دوشنبه , ۱۵ آذر , ۱۳۹۵


پای توت فرنگی

طرز تهیه پای توت فرنگی

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱

مواد اولیه برای ۸ نفر:

خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی متر 
توت فرنگی ۵ فنجان – ۶۸۰ گرم (چهار قسمت شده و رویه تمیز شده)
نشاسته ذرت ۱/۴ فنجان – ۳۰ گرم 
شکر ۲/۳ تا ۳/۴ فنجان – ۱۳۴ تا ۱۵۰ گرم – بسته به میزان شیرینی توت فرنگی 
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری 
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری 
عصاره بادام ۱/۴ قاشق چایخوری 
آب لیمو ترش ۱ قاشق سوپخوری 
زرده تخم مرغ ۱ عدد 
خامه ۱ قاشق سوپخوری (زده شده یا پر چرب) 
خامه اختیاری (برای تزئین، زده شده)

 


چرا این دستور آشپزی را دوست داریم؟ ما در این پای از توت فرنگی تازه استفاده می کنیم. آنها در رویه ای پوشانده شده اند که آنقدر غلیظ است که توت فرنگی ها را چسبیده به هم نگه دارد. اما در عین حال آنقدر هم شل هست که یکی دو توت فرنگی کف ظرف بیفتند.

آنچه باید بدانید:

میزان شکر این پای بسته به میزان شیرینی توت فرنگی ها متفاوت است. بچشید و طبق ذائقه تنظیم کنید.

پای توت فرنگی

 

طرز تهیه:

نان پای را آماده کنید:

۱٫ خمیر پای را به اندازه ای که ظرف پای پزی را بپوشاند پهن کنید. به آرامی خمیر را کف ظرف فشار دهید به شکلی که کف و لبه های ظرف را بپوشاند. مواظب باشید خمیر را خراش ندهید. سپس با یک چاقو یا چاقوی آشپزخانه دور خمیر تا فاصله ی ۱ سانتی متری ظرف ببرید.

۲٫ خمیر را زیر خودش تا بزنید و یک لبه ی ضخیم تر به قطر نیم سانتی متر که روی لبه ی ظرف بیفتد درست کنید. سپس لبه های خمیر را چین دهید.

پای توت فرنگی

 

نان پای را بپزید:

۱٫ فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. یک سینی فر را روی طبقه ی وسط قرار دهید.
۲٫ کف نان را با چنگال سوراخ کنید. این کار مانع از آن می شود که موقع پختن هوا زیر آن جمع شود و حباب کند. روی نان را با دو ورقه فویل آلومینیوم بپوشانید. حتماً فویل را دور لبه های نان هم بکشید. سپس روی فویل را با برنج خشک یا لوبیای خشک یا وزنه ی قرار دهید. ۳۰ دقیقه در یخچال یا ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا زمانی که زیر دست سفت باشد.
۳٫ نان پای را در سینی فر که از پیش داغ شده قرار دهید و دمای فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) پایین بیاورید. ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا زمانی که نان طلایی شود در فر بپزید.
۴٫ زرده ی تخم مرغ و خامه را در یک کاسه ی کوچک بزنید و جلای تخم مرغی درست کنید. سپس برنج، گندم یا وزنه و فویل را از روی نان پای بردارید. کف و کناره های نان را با برس از جلای تخم مرغی بمالید. ۳ تا ۵ دقیقه در فر بپزید تا جلای تخم مرغی خشک و براق شود. نان را قبل از پر کردن کاملاً خنک کنید.

پای توت فرنگی

 

مواد پر کننده را درست کنید:

۱٫ ۲ فنجان از توت فرنگی را داخل قابلمه ی کوچکی بریزید. توت فرنگی ها را به شکل تکه های درشت له کنید.
۲٫ شکر، نشاسته ذرت، عصاره وانیل، عصاره بادام، آب لیمو و نمک را اضافه کنید. بگذارید روی حرارت متوسط آرام غل بخورد و بپزد. گاهی هم بزنید. تا شکر حل شود و شیره ی آن غلیظ شود به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بپزید. بگذارید کاملاً خنک شود.

