شنبه , ۱۳ آذر , ۱۳۹۵


 

مسقطی بیسکویتی

دستور پخت مسقطی بیسکویتی خوشمزه 

مسقطی بیسکویتی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار ماه رمضان است. مسقطی یکی از انواع دسرها و شیرینی‌های ایرانی به شمار می‌آید و به عنوان سوغاتی اصلی لارستان محسوب می گردد. این شیرینی دو قرن پیش از بندر مسقط کشور عمان به سواحل خلیج فارس ایران آمد.

در این مطلب روش تهیه مسقطی بیسکویتی را آموزش می دهیم.

 

روش اول : استفاده از بیسکویت لوله ای 

مواد لازم برای مسقطی بیسکویتی :

نشاسته —————>  یک پیمانه

مسقطی بیسکویتی
شکر   ——————>  یک و نیم پیمانه / ۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری

مسقطی بیسکویتی
گلاب   ——————> سه پیمانه

مسقطی بیسکویتی
کره     ——————> بیست گرم / ۱۰۰ گرم / ۷۳۷ کالری

مسقطی بیسکویتی
بیسکویت لوله ای —–> یک بسته بیسکویت لوله ای حدود ده عدد بیسکویت ۱۰ سانتی/۱۰۰ گرم / ۳۳۰ کالری

مسقطی بیسکویتی
پودر نارگیل————–> چهار الی پنج قاشق غذاخوری معادل ۵۰-۴۰ گرم /۱۰۰ گرم / ۵۵۰ کالری

مسقطی بیسکویتی

 

نکات :

با این مقدار مواد لازم حدود ۲۵ تکه «مسقطی بیسکویتی»خواهیم داشت.

اگر گلاب خلوص زیادی داشته باشد، می توان سه پیمانه مخلوط گلاب و آب را استفاده کرد.

می توانید به جای کره بیست گرمی یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی استفاده کنید.

 

روش تهیه مسقطی بیسکویتی :

یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی می گذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود.

 

مسقطی بیسکویتی

آموزش مسقطی بیسکوییتی

 

*. یک و نیم پیمانه شکر (حدود ۲۲۰ گرم) را اضافه کرده، هم می زنیم و بعد ۲۰ گرم کره یا یک قاشق غذاخوری روغن معطرحیوانی را اضافه کرده، هم می زنیم تا مسقطی قوام آید و آماده شود.

 

مسقطی بیسکویتی

تهیه مسقطی بیسکوییتی

 

*. روی یک کیسه فریزر نصف قاشق یا یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل می ریزیم. مواد داغ مسقطی را کم کم روی پودر نارگیلها ریخته و با یک کفگیر روی آن را صاف می کنیم.

 

مسقطی بیسکویتی

تهیه مسقطی بیسکوییتی

 

*. چند عدد بیسکویت لوله ای یک طرف مواد پهن شده می گذاریم و به کمک پلاستیک مواد را لوله می کنیم سپس روی مواد لوله شده یک قاشق پودر نارگیل ریخته، پلاستیک را دوباره دور آن پیچیده و برای ۴ الی ۵ ساعت در یخچال گذاشته، تا مسقطی سفت شود.

 

آموزش مسقطی بیسکویتی,دستور تهیه مسقطی بیسکویتی,تهیه مسقطی بیسکویتی

مسقطی بیسکوییتی خوشمزه

 

*. مسقطی آماده شده را در ظرف می چینیم.

 

کالری موجود در مسقطی بیسکوییتی :

*. مقدار کالری موجود در یک تکه مسقطی (یک بیست و پنجم کل مسقطی) حدود ۷۰ کیلوکالری می باشد.

*. مقدار کالری موجود در کل مسقطی حدود ۱۹۰۰ کیلوکالری می باشد.

 

مسقطی بیسکویتی

 

روش دوم : استفاده از بیسکویت ساده

مواد لازم :

۱ لیوان نشاسته ذرت یا نشاسته گل

۲ لیوان شکر

۴ لیوان آب

نصف لیوان روغن

دو سوم لیوان گلاب

کمی هل

بیسکوییت پتی بور

زعفران

 

طرز پخت :
نشاسته رو با آب مخلوط کردم تا یکدست بشه. بعد بقیه مواد بجز زعفرون رو اضافه کردم و مرتب هم زدم تا یکم غلیظ بشه.

