جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


مرغ شکم پر مجلسی

دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی 

مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار شیک و مجلسی و لذیذ است. شکم مرغ را مواد مختلفی پر می کنند مثلا برخی سبزیجات معطر می ریزند.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مجلسی :

مرغ کامل با پوست یک عدد
آب به مقدار کافی
زعفران دم کرده به مقدار کافی
نمک دو قاشق غذا خوری
پیاز یک عدد
فلفل دلمه خرد شده نصف یک عدد
سیر سه حبه
هویج یک عدد

مرغ شکم پر مجلسی

مواد طعم دار کردن مرغ :

پیاز یک عدد

سس مایونز دو قاشق غذاخوری

آبلیمو یک چهارم پیمانه

نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی

مواد داخل شکم مرغ :

پیاز سرخ شده دو عدد
گردوی خرد شده یک سوم پیمانه
زرشک دو قاشق غذا خوری
کشمش دو قاشق غذاخوری
رب انار یک سوم پیمانه
برگه قیسی خرد شده یک پیمانه
آلو بخارا یک سوم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
کره بیست و پنج گرم

مرغ شکم پر مجلسی

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی :

مرغ را بدون اینکه پوست آن را جدا کنیم می شوریم و داخل شکم آن را خالی کرده و قسمت گردن را جدا کرده و اضافات قسمت گردن را خارج می کنیم.

تمام داخل شکم و سطح مرغ را از شب قبل داخل مخلوط سس مایونز و پیاز و آبلیمو و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه میخوابانیم تا کاملا طعمدار شود.

برگه ها را از دو ساعت قبل با مقداری آب خیس می کنیم و سپس خرد می کنیم .

پیاز را نازک خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم و وقتی کامل سرخ نشده بود یک قاشق زعفران به آن اضافه میکنیم و میگذاریم طلایی شود .

زرشک( با کمی شکر) و کشمش را هم کمی در روغن باقی مانده از پیاز تفت میدهیم.

سپس گردوی خرد شده و پیاز سرخ شده و زرشک و کشمش ونمک و فلفل و رب انار برگه های خرد شده و آلو بخارا را باهم مخلوط می کنیم.

داخل شکم مرغ را با مواد پر می کنیم و یک تکه فلفل دلمه و یک حبه سیر  هم برای معطر کردن مرغ درون شکم مرغ قرار می دهیم.

شکم مرغ را با نخ و سوزن می دوزیم و دو قسمت گردن مرغ را نیز میدوزیم که موقع پخت پوست مرغ پاره نشود و پاهای مرغ راهم با نخ بهم میبندیم.

 

مرغ شکم پر مجلسی

 

درون ظرف پیرکس یک شاخه کرفس خرد شده و یک عدد پیاز حلقه شده و یک چهارم فلفل دلمه خرد شده و دو حبه سیر و یک عدد هویج حلقه شده قرار می دهیم تا هنگام پخت مرغ خوش عطر شود.

سپس مرغ را روی سبزیجاتی که گفتیم میگذاریم و نصف لیوان آب اضافه کرده دو قاشق زعفران روی مرغ میریزیم و روی ظرف را با فویل می پوشانیم و در فر با درجه حرارت ١٨٠ به مدت  یک ساعت قرار می دهیم.

بعد از یک ساعت مرغ را از فر خارج کرده با فرچه روی پوست مرغ زعفران می زنیم و تمام سطح مرغ را کره آب شده می مالیم.

دوباره بدون فویل در فر قرار می دهیم و شعله روی فر را به مدت چند دقیقه روشن می کنیم تا پوست روی مرغ برشته شود.

سپس یک بار دیگر مرغ را از فر خارج می کنیم و با فرچه کره می زنیم تا هنگام پخت کاملاً برشته شود و دوباره در فر با درجه حرارت ١٧٠ درجه قرار می دهیم تا مرغ کاملاً مغز پخت شود.

برای اطمینان از پخت مرغ فقط لازم است نوک کارد یا سیخ چوبی را در قسمت ران مرغ فرو کنید و کمی فشار دهید اگر از ران مرغ آب زلالی بیرون زد یعنی هنوز نپخته و باید کمی دیگر زمان بدهید تا مغز پخت شود.

(دو یا سه بار عمل کره مالیدن روی سطح مرغ را در زمان پخت تکرار میکنیم )

هنگام آخرین مرحله پخت مرغ را کنترل می کنیم تا زمانی که کاملاً پخته شود سپس از فر خارج می کنیم.

زمان پخت مرحله آخر بستگی به بزرگی و کوچکی مرغ دارد.

برای مرغ متوسط پخت مرحله دوم تقریباً چهل تا پنجاه دقیقه طول می کشد که باید چک کنید.

 

 

منبع: کانال پخت و پز آسان

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

    سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

  • طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی

    روش پخت مرغ لیمو پرتقالی  خوش عطر و خوشمزه    مرغ لیمو پرتقالی خیلی راحت درست می شه و دردسری نداره. این غذا خیلی خوش عطر و طعمه و برای مجالس مهمانی بسیار مناسبه. مرغ لیمو پرتقالی …

  • طرز تهیه کوکوی مرغ طرز تهیه کوکوی مرغ + نکات

    دستور پخت کوکوی مرغ کوکوی مرغ غذای لذیذیه که خیلی آسون درست میشه. می تونین از مرغ های اضافه مونده برای پخت این کوکو استفاده کنین.   مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ سینه مرغ …

