکه ترکیبی از فلفلهای تند و شیرین رو به کار ببرید.
ولی من میگم چه کاریه؟ پودر فلفل قرمز تند (که در دنیا به “کایَن” معروفه) رو ما همیشه داریم تو غذاها ازش استفاده میکنیم بهتره برای تنوع هم که شده پاپریکا رو شیرین تهیه کنیم.
یکی از مصارف پاپریکا واسه من سالاد سیب زمینیه. عاشقشم. یعنی سالاد رو که آماده کردم در نهایت روش اندکی پاپریکا میپاشم و طعم سالاد رو از این رو به اون رو میکنه.
الان دیگه با در دست داشتن پودر پاپریکا میتونید همه اون رسپیهایی که تو لیست انتظار گذاشته بودید رو درست کرده و ازش لذت ببرید!

 

منبع : سوران 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ادویه ,روش تهیه ادویه, دستور تهیه ادویه, طرز تهیه ادویه خورشی, روش تهیه ادویه خورشی ,دستور تهیه ادویه خورشی طرز, تهیه ادویه مخصوص خورش ,روش تهیه ادویه مخصوص خورش ,دستور تهیه ادویه مخصوص خورش طرز تهیه ادویه مخصوص خورش

        آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه   مواد اولیه : پودر سیر ۱قاشق مرباخوری پوست نارنج ۱قاشق مرباخوری انیسون ۱قاشق مرباخوری (از عطاری تهیه کنید) تخم بادیان ۱قاشق …

  • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

    طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …

  • ادویه کاری , پودر کاری طرز تهیه ادویه کاری / خواص پودر کاری

    روش تهیه ادویه کاری یا پودر کاری    ادویه کاری ، ادویه‌ای است که در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان از آن استفاده می‌شود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه …

  • طرز تهیه انواع ادویه مخلوط کاربرد ادویه ها در غذا / آشنایی با ادویه ها

    آشنایی با کاربرد ادویه ها در غذا  کاربرد ادویه ها و وبژگی های آن ها ,ادویه های مخصوص هر غذا ,پخت غذا با انواع ادویه, ادویه های مناسب هر غذا, آشنایی با ادویه های مناسب …

  • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

      طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

  • طرز تهیه انواع ادویه مخلوط طرز تهیه انواع ادویه مخلوط

    طرز تهیه‌ ادویه مخلوط راز خوشمزگی غذای مادربزرگ‌های دنیا   همیشه وقتی به خانه‌ی مادربزرگ‌های می‌رویم، تا یکی دو کیلو چاق نشویم، برنمی‌گردیم. از بس که غذاهای مامان بزرگ پز خوشمزه‌اند و زیردندان مزه می‌کنند، …

مطالب قبلی این بخش
  • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

    آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

    • 18401 مزه دار کردن مرغ قبل از پخت (مرینیت کردن)

      شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

      • 18473 مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

        شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

        • چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن

            چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی تکنیک های پخت کیک و شیرینی, نکته هایی برای پختن کیک و شیرینی, ترفندهای پخت کیک و شیرینی, راهنمای پختن کیک و شیرینی, نکاتی برای شیرینی …

          • IMG11100618 رنگهای ضد اشتها

              رنگ های ضد اشتها کدام ها هستند؟ آیا تاکنون متوجه شده اید که وقتی قدم به یک اتاق تاریک، بدون پنجره و فاقد رنگ های روشن می گذارید، چقدر احساس ناراحتی می کنید؟ یا …

            • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

                ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

              • فریز کردن لیمو ترش, نگهداری لیمو , لیموترش فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

                روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی …

بالا