طرز تهیه نان تورتیلای خانگی
مواد اولیه :
آب گرم ۱ فنجان
روغن زیتون یا روغن کانولا ۱/۳ فنجان
بیکینگ پودر (در صورتی که میخواهید نانتان کمی پف کند) ½ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آرد ذرت سفید ۳ فنجان
طرز تهیه :
جهت تهیه نان تورتیلا ابتدا آرد، نمک و بیکینگ پودر را داخل کاسهای بریزید و با همزن و یا انگشتانتان خوب مخلوط کنید.
سپس روغن را اضافه کرده و با انگشتانتان حسابی مخلوط کنید تا ترکیبی شبیه خرده نان به وجود بیاید.
به محض این که مخلوطتان شبیه چیزی که در عکس پایین میبینید شد، آب گرم را اضافه کنید.
ترکیب را آنقدر ورز بدهید تا دیگر به دستتان نچسبد. سپس آن را به یک سطح آرد پاشی شده انتقال دهید.
• باز هم خمیر را ورز دهید تا حسابی لطیف و گرد شود.
خمیر را به کاسه برگردانید و رویش را با یک پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه در یک جای نسبتا گرم به حال خودش باشد تا حسابی عمل بیاید و حجمش بیشتر شود.
بعد از اینکه خمیر عمل آمد، آن را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده، روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید و با کمک وردنه آنها را به قطر ۱۰حدود سانتیمتر پهن نمایید.
• تابه را روی حرارت متوسط گذاشته و پس از اینکه داغ شد، خمیر را در آن قرار دهید. کمی صبر کنید تا خمیر شروع به حباب زدن کند، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به این ترتیب بپزد. تمام نانها را به همین ترتیب بپزید و در میان یک پارچه نخی قرار دهید تا حسابی نرم بماند.
sooran.com
سلام، شما روش تهیه نان تورتیلا خانگی رو واقعاً خیلی خوب و کامل توضیح دادین، من تو هیچ سایتی توضیحات به این خوبی ندیدم.
بجای بیکینگ پودر میشه خمیرمایه زد؟؟
بله