بعد زعفرون رو اضافه کردم تا وقتی که چند تا جوش بزنه و غلیظ بشه.

سپس یکم از مواد رو تو ظرف مستطیل شکل ریختم و یه ردیف بیسکوییت گذاشتم.

عد دوباره مواد و بیسکوییت. تا ۴ یا ۵ مرحله می تونید ادامه بدید.

لایه آخر روش از مواد ریختم و برای تزئین پودر پسته و نارگیل پاشیدم.

۴ تا۵ ساعت تو یخچال گذاشتم بعد برش زدم .

 

 منابع:تبیان/کانال پخت و پز آسان

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • یاقلوا خانگی, باقلوای پانزده دقیقه ای طرز تهیه شیرینی باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه و سریع در منزل

    دستور پخت باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه  در این مطلب یاد می گیرید چطور وقتی برای یک مهمانی بزرگ آشپزی می‌کنید و فرصت تهیه دسر ندارید، در حضور مهمان‌ها، باقلوای پانزده دقیقه ای را با یک …

  • دسر, پودینگ شکلاتی, دسر مجلسی طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی | تهیه دسر مجلسی شیک | دسر پودینگ

    دستور تهیه دسر مجلسی پودینگ شکلاتی پودینگ شکلاتی دسری آسان و خوشمزه است که هم بزرگترها و هم بچه ها از خوردن آن لذت می برند. این دسر مجلسی و شیک را برای پذیرایی از مهمانان …

  • نان شکلاتی رولی طرز تهیه نان شکلاتی مناسب افطار ماه رمضان

    دستور پخت نان شکلاتی برای افطار نان شکلاتی ، نانی کم شیرین بوده و یکی از بهترین نان ها برای یک افطاری سبک به همراه چای است. طرز تهیه این نان بسیار ساده است.   …

  • کرم طالبی , دسر طالبی , دسر مجلسی طرز تهیه کرم طالبی دسر تابستانی

      دستور تهیه دسر تابستانی کرم طالبی   کرم طالبی یکی از دسرهای خوشمزه بهار و تابستونه. در این مطلب دو روش تهیه برای دسر طالبی تقدیم شما عزیزان خواهد شد. امیدواریم اونو درست کنید …

  • طرز تهیه حلوای هویج رولتی طرز تهیه حلوای هویج رولتی

      طرز تهیه حلوای هویج رولتی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : برای ۱۲ نفر هویج (خردشده) ۵۰۰گرم آرد سفید ۱۲۵گرم شکر ۲۰۰گرم گلاب ۲/۳پیمانه روغن …

  • طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانی

      درست کردن پودینگ زعفرانی بسیار راحته و طعمش هم یه جورایی یادآور طعم بستنی سنتیه! این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید. …

  • در ماه رمضان چه بخوریم چه نخوریم در ماه رمضان چه بخوریم چه نخوریم

    تغذیه صحیح در ماه رمضان در ماه رمضان چه بخوریم چه نخوریم   روزه گرفتن در روزهای گرم و بلند تابستان کمی با فصل‌های دیگر فرق دارد. زود تشنه می‌شوید و اگر شاغل باشید در …

  • رولت ژله رنگین کمان - طرز تهیه ژله رولتی رنگین کمانی طرز تهیه ژله رولتی رنگین کمانی

      روش تهیه ژله رولتی رنگین کمانی   ژله رولتی رنگین کمانی در قالب رولت شکل و با چند نوع ژله در رنگ و طعم مختلف درست می شود و به همین دلیل نام رولت …

  • ترایفل موزی و نوتلا طرز تهیه ترایفل موزی و نوتلا دسر مجلسی و خوش طعم

    دستور تهیه ترایفل موزی و نوتلا ترایفل موزی دسری شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه است. برای درست کردن تزایفل موزی نیازی نیست خیلی از آشپزی سررشته داشته باشید یا لوازم حرفه ای شیرینی پزی داشته باشید. فقط …

  • طرز تهیه ژله دو رنگ طرز تهیه ژله دو رنگ مجلسی

    طرز تهیه ژله دو رنگ زیبا و مجلسی   مواد لازم : ژله آلوورا ۱ عدد بستنی لیوانی ۱ عدد ژله آلبالو ۱عدد موز ۵ عدد.   طرز تهیه ژله دو رنگ : جهت تهیه …

