پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی توپی و قالبی تازه

پنیر موزارلا چیست؟ پنیر موزارلا تقریبا شبیه پنیر پیتزاست با این تفاوت که هم بیشتر کش میاد و هم چربیش خیلی کمتره این پنیر رو به جز در پیتزا میشه در ساندویچ هم استفاده کرد یا حتی با گوجه و پنیر یا سبزی خوردن مصرف کرد! لازمه تهیه این پنیر مایکروویو و دما سنج هست و بدون اونها متاسفانه امکان تهیه این پنیر برای شما فراهم نمیشه البته در پایان روش بدون مایکروویو هم توضیح دادم ولی به هیچ وجه نمیشه بدون دماسنج این پنیر خانگی رو تهیه کرد.

طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی (کشدار مخصوص پیتزا،پاستا و …)

پنیر موزارلا خانگی

مواد لازم برای پنیر موزارلا خانگی

جوهر لیمو۱ و نیم قاشق چایخوری
قرص پنیر (بزرگ)۱ چهارم عدد
شیر ۴ لیتر
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

طرز تهیه پنیر موزارلا توپی

ابتدا ۱چهارم یک عدد قرص پنیر بزرگ را درون ۱ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و حل کنید.

17505

جوهر لیمو را نیز با یک پیمانه آب سرد به خوبی حل کنید.

17506

شیر را داخل ظرف مناسب ریخته و محلول جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا دمای شیر به ۳۳ درجه سانتی گراد برسد.
وقتی دما به ۳۳درجه رسید محلول قرص پنیر را نیز به آرامی مخلوط کرده و هم بزنید و صبر کنید تا دمای شیر به ۴۰تا۴۳درجه سانتی گراد برسد.

17507
17508

در این مرحله رویه غلیظی که حالت ماست مانند دارد روی شیر تشکیل میشود. به وسیله چاقو آن را برش دهید. به آرامی مربع ها را ۲ دقیقه هم بزنید و بعد حرارت را خاموش کنید.17509

قسمتهای بسته شده را داخل ظرف مناسب بریزید(آب پنیر وارد نشود)
با یک قاشق یا دست(به همراه دستکش) پنیر را کمی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود(مواظب باشید آن را نچلانید)

17511
17512

ظرف را داخل مایکروویو قرار دهید و ۳۰ ثانیه با قدرت زیاد آن را روشن کنید و بعد پنیر را خارج کرده و آب اضافی آن را بگیرید. این کار را چندین بار انجام دهید تا در نهایت پنیر هیچ آبی نداشته باشد و به راحتی کش بیاید(شکل گرفته باشد)17513

در انتها مقداری نمک به پنیر اضافه کنید.

17515

پنیر را ۱۰تا ۱۵بار کش آورده و جمع کنید.

17514

این کار را آن قدر تکرار کنید تا پنیر براق و کشسان شود.

17517

در انتها آن را به شکل یک توپ در آورده و از خوردن آن لذت ببرید….

17518

پنیر موزارلا خانگی توپی

نکات:

اگر مایکروویو ندارید بعد از بریدن پنیر اجازه دهید تا دمای ۸۵ درجه سانتی گراد پنیر گرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید سپس آب اضافی آن را جدا کرده و دوباره روی حرارت قرار دهید تا دمای آن به ۵۷درجه سانتی گراد برسد.دوباره پنیر را از روی حرار برداشته و آب اضافی آن را جدا کنید و کمی فشار دهید و بعد دوباره روی حرارت قرار دهید تا دمای آن به ۵۷درجه برسد و باز مرحله بالا را تکرار کنید و در نهایت مانند بالا نمک اضافه کرده و پنیر را آماده کنید.(توجه داشته باشید به هیچ عنوان دما نباید بالاتر از ۵۷درجه باشد)

سوران

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 40, میانگین امتیاز: 4,23 از 5)
Loading...