جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه نان پنیری برزیلی

طرز تهیه نان پنیری برزیلی

شیرینی پزی,طرز تهیه نان پنیری برزیلی،ابتدا شیر را بجوشانید و اجازه دهید ولرم شود.تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی مخلوط کنید ….
مواد اولیه :
آرد….۱ونیم پیمانه
روغن زیتون….۱سوم پیمانه
تخم مرغ….۱عدد
شیر….۲سوم پیمانه
پنیر….رنده شده نصف لیوان
نمک…. به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا شیر را بجوشانید و اجازه دهید ولرم شود.تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی مخلوط کنید و بعد آرد و نمک را مخلوط کرده و کم کم به شیر و تخم مرغ بیفزایید و مدام هم بزنید تا مواد یکدست شود.پنیر را رنده کرده و به مواد بیفزایید و باز هم با همزن بزنید تا صاف شود.قالب مناسب کیک فنجانی(کاپ کیک که مشابه قالب کیک یزدی است)را چرب کرده و ۲سوم هر قالب را با خمیر پر کنید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر که با با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده است قرار دهید تا نان ها پف کرده و طلایی شوند ، پس از پخت نان ها را از فر خارج کنید ، ۱۰ دقیقه اجازه دهید نان ها کمی سرد شوند سپس سرو کنید.

 

نکات :

۱ ) بهتر است یک ظرف آب هم داخل فر قرار دهید.

۲ ) در صورت تمایل ۱سوم قالب را از مواد پر کرده و وسط مواد کمی پنیر پیتزا بریزید و بعد دوباره مواد بریزید تا نان شما مغز دار شود.

 

منبع :sooran.com
این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 3, میانگین امتیاز: 3,67 از 5)
Loading...