مطالب قبلی این بخش
  • آموزش نحوه رول کردن کیک رولتی

    چه طور کیک ،کوکو یا ژله را بدون شکستن رول کنیم ! ( آموزش نحوه رول کردن کیک رولتی ) شاید برای خیلی هاتون پیش اومده باشه که خواستید رولت یا کوکو رو رول کنید …

    • ژله رولی ، ژله رولتی ، ژله فر فره ای طرز تهیه ژله رولی / رولتی / فرفره ای

        آموزش تصویری تهیه ژله رولی ( ژله فرفره ای ) ژله رولی ژله ای مجلسی و شیک بعد از آموزش هایی که برای تهیه انواع ژله مجلسی در مجله قرار دادیم نوبت  میرسه به …

      • نمونه هایی از تزیین کاپ کیک

        مجموعه تصاویری از جالب ترین نمونه های تزیین کاپ کیک  تصاویری از تزئین کاپ کیک ساده – کاپ کیک های مجلسی     تصاویری از تزئین کاپ کیک ساده – کاپ کیک های مجلسی     تصاویری …

        • گندمک خانگی , گندم برشته طرز تهیه گندمک شب یلدا / شیرین گندمک خانگی

          طرز تهیه گندمک شب یلدا / گندمک شیرین خانگی گندمک همان دانه‌های گندم برشته شده و پف کرده خوشمزه‌ای است که این روزها در انواع شیرین، نمکی و برنجک توپی با روکش کاکائویی یا ساده به صورت بسته …

          • طرز تهیه نان بربری خانگی طرز تهیه نان بربری در منزل | نان بربری خانگی

            دستور پخت نان بربری خانگی  نان بربری یکی از نان های خوشمزه و گوشتی است که طرفداران زیادی دارد. خصوصا برای صبحانه همراه با پنیر تبریزی یا خامه عسل طعم بسیار عالی است. در این مطلب طرز تهیه …

            • کیک های براق, مدل تزیین کیک کیک های براق و مخملی اولگا + عکس و روش تهیه

              تصاویری از کیک های براق و زیبای اولگا شیرینی پز روسی اولگا شیرینی پز حرفه ای روس می تواند کیک های براق و مخملی و شیرینی هایی بسیار زیبا مثل سنگ مرمر درست کند. کیک هایی که …

              • طرز تهیه کاسه شیرینی با خمیر طرز تهیه کاسه شیرینی با خمیر

                  طرز تهیه کاسه شیرینی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه : میوه هاى تابستانى (برای تزیین داخل ظرف شیرینی) دلخواه کره ١٢۵ گرم آرد ۲۵۰ گرم پودر قند ۸۵گرم تخم مرغ ۱ عدد …

                • طرز تهیه کیک طرز تهیه کیک با رویه مرمری

                  طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه با رویه شبیه سنگ مرمر مواد لازم : آرد ۲ ییمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری شکر ¾ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱ قاشق چایخوری ( …

                  • طرز تهیه نان ترتیلا در منزل - نان ترتیلای خانگی طرز تهیه نان تورتیلا خانگی

                    طرز تهیه نان تورتیلای خانگی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : آب گرم ۱ فنجان روغن زیتون یا روغن کانولا ۱/۳ فنجان بیکینگ‌ پودر (در صورتی که می‌خواهید …

                    • طرز تهیه نوقای گردویی - شیرینی نوقا طرز تهیه شیرینی نوقای گردویی تبریز

                      طرز تهیه شیرینی نوقای گردویی تبریز   نوقای گردویی یکی از قدیمی ترین شیرینی های سنتی تبریز است که تمامی خواص گردو همراه این شیرینی بوده و به عنوان یکی از سوغات اصیل این منطقه …

                      • شیربرنج , شیر برنج ,افطاری طرز تهیه شیر برنج برای افطار

                        دستور پخت شیر برنج برای افطار در ماه رمضان  شیر برنج دسری ایرانی و خوشمزس که بیشتر در ماه رمضان در سفره افطار سرو میشه. بعضی به شیربرنج به جای شکر نمک اضافه می کنند. بعضی …

                        • طرز تهیه حلوای تیره - حلوای مجلسی طرز تهیه حلوای تیره مجلسی

                            طرز تهیه حلوای تیره و مجلسی     مواد اولیه : زعفران دم کرده ۵ قاشق غذاخوری آب ۱ و نیم لیوان گلاب ۱/۳ لیوان شکر ۱ لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع ۲/۳ …

بالا