  • طرز تهیه پیراشکی مرغ - طرز پیچیدن خمیر پیراشکی طرز تهیه پیراشکی مرغ

      طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

  • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

      طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

  • اسکون مرغ , کیک مرغ پنیری , طرز تهیه کیک مرغ پنیری , فست فود , روش پخت اسکون مرغ , غذا با مرغ , آموزش آشپزی , کیک مرغ طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

    روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

  • .jpg طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

      طرز تهیه جوجه کباب تابه ای   جوجه کباب تابه ای طعم بسیار لذیذی دارد، طعمی شبیه جوجه کباب که توصیه میکنم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید و از طعم …

  • جوجه ترش,جوجه کباب ترش,جوجه کباب طرز تهیه جوجه ترش گیلانی | جوجه کباب ترش | کباب مجلسی با مرغ

    دستور پخت جوجه ترش جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. همان‌طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) …

  • طرز تهیه مقلوبه مرغ طرز تهیه مقلوبه مرغ

      طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

  • طرز تهیه تاکوی مرغ با بیکن

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : گوشت بیکن ۳ تکه ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه لواشک آلبالو طرز تهیه لواشک آلبالو

      روش درست کردن لواشک آلبالو   تا همین چند سال پیش که انواع لواشک‌های آماده به بازار نیامده بودند، تابستان‌ها پشت‌بام خانه‌ها پر می‌شد از سینی‌هایی که لبریز بود از مایع‌هایی به رنگ زرد …

    • سیب زمینی بامیه ای - سیب زمینی دوشس طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (دوشس)

      طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (سیب زمینی دوشس)   ماه رمضان نزدیکه ، فکر کنم بتونید با این سیب زمینی بامیه ای های خوشگل مهمونهاتون رو غافلگیر کنید . این سیب زمینی ها دقیقا …

      • طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی

        غذای ایتالیایی توپک مرغ با سس گوجه فرنگی  توپک مرغ با سس گوجه فرنگی یک غذای ایتالیایی و خوشمزه است که می توان آن را با انواع پاستا، برنج، سالاد یا نان یا بصورت ساندویچی سرو …

        • کوکوی مرغ و لوبیا سفید طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید

           طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید  کوکوی مرغ  لوبیا سفید غذائیه که هم خیلی خوشمزه اس و هم خیلی آسون. به نظرم همه میتونن به راحتی اون رو درست کنن. اصولا کوکو ها و کتلت ها …

          • طرز تهیه سوپ ذرت

              مواد لازم جهت تهیه سوپ ذرت: روغن ذرت : ۲ قاشق سوپ خوری کنسرو ذرت : به مقدار لازم پیاز ریز شده : ۱ عدد فلفل قرمز : نصف قاشق چایخوری آب مرغ : …

            • طرز تهیه چیپس بادمجان

                  مواد لازم جهت پخت چیپس بادمجان: بادمجان قلمی : ۱ عدد خرده نان : ۱/۲ پیمانه پنیر رومانو رنده شده : ۱/۸ پیمانه سیر رنده شده : ۱ حبه جعفری تازه خرد شده …

              • طرز تهیه کتلت تن ماهی طرز تهیه کتلت تن ماهی

                طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

                • مینی ساندویچ مرغ, درست کردن مینی ساندویچ مرغ, نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ, مواد لازم برای مینی ساندویچ مرغ, طرز تهیه ساندویچ مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پیش غذاهای سبک, طرز تهیه غذاهای جشن تولد طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

                  طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ آماده سازی : ۳۰ دقیقه مورد مصرف : پیش غذا    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ : نان تست : ۱ بسته کالباس : ۲۵۰ گرم گردو : …

                  • دلمه ,  دلمه سیب زمینی طرز تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی

                    روش تهیه دلمه سیب زمینی این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت …

                    • خورش چاغاله بادام,طرز تهیه خورش چاغاله بادام,طرز پخت خورش چاغاله بادام ,روش تهیه خورش چاغاله بادام ,روش پخت خورش چاغاله بادام,دستور تهیه خورش چاغاله بادام ,دستور پخت خورش چاغاله بادام ,گوشت,نعنا, جعفری,چاغاله بادام,برگ بو,پیاز,زعفران,آبغوره, لیمو عمانی طرز تهیه خورش چاغاله بادام

                          آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

                      • کباب بلدرچین طرز تهیه کباب بلدرچین

                          مواد لازم •    بلدرچین ۸ عدد •    خامه  ۲/۱ پیمانه •    زعفران آب شده ۱ قاشق سوپخوری •    کره آب شده  ۵۰ گرم •    روغن زیتون ۴/۱ پیمانه •    آبلیمو  ۲/۱ پیمانه •    نمک …

                        • طرز تهیه میتلف لقمه ای طرز تهیه میتلف لقمه ای

                            طرز تهیه میتلف لقمه ای   میتلف را همیشه بصورت بزرگ درست میکنن ولی میتلف لقمه ای هم شکیل تره هم خوردن و سروش آسونتر چون داخل قالب کاپ کیک درست میکنن و میشه …

                          • طرز تهیه سوپ بروکلی

                              مواد لازم : آب مرغ : سه پیمانه پیاز متوسط : ‌۲ عدد کلم بروکلی : نیم کیلو آویشن : یک قاشق چای‌ خوری برگ بو : یک عدد سیر : دو حبه کره : …

                            • پاستا با خامه و سوسیس

                              پاستا با خامه و سوسیس   پاستا از غذاهای خوش طعمه که اکثرا اونو دوس دارن خصوصا بچه ها. در ادامه دستور تهیه پاستا با خامه و سوسیس تقدیم شما عزیزان میشه .   زمان …

بالا