پای توت فرنگی

 


۳٫ ۳ فنجان توت فرنگی مانده را با شیره و توت فرنگی خنک شده مخلوط کنید. هم بزنید تا توت فرنگی ها به خوبی غرق شربت شوند. مخلوط توت فرنگی را با قاشق روی نان پای خنک شده بریزید.

پای توت فرنگی

 


۴٫ پای را قبل از برش دادن حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد وسط آن بگیرد. سپس با رویه ی خامه ی زده شده سرو کنید.

پای توت فرنگی

 

 

 

 

منبع : فود سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ژله موزاییکی شیر و قهوه طرز تهیه ژله موزاییکی شیر و قهوه

    دسر ژله موزاییکی شیر و قهوه گرچه ممکنه در نظر اول کمی سخت به نظر بیاد, ولی اصلا سخت نیست فقط کمی مراحل تهیه آون طولانیه!   مواد لازم برای ژله پایه‬ ‫شیر ۳ پیمانه‬ …

  • ژله مجلسی میان تهی طرز تهیه ژله میان تهی

    طرز تهیه ژله میان تهی   ژله میان تهی ژله ای زیبا و جالب برای مجالس و مهمونیهاس به خصوص اینکه برای هر نفر جداگانه سرو میشه. به نظر من خوردنش هم خیلی لذت بخشه …

  • پاناکوتای انار , دسر شب یلدا طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

    طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه  شب یلدا   پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه و زیبا برای شب یلداست. پاناکوتا یه نوع دسر ایتالیائی به معنی ”خامه پخته” و منشا آن شمال ایتالیا ست (ولی درسراسر ایتالیا سرو میشه) که خامه های …

  • طرز تهیه دسر کازان دیبی , دسر ترکیه ای طرز تهیه کازان دیبی Kazandibi دسر ترکیه ای

    طرز تهیه دسر کازان دیبی  Kazandibi کازان دیبی ( Kazandibi ) در لغت به معنای ته دیگ بوده و از دسرهای معروف ترکیه و مشابه کرم کارامل  می باشد. این دسر برای ماه رمضان هم مناسب …

  • کرم هات چاکلت طرز تهیه کرم هات چاکلت دسری مجلسی

    دستور تهیه کرم هات چاکلت دسر مجلسی و خوشمزه کرم هات چاکلت دسری خوشمزه برای دوست داران کاکائو و شکلات است. هات چاکلت نوشیدنی غلیظ و به رنگ قهوه ای سوخته است. در این نوشیدنی فقط …

  • طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی

    طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی (فوق العاده آسان و شیک)   مواد اولیه : پودر ژله ۱بسته (در رنگهای مختلف) بستنی وانیلی نصف لیوان   طرز تهیه : در ابتدای کار یک بسته …

  • طرز تهیه ژله آبجو - ژله یک نفره طرز تهیه ژله آبجو (سورپرایزی)

      ژله آبجو یه ژله سوپرایزی و جالبه که میتونید برای مهموناتون درست کنید و اونا رو شگفت زده کنید ! درست کردنش خیلی خیلی راحته .. این یه ژله جالب و ساده واسه اذیت …

  • 324882_2734 طرز تهیه دسر موز و خامه کاراملی

    دسر موز و خامه کاراملی  ترکیبی ازخامه شیرین ، موز تازه ، سس کارامل وبیسکویت با طعم کره که هر کدام به تنهای بسیار خوشمزه می باشند. مواد لازم – مواد لازم برای کرم شیرین …

  • طرز تهیه ژله حلقه ای آناناس طرز تهیه ژله حلقه ای آناناس

      طرز تهیه ژله حلقه ای آناناس مواد اولیه : کمپوت آناناس حلقه ای به تعداد دلخواه پودر ژله (با رنگ دلخواه) ۱ بسته برای هر قوطی کمپوت     طرز تهیه : این ژله …

  • طرز تهیه پاستیل خانگی به شکل کرم طرز تهیه پاستیل به شکل کرم

    طرز تهیه پاستیل کرم و مار با ژله!!   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کش ۱عدد ظرف با ارتفاعی به اندازه نی …

مطالب قبلی این بخش
  • ژله کادو - ژله به شکل کادو - ژله مجلسی طرز تهیه ژله به شکل کادو

    طرز تهیه ژله به شکل کادو   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : شیر ۱ لیوان عسل به میزان دلخواه پودر ژلاتین ۵ قاشق غذاخوری گلاب …

