جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه میگو مغولی با سس سویا

میگو مغولی , غذا با میگو

دستور پخت میگو مغولی

میگو مغولی غذای خوشمزه ایه که می تونین با برنج سرو کنین.

مواد لازم برای تهیه میگو مغولی 

یک کیلو میگوی پاک شده
روغن برای سرخ کردن
یک قاشق چایخوری زنجبیل له شده
یک قاشق غذاخوری سیر له شده
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز پرک
نصف فنجان سس سویا یا جانشین سویا سس
نصف فنجان آب
نصف فنجان شکر قهوه ای یا شیره خرما یا انگور یا شکر
دو قاشق غذاخوری سرکه سفید
نصف فنجان پیازچه از درازا بریده شده
نشاسته ذرت به میزان لازم

 

طرز پخت میگو مغولی :

میگو ها رو در نشاسته خوب می غلتانیم تا کاملا” سطحشون پوشیده بشه.

پیازچه ها رو در روغن داخل تابه تفت می دیم و از تابه در میاریم و میگوها رو  سری سری داخل تابه سرخ می کنیم.

حدود ۵ دقیقه هر سری میگو رو سرخ می کنیم. وقتی از روغن درآوردیم روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنش گرفته بشه.

کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و سیر و زنجبیل و فلفل قرمز رو داخلش تفت می دیم.

آب و سویا سس و شیره یا شکر و سرکه رو اضافه می کنیم و هم می نیم تا سس غلیظ بشه حدود ۵-۶ دقیقه.

میگو و پیازچه رو در ظرفی مخلوط می کنیم و سس رو اضافه می کنیم.

با برنج سرو می کنیم.

 

جانشین سس سویا :

اگر سس سوبا در دسترس ندارین از دستور زیر برای تهیه جانشین سویاسس استفاده کنین.

میگو مغولی , سس سویا

سس سویا به عنوان طعم دهنده اصلی غذاهای چینی و ژاپنی و بقیه کشورهای خاوردور و بعضی مناطق هند شناخته می شه.

سال های اخیر به دلیل افزایش طرفداران غذاهای خاوردور به این خاطر که نوع پخت و پز و مواد غذایی مورد استفاده شون ، که اغلب گیاهی و دریایی هستن ، در دنیا جزو بهترین الگوهای تغذیه شناخته شده در همه کشورها رستوران های غذاهای چینی باز شده اند. و در اکثر سایت های آشپزی بخش بزرگی از دستورهای غذایی مربوط به غذاهای چینی و اورینتاله.

تا جایی که می دونم در ایران هم سس سویا رایج شده و این روزها توی هر سوپر مارکتی در تهران جزو اجناس همیشگیه.

به هر حال داشتن یه دستور در مواقعی که این سس در دسترس نیست لازمه.

البته ماده اصلی این سس خمیر تخمیر شده دانه سویا و یه سری ترکیبات شیمیایی خاصه.

ولی به هر حال ترکیب  زیر به عنوان بهترین جانشین برای سس سویا در سایت های خارجی معرفی شده:

دقت کنید مواد لازم در هر ردیف به ترتیب اولویت نوشته شده یعنی مثلا” بهترین انتخاب سرکه بالزامیک اگر نبود سرکه قرمز اگر نبود سرکه سفید.

مواد لازم:

۱ و ۱/۲ فنجان آب
۴ ق غ آبگوشت غلیظ  یا یک عدد قرص آب گوشت
۴ ق غ سرکه بالزامیک ( یا سرکه قرمز یا سرکه سفید)
۲ ق غ ملاس تیره ( یا شکر قهوه ای یا شیره انگور یا شیره خرما یا عسل یا شکر)
۱/۲ ق چ زنجبیل تازه رنده شده ( یا ۱/۴ ق چ پودر زنجبیل)
۱/۲ ق چ سیر تازه له شده ( یا ۱/۴ ق چ پودر سیر)
کمی پودر فلفل سفید ( یا فلفل سیاه)

طرز تهیه :
آب رو روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاد.

بقیه مواد رو اضافه می کنیم و درحال هم زدن می جوشونیم تا به غلظت موردنظر برسه .

 

منبع:وبلاگ مزه ها

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 2, میانگین امتیاز: 4,50 از 5)
Loading...