یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


 18242طرز تهیه پنیر کاتیج (به شدت پروتئینی مناسب ورزشکاران و افراد رژیمی)

 

آماده سازی: ۱ ساعت

 

مواد اولیه :

نمک ۱و نیم قاشق چایخوری

شیر  ۱۳لیوان

خامه نصف لیوان

سرکه سفید ۳ چهارم لیوان

طرز تهیه:

ابتدا شیر را با خامه مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.شیر را روی حرارت قرار داده و صبر کنید تا دمای آن به ۱۲۰درجه فارنهایت برسد(دما بسیار مهم است).شیر را از روی حرارت برداشته و سرکه را به آن اضافه کنید.مواد را ۲دقیقه هم بزنید تا بریده شوند.
پنیر را داخل پارچه مناسب ریخته و ۳۰دقیقه داخل اتاق قرار دهید تا آب پنیر جدا شود.
لبه های پارچه را جمع کرده و پنیر را کمی زیر شیر آب سرد بگیرید تا زیر پارچه کاملا شسته شود.
روی پنیر جسم سنگینی قرار داده و صبر کنید تا کاملا آب آن جدا شود.
وقتی پنیر آماده شد نمک را به آن اضافه کرده و ۱روز داخل یخچال قرار دهید و بعد مصرف کنید.

18249

 

 نکات:

۱)پنیر کاتیج از لحاظ تاریخی یکی از مواد غذایی مشهور اروپای مرکزی است که در منازل و مزارع این منطقه تهیه می‌گردد. پنیر کاتیج پنیر نرم با رایحه ملایمی‌ است که از شیر گاو تهیه می‌گردد. این پنیر درصد بسیار کمی نمک و چربی دارد. مناسب برای افرادی که رژیم دارند یا به بیماریهای قلبی،فشارخون و…. دچار هستند. پنیر کاتیج تنها محصول لبنی است که بیماران ام اس می توانند همیشه از آن مصرف کنند. شکل ظاهری این پنیر با پنیرهای دیگر در بازار تفاوت دارد و فعلا فقط کاله این پنیر را در ایران تولید میکند.
۲)تو این پنیر با این مقادیر حدود ۱۲گرم پروتئین وجود داره افراد ورزشکار و بدنساز میدونن این مقدار پروتئین چه قدر با ارزشه.
۳)اگر میتونید خامه و پنیر رو از مواد اولیه حذف کنید تا این پنیر بهتر روی بدنتون جواب بده.
۴)دما توی این نوع پنیر به شدت مهمه و حتما باید تهیش با دماسنج انجام بشه.
۵)برای تهیه این پنیر بهتره از شیر محلی استفاده کنید که در این صورت باید اون رو از قبل نیم ساعت بجوشونید و بذارید سرده سرد بشه و بعد دوباره گرمش کنید تا ۱۲۰درجه!
۶)این پنیر رو میتونید برای بهتر شدن طعم با میوه های مناسبی مثل کیوی،توت فرنگی و آلبالو سرو کنید.
نوش جان

 

سوران

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • 17520 طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی

    طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی (کشدار مخصوص پیتزا،پاستا و …) آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : جوهر لیمو ۱ و نیم قاشق چایخوری قرص پنیر ۱ چهارم عدد (بزرگ) شیر  ۴ لیتر پنیر موزارلا …

  • طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک طرز تهیه پنیر ماسکارپونه برای تزیین کیک

      طرز تهیه پنیر ماسکارپونه (پنیر خامه ای مناسب تهیه و تزیین زیبای کیک)   پنیر ماسکارپونه یعنی آخر آخر پنیر خامه ای. این پنیر با خامه خالص تهیه میشه و به نظرم اگه میخواید …

  • طرز تهیه پنیر ریکوتا

      زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین …

  • طرز تهیه پیتزا هاوایی , طرز پخت پیتزا هاوایی طرز تهیه پیتزا هاوایی

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه طرز تهیه پیتزا هاوایی با خمیر سبزی و پنیر مواد اولیه برای ۴ نفر  : خمیر پیتزا ۱ عدد روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

    طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف …

    • طرز تهیه مرغ ذغالی طرز تهیه مرغ ذغالی

        ناهار امروز ما مرغ ذغالی (بسیارخوشمزه)   مواد لازم : ران مرغ ۳ عدد پیاز داغ چیپس شده ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ق غ زغال ۷-۸ تیکه کوچک زعفران کمی  فلفل سیاه کمی …

      • 18543 طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

          طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه اى ۱عدد (نگینی خرد …

        • طرز پخت لبو طرز پخت لبو ی خوشرنگ و خوش طعم

            چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟   در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند. …

          • طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

            روش پخت پیراشکی پنیر و جعفری + آموزش پیچیدن پیراشکی پیراشکی پنیر و جعفری که به آن یقچه پنیر و جعفری هم می گن یه غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و اشتها برانگیزه. در ادامه دستور پخت و …

            • کره خانگی کره خانگی و سالم بسازید

              دستور تهیه کره خانگی خوشمزه و سالم کره خانگی برای سلامتی بیشتر قسمت‌های بدن از جمله بافت‌ها، دندان‌ها، پوست و چشم‌ها بسیار مناسب است. بهترین لطفی که شما می‌توانید در حق سلامتی خود انجام دهید، کاهش استفاده …

              • طرز تهیه کیک برنج با مرغ طرز تهیه کیک برنج با مرغ

                طرز تهیه کیک برنج با مرغ   کیک برنج با مرغ غذای خوشمزه و خوش رنگی است که به دلیل قالبی بودن برای مجالس بسیار مناسب و زیباست. این غذا را می توانید با انوع …

                • طرز تهیه آش رشته کرمانی طرز تهیه آش رشته کرمانی

                      طرز تهیه آش رشته کرمانی   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست پرتقال (خلال شده) به میزان لازم خلال پسته …

                  • کوفته گردو طرز تهیه کوفته گردو غذای محلی جاسب

                     دستور پخت کوفته گردو غذایی خوشمزه و مقوی کوفته گردو غذایی مقوی و خوشمزس که به روش های مختلفی تهیه میشه. در این مطلب دو روش پخت این غذای خوش عطر و طعم تقدیمتون می …

                    • حلقه پیاز و گوشت طرز تهیه حلقه پیاز و گوشت

                      روش پخت غذای جالب حلقه پیاز و گوشت حلقه پیاز و گوشت غذایی ساده و راحت و در عین حال جدید و جالبه. با پخت این غذای خوشمزه می تونین مهموناتونو شگفت زده کنین، چون …

                      • طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

                          طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو   مواد لازم – آب لیمو ¼ پیمانه- پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری- سیر له شده،۲ حبه – برگ تازه آویشن ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده(در …

                        • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

                          دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

                          • طرز تهیه سالاد به شکل قارچ - تزیین سالاد طرز تهیه سالاد به شکل قارچ

                              طرز تهیه سالاد به شکل قارچ های کوچک زیبا   ظاهر این سالاد خیلی زیباست . من وقتی می خوام تعجب مهمون های خودم رو موقع شام ببینم ، این سالاد رو درست می …

                            • طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)

                              طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)   آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : زرده تخم مرغ ۲عدد ماست ۲قاشق غذاخوری نمک ۱هشتم قاشق چایخوری وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری آرد ذرت به میزان لازم روغن ۳قاشق …

بالا