    • طرز تهیه مافین باقلوایی طرز تهیه مافین باقلوایی

      طرز تهیه مافین باقلوایی   مواد اولیه برای تهیه مافین باقلوایی: آردسلف ریزینگ ۲ پیمانه دارچین ۱ قاشق چایخوری گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری اضافه تر پسته خرد شده ۱/۲ پیمانه …

      • طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای دسر شب یلدا

        طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای دسر ویژه شب یلدا چیز کیک هندوانه ای دسری بسیار خوشمزه و زیباست که  شب یلدای شما رو در کنار خانواده و دوستان به یادماندنی تر خواهد کرد. تقدیم به تمام همراهان …

        • طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی

          طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی (بسیار ساده و خوشمزه) آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : شیر عسل (بسیار غلیظ) ۲ ق س پ …

          • طرز تهیه باقلوا خانگی طرز تهیه باقلوای خانگی شیرینی مراسم و عید

            دستور پخت باقلوا خانگی خوشمزه و ترد این باقلوای خانگی طعم بی نظیری داره. ظاهر زیبای این شیرینی خوشمزه هر کسی را وسوسه می کنه طعم اونو بچشه. باقلوا از شیرینی هایی هست که در تمامی …

            • طرز تهیه رولت خامه ای طرز تهیه رولت خامه ای

              طرز تهیه رولت خامه ای   در این مطلب روش تهیه رولت خامه ای خانگی تقدیم شما عزیزان علاقمند به هنر شیرینی سازی میشه .   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: …

              • طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری , ژله دو رنگ طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری

                    طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری   در ادامه آموزش های تهیه انواع ژله ، امروز روش تهیه ژله نارگیل و بلوبری تقدیم شما عزیزان میشه . لایه آبی ژله نارگیل و بلوبری …

                • doughnut طرز تهیه دونات خانگی + فیلم

                    طرز تهیه دونات خانگی + فیلم   دونات یا پیراشکی یک نوع شیرینی لذیذ آمریکاییه که به سبک های مختلفی تهیه میشه. این میان وعده شیرین و خوشمزه خیلی سیرکنندس و چند ساعتی پاسخگوی …

                  • نان چاودار , نان روگن طرز تهیه نان چاودار / دستور پخت نان روگن

                    دستور پخت نان چاودار یا روگن نان چاودار یا نان روگن سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده با آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری است. استفاده اندکی از نان چاودار باعث احساس …

                    • طرز تهیه بیسکویت گرانولا

                      طرز تهیه بیسکویت گرانولا     مواد لازم: جو پرک شده : ۲ پیمانه آرد : ۱ پیمانه شکر : ۳/۴ پیمانه کشمش : ۳/۴ پیمانه جوانه گندم : ۱/۲ پیمانه نمک : ۱/۲ قاشق …

                      • طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل

                         طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل   مواد اولیه : کره ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه شیره ذرت یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری آب ۱٫۵ …

                        • طرز تهیه شیرینی پفک نارگیلی - شیرینی های نوروزی شیرینی نوروزی : پفک نارگیلی

                            طرز تهیه شیرینی پفک نارگیلی مواد لازم: شکر:۱و نیم لیوان پودر نارگیل:۲لیوان سفیده تخم مرغ بزرگ:۵عدد پودر هل:۱ قاشق چایخوری وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: اول سفیده های تخم مرغ رو ۱۵ دقیقه به …

                          • شیرینی نان چای قزوین طرز تهیه شیرینی نان چای قزوین

                            دستور پخت شیرینی نان چای قزوین   نان چای شیرینی سنتی قزوین , جزو شیرینی های خشک است که به سادگی قابل پخت در منزل می باشد. شیرینی نان چای را می توانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو …

                            • طرز تهیه فالوده شیرازی طرز تهیه فالوده شیرازی

                              طرز تهیه فالوده شیرازی   مواد اولیه : نشاسته ۲۵۰ گرم آب ۲ لیوان گلاب یک سوم لیوان   طرز تهیه : آب و نشاسته را مخلوط کرده، در قابلمه نچسب ریخته، روی حرارت اجاق …

بالا