دوشنبه , ۱۵ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه :

 برای مواد داخل پای :
نمک دریایی (دانه درشت)
کارامل نرم (درشت خرد شده) ۸ عدد
شکر ۱/۴ فنجان
آرد ۲ قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
آب لیمو ۲ قاشق چایخوری
سیب (ریز خرد شده، پوست کنده) ۲ فنجان
تخم مرغ (مخلوط شده با ۱ قاشق سوپخوری آب)۱ عدد
شکر تزئینی
 برای خمیر :
خامه ترش (سرد) نصف فنجان
کره (بدون نمک، مکعبی خرد شده) ۱ فنجان
نمک نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
آرد ۲ فنجان

 

پای سیب و کارامل لقمه ای

 

 

خمیر را درست کنید:

آرد، نمک، بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ هم بزنید. 
کره مکعبی خرد شده را داخل کاسه بریزید و با استفاده از انگشتانتان کره را داخل آرد هم بزنید تا مخلوط به غلظت شن خیس در بیاید. 
خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر بسیار مرطوب خواهد بود. خمیر را روی یک سطح که آرد پاشی کرده اید قرار دهید. 
خمیر را چند مرتبه ورز دهید تا شکل بگیرد و اگر خمیر خیلی چسبناک است و نمی شود به آن دست زد ۱ قاشق چایخوری آرد اضافه کنید و اگر باز هم چسبناک بود ۱ قاشق دیگر. خمیر را به شکل یک مستطیل ۲۵ در ۲۰ پهن کنید و دو طرف آن را آرد پاشی کنید سپس آن را سه تا بزنید مثل نامه ای که آن را تا می کنید. 
خمیر را ۹۰ درجه بچرخانید و آن را دوباره به صورت یک مستطیل ۲۵ در ۲۰ پهن کنید. خمیر را دوباره سه تا کنید و آن را محکم با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید و در این مدت مواد داخل پای را درست کنید. 

 

پای سیب و کارامل لقمه ای

مواد داخل پای را درست کنید:

در یک کاسه کوچک، سیب، آب لیمو، دارچین، شکر و آرد را مخلوط کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. کاسه را کنار بگذارید. 

پای سیب و کارامل لقمه ای

پای ها را سر هم کنید:

فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. 
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی یک سطح خوب آرد پاشی شده تای آن را باز کنید و به شکل یک مربع ۳۵ در ۳۵ سانتی متر در بیاورید. 
با یک قالب شیرینی ۷٫۵ سانتی متری تا جایی که می توانید دایره های خمیری برش دهید. قسمت های زائد را دوباره پهن کنید و باز هم از داخل آن ها دایره در بیاورید تا خمیر تمام شود. مطمئن شوید تعداد دایره ها زوج است. حدوداً ۲۰ دایره خمیری به دست می آید. 

پای سیب و کارامل لقمه ای

شش دایره خمیری را روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی کف آن را پوشانده اید قرار دهید. مقدار کمی از مخلوط سیب را در وسط هر دایره بریزید به صورتی که دور آن خالی باشد. روی مخلوط سیب مقداری کارامل خرد شده و کمی نمک بریزید. 

طرز تهیه پای سیب و کارامل لقمه ای

یک دایره خمیری دیگر روی هر دایره پر شده قرار دهید و با یک چنگال لبه ها را به هم بچسبانید و چین بدهید. 

پای سیب و کارامل لقمه ای

روی پای ها را با قلم مو مخلوط زرده تخم مرغ و آب بمالید و با یک چاقوی تیز دو یا سه خراش روی پای ها درست کنید. روی پای ها شکر تزئینی بپاشید (اختیاری). 
پای ها را ۱۵ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. 
پای ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید قبل از سرو کردن ۱۰ دقیقه بمانند. مراحل پر کردن و پختن را برای باقی دایره های خمیری هم تکرار کنید. 

پای سیب و کارامل لقمه ای

نکته:
سیب مکعبی خرد شده باید به اندازه دانه های ذرت باشد که مطمئن شوید در طول ۱۵ دقیقه زمان پخت نرم می شوند. 
اگر خمیر بعد از در یخچال گذاشتن خیلی سفت بود و نمی شد با آن کار کرد بگذارید ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند بعد دایره های خمیری را برش دهید. 
اگر خامه ترش باعث شد خمیر موقع پهن کردن خیلی مرطوب باشد هر جا که مرطوب بود کمی آرد بپاشید. 

پای سیب و کارامل لقمه ای

 

 

سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • پای اسفناج پنیری طرز تهیه پای اسفناج پنیری

    طرز تهیه پای اسفناج پنیری   در این مطلب طرز تهیه پای اسفناج پنیری را خواهید دید.  پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به …

  • طرز تهیه پای توت فرنگی

    طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

  • آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

    آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

  • طرز تهیه پای گلابی طرز تهیه پای گلابی دسری خوشمزه

    طرز تهیه پای گلابی  پای گلابی یکی از خوشمزه ترین پای هاست که می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای تهیه …

  • طرز تهیه پای سیب طرز تهیه پای سیب در سیب

    طرز تهیه پای سیب در سیب   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : خمیر پای ۱ عدد دارچین ۱ قاشق چایخوری سیب ۴ عدد بزرگ مخلوط …

  • طرز تهیه پای کیک پنیری عصرانه ای لذیذ و مقوی پای کیک پنیری | تغذیه مناسب دانش آموزان و میان وعده خوشمزه و لذیذ

    دستور پخت پای کیک پنیری مادرها با شروع سال تحصیلی و با دغدغه تغذیه دانش آموزان و میان وعده ها رو به رو هستن، به همین منظور ما این آموزش را برای رفع این مشکل …

  • طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی) طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

    طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : فلفل سبز (بسته به میزان تندی مورد علاقه) ۲ عدد بزرگ گوشت (چربی …

  • پای شکلات خامه ای , دسر مجلسی طرز تهیه پای شکلات خامه ای / دسر مجلسی

    طرز تهیه دسر پای شکلات خامه ای پای شکلات خامه ای دسر مورد علاقه شکلات دوستان هست. این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید. پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات …

  • تارت اسفناج طرز تهیه تارت اسفناج مجلسی و شیک | پای اسفناج

    چگونه تارت اسفناج مجلسی درست کنیم ؟ تارت اسفناج یکی از پیش غذاهای مجلسی و شیک برای مهمانی های رسمی است. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است. ترکیب …

  • طرز تهیه پای سیب کیکی مثل قنادی ها طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)

    طرز تهیه پای سیب کیکی (مدل قنادی)   مواد لازم و اولیه برای پای سیب : سیب زرد پوست کنده ۱ عدد وانیل به میزان دلخواه تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱۵۰ گرم بیکینگ پودر یک چهارم قاشق …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه دسر گلابی داغ

    طرز تهیه دسر گلابی داغ    مواد لازم: گلابی : ۴ عدد گلاب  : ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده : ۱ قاشق غذاخوری شکر :  نصف پیمانه برای تزیین از مغز خشکبار میتوانید استفاده کنید عسل …

    • آموزش شیرینی پزی, آموزش پخت کیک, کیک ,کیک شیفون, طرز پخت کیک شیفون, کیک تولد ,رولت, طرز تهیه کیک,کیک مناسب رولت,دستور پخت کیک ,روش تهیه کیک طرز تهیه کیک شیفون

      کیک شیفون مناسب ترین کیک برای تزئین و رولت   کیک شیفون یه نوع خیلی سبک از کیک هست که بعضا از کیک اسفنجی هم نرم تر و انعطاف پذیر تره! پس برای تزیین با …

      • طرز تهیه شیرینی کورابیه طرز تهیه شیرینی کورابیه

        طرز تهیه شیرینی کورابیه   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : کره ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری پودر شکر نصف پیمانه بیکینگ پودر …

        • طرز تهیه فالوده شیرازی طرز تهیه فالوده شیرازی

          طرز تهیه فالوده شیرازی   مواد اولیه : نشاسته ۲۵۰ گرم آب ۲ لیوان گلاب یک سوم لیوان   طرز تهیه : آب و نشاسته را مخلوط کرده، در قابلمه نچسب ریخته، روی حرارت اجاق …

          • شیرینی مادلن , مدلن , مادلین طرز تهیه شیرینی مادلن + فیلم

            طرز تهیه شیرینی مادلن همراه + فیلم آموزشی زیر نویس دار   شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستن که خوردنشون با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخشه. مشخصه …

            • طرز تهیه قطاب گردویی طرز تهیه قطاب گردویی

                  آموزش تصویری طرز تهیه قطاب گردویی   قطاب یکی از قدیمیترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که در دو نوع قطاب گردویی و پسته ای تهیه می شود. میگویند تاریخچه پخت …

              • شیرینی هلویی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی هلویی / شیرینی مجلسی

                روش پخت شیرینی هلویی برای مهمانی های رسمی   شیرینى هلویی شیرینی شیک و خوشمزه ای است که مهمانی های رسمی بخصوص پذیرایی در عید نوروز بسیار مناسب می باشد. این شیرینی زیبا مناسب تمامی فصول سال است. …

                • طرز تهیه دست پیچ خرما - تزیین خرما - خرما مجلسی طرز تهیه دست پیچ خرما

                  طرز تهیه دست پیچ خرما   مواد اولیه : خرما ۱۲۵ گرم آرد ۱/۵ پیمانه کره ۱/۲ پیمانه پودر قند ۱/۴ پیمانه زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱/۴ پیمانه گردو ۱/۴ پیمانه   طرز …

                  • مسقطی هندوانه ای مسقطی هندوانه ای ویژه شب یلدا

                    طرز تهیه مسقطی هندوانه ای برای شب یلدا   قبلا روش تهیه باسلوق هندوانه ای از نوع رولی رو براتون آموزش دادیم و امروز دستور تهیه مسقطی هندوانه ای تقدیمتون میشه .   شب یلدا …

                    • طرز تهیه باقلوا پسته ای , باقلوا ترکی طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر

                      طرز تهیه باقلوا پسته ای بدون فر    باقلوا پسته ای یکی از انواع شیرینی باقلوا است که در این دستور با خمیر یوفکا تهیه می شود. باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، …

                      • طرز تهیه ژله هندوانه ای

                          آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه    برای تهیه ژله هندوانه ای ابتدا ژله سبز و طبق دستور ژله درست میکنیم اگه آب سردش رو کمتر …

                        • شیرینی پتی فور دورنگ طرز تهیه پتی فور دو رنگ

                          طرز تهیه پتی فور دو رنگ   مواد اولیه : کره ۲۵۰ گرم آرد ۲ پیمانه پودر قند ۳/۴ پیمانه سفیده تخم مرغ ۱ عدد نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه نمک …

                          • طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

                            طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : ثعلب ۴ گرم گلاب ۴ ق غ شکر ۳۰۰ گرم شیر پر چرب …

                            • برشتوک دو رنگ , دسر افطار طرز تهیه برشتوک دو رنگ

                              دستور پخت برشتوک دو رنگ برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است که بیشتر در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره‌های افطار می شود. این …

بالا