یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

نان سیر و ریحان پنیری خوش عطر و خوشمزه استو تهیه آن وقت زیادی نبرده، به راحتی تهیه می شود . این نان سیر خوشمزه را می توان کنار هر نوع سوپ سرو نمود.

 

مواد اولیه :

ریحان (ریز شده) ۱ تا ۲ قاشق چای خوری
سیر (خرد شده) ۲ قاشق چای خوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان (رنده شده) ۲ قاشق غذاخوری
کره (نرم شده) ۱۱۵ گرم(نصف لیوان)
زرده تخم مرغ ۳عدد
برگ سیر (ریز شده) ۴قاشق غذاخوری
نان فرانسوی (یا باگت) ۱ عدد

طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

طرز تهیه:

ابتدا داخل ظرفی مناسب ۲عدد از زرده های تخم مرغ و آبلیمو را مخلوط کرده و به خوبی بزنید و بعد کره و روغن زیتون و همه مواد را به آن اضافه کرده و به خوبی یکنواخت کنید.
نان فرانسوی یا باگت را از طول نصف کرده و مقداری از خمیر آن را خارج کنید.

مواد را داخل نان ریخته و خوب پخش کنید و روی آن را صاف کرده و روی مواد پنیر بریزید.

طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

روی پنیر یک عدد زرده باقی مانده را پخش کنید(در صورت تمایل از زرده بیشتری استفاده کنید).
حال نان را ۶تا۱۰دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید.

 

نکات:
۱)در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مواد اضافه کنید.
۲)میتوانید این نان را با پنیر پیتزا هم تهیه کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری پنیر چدار هم به مواد اضافه کنید.

 

سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه حلیم گوشت طرز تهیه حلیم گوشت

    طرز تهیه حلیم گوشت   حلیم غذای بسیار پرطرفدار و لذیذ ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی دارد . همه ما با حلیم آشناییم و اکثرا آن را جزو غذاهای خوشمزه محسوب می کنیم.خوردن حلیم …

  • طرز تهیه بامیه, بامیه خانگی طرز تهیه بامیه در منزل

    آموزش تصویری طرز تهیه بامیه به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه روش های مختلفی داره. زولبیا و بامیه از شیرینی های اصیل ایرانی هستن که ماه رمضونا بازارشون داغ میشه. اگر مایلید توی منزل …

  • طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی

     طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی     مواد لازم : بادمجان  : ۲٫۵ کیلو برنج :  ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه) ۵ تا ۶ پیمانه آب برای برنج گوشت گردن  : ۳۵۰ گرم پیاز :  ۳ عدد …

  • تغذیه صحیح در ماه رمضان - سحر چه بخوریم - افطار چه بخوریم تغذیه صحیح در ماه رمضان

      نکات سلامت و تغذیه ای ویژه ماه مبارک رمضان   تغذیه صحیح در ماه رمضان بسیار اهمیت دارد و باید مواد غذایی نظیر گوشت، مرغ، ماهی، لبنیات و سبزی ها، قسمت اعظم رژیم غذایی …

  • حلوا خرمایی طرز تهیه حلوا خرمایی ویژه ماه رمضان

    دستور پخت حلوا خرمایی برای ماه رمضان حلوا خرمایی را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.   مواد لازم برای تهیه حلوا خرمایی : آرد یک لیوان (آرد سفید …

  • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

      آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

  • طرز تهیه ترحلوای شیرازی طرز تهیه ترحلوای شیرازی برای افطار

    دستور پخت ترحلوای شیرازی   ترحلوای شیرازی ، حلوای سنتی شیرازه که از قدیم خیلی مرسوم بوده تو  جشن ها و مهمانی ها عزاداری یا ایام رمضان زیاد استفاده میشده. فرق این حلوا با بقیه حلواهائی که نشاسته …

  • لیموناد چای ترش نعنایی, نوشیدنی بعد افطار نوشیدنی بعد افطار / لیموناد چای ترش نعنایی

    لیموناد چای ترش نعنایی نوشیدنی بعد افطار برای روزه داران نوشیدنی بعد افطار برایتان لازم است خصوصا حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است. نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد چای ترش نعنایی را برای …

  • اصول تغذیه و سلامت روزه داران اصول تغذیه و سلامت روزه داران

       خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری حفظ سلامتی و تغذیه درست روزه داران   با این‌که روزه‌داری اثرات مثبت روحی، معنوی و جسمی دارد اما بدون رعایت اصول تغذیه نه‌ تنها ضامن سلامت نیست …

  • نان چاودار , نان روگن طرز تهیه نان چاودار / دستور پخت نان روگن

    دستور پخت نان چاودار یا روگن نان چاودار یا نان روگن سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده با آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری است. استفاده اندکی از نان چاودار باعث احساس …

مطالب قبلی این بخش
  • دسر مجلسی - دسر پاولووا طرز تهیه دسر پاولووا / شیک و مجلسی

     دسر شیک و مجلسی پاولووا   دسر پاولووا (Pavlova)، که به افتخار آنا پاولووا، بالرین روسی، نامگذاری شده، دسری است که از مرنگ، خامه و انواع میوه‌ها تهیه می شود. این دسر متعلق به منطقه …

    • طرز تهیه پارفیت میوه یک دسر مغذی (رژیمی) طرز تهیه پارفیت میوه دسری مغذی

      طرز تهیه پارفیت میوه یک دسر مغذی (رژیمی)   اگر برای برنامه غذایی خود به دنبال یک میان وعده ی جدید و البته خوش طعم و پرخاصیت هستید پارفیت میوه را از دست ندهید. آماده …

      • نان شیرمال خانگی طرز پخت نان شیرمال خانگی پنبه ای و خوشمزه

        آموزش تصویری روش پخت نان شیرمال خانگی نان شیرمال یکی از نون های خوشمزه ایه که به روش های مختلف پخته میشه. نان شیرمال خانگی با هر دستوری باشه به چیز دیگه هس. این نون …

        • شکلات مکعبی, شکلات بدون پخت شکلات مکعبی بدون پخت | شکلات یخچالی

          طرز تهیه شکلات مکعبی بدون پخت  شکلات مکعبی یا چهارگوش شکلاتی بدون پخت را می توان در یخچال نگهداری نمود و در زمان رسیدن مهمان ناخوانده از آن برای پذیرایی استفاده نمود. در ضمن بچه …

          • شیرینی نوروزی - شیرینی عید - شیرنی مرنگ - شیرینی پفکی شیرینی نوروزی : مرنگ (پفکی)

              نوروز، کام مهمانها را با مرنگ (پفکی) شیرین کنید    مواد لازم: پودر شکر(یا شکر) :۱لیوان سفیده تخم مرغ: نصف لیوان(حدود ۳عدد تخم مرغ بزرگ) وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری هل:۵عدد (پوست کنده و خرد شده) …

            • شیرینی برنجی , نان برنجی , شیرینی نائینی طرز تهیه نان برنجی / شیرینی نایینی عید

              طرز تهیه نان برنجی یا شیرینی برنجی نایینی برای عید نوروز   نان برنجی نایینی شیرینی ترد و خوش عطری است که مورد علاقه اکثر افراد در هر سنی می باشد. اگر می خواهید از مهمانهای …

بالا