جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه مرغ شکم پر در فر

مرغ شکم پر در فر

من چند مدل مرغ شکم پر درست می کنم که این یکی رو خیلی دوست دارم . این مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه هم یکی از غذاهای افطاری ماه رمضان بود.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر :

مرغ درسته: ۱ دونه متوسط

پیاز: ۳ تا بزرگ

نمک و فلفل و زعفران و آبلیمو

 

مواد داخل شکم:

پیاز: ۱ دونه کوچولو

مغزگردو: یه مشت !

آلو ، آلوچه، آلبالو، اخته: جمعا دو مشت !

سبزی معطر خرد شده (من چوچاق داشتم) : ۱ قاشق

رب گوجه فرنگی : نصف قاشق غذاخوری

 

طرز پخت مرغ شکم پر :

پیازها رو خرد کردم  و با نمک و آبلیمو و فلفل و کمی جعفری خرد شده مخلوط کردم. کمی از این پیاز رو داخل شکم مرغ ریختم و خوب همه شکمش رو مالیدم.

بقیه رو هم به مرغ مالیدم و مرغ رو توی این پیاز شب تا صبح گذاشتم البته توی ظرف در دار و داخل یخچال.

صبح که شد قبل از رفتن سر کار زعفرون رو هم به این مواد اضافه کردم و همه جای مرغ رو بهش آغشته کردم و دوباره گذاشتم تو یخچال تا ظهر که برگردم!

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

بریم مواد داخل شکم مرغ رو آماده کنیم… 

آلو، آلوچه ، آلبالو و اخته ها رو توی ظرف جادار ریختم و خیس دادم و چندبار شستمش تا شنی ته ظرف نمونه

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

پیاز کوچولومون رو ریز خرد کردم و توی روغن خیلی کم، طلایی کردم و نمک و زرچوبه و نصف قاشق رب زدم…

گردوها رو کوبیدم تا کمی خرد بشه .. نه اینکه مثه مال فسنجون آسیاب بشه..می خواستم دندون گیر باشه..

به پیاز اضافه کردم و بقیه مواد رو هم ریختم و از چوچاق نازنینم یه قاشق توش ریختم و تفت دادم مواد رو..

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

واااااای چه عطری بلند می کنه این سبزی…

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

مرغ رو بیرون آوردم و پیاز ها رو خوب از داخل شکمش و روش جدا کردم..

یه تیکه پیاز هم نمونه که بعد می سوزه و ظاهر مرغ را زشت می کنه.

متاسفانه پوست مرغم یکم پارگی داشت ولی خب مهم نیست…

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

از مواد میانی با قاشق توی شکمش پر می کنیم تا جایی که یکی دو بند انگشت سرش خالی بمونه، یعنی کیپ تا کیپ پر نکنین ارمواد شکمش رو که بیرون نزنه در حین پخت…

فر رو روی ۲۰۰ درجه روشن کردم…یه نخ و سوزن تمیز بر میداریم و شروع می کنیم به دوختن شکم مرغ جوری که هیـــــــــــــــــــچ سوراخ سنبه ای باز نمونه!

من همون پوست پاره رو هم تمیز تونستم بدوزم … دم انتهای نخ رو یکم بلندتر بذارین تا بعد راحت بتونین باز کنین.

حالا رون ها و بال رو هم می بندیم تا وا نره ! .یه نخ بلند بر میداریم (من دو لا م یکنم نخ رو)

دو تا رون مرغ رو از محل اتصال به پای مرغ (همون قوزک غضروفیش!!) به هم یه دور نخ می پیچیم و بعد از پشت خانم مرغه رد م یکنیم و وسط رونها رو می بندیم و گره می زنیم !!

(مرسی از هستی خانومی واسه گرفتن این دو تا عکس)

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

بعد هم یه نخ دیگه بر میداریم و از قسمت زیر سینه رد م یکنیم و روی بالها میاریم و بازم همین وسط می بندیم و گره می زنیم تا نتونه حین پروسه پخت، پشیمون شه و فرار کنه.

اونم تو این بساط بی مرغی!! والا!

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

کف سینی فر رو کمی روغن می مالیم و خانم مرغه رو می ذاریم توش و می ذاریم داخل فر.

زمان نمی تونم بدم بهتون چون اندازه مرغ و درجه فرها متفاوته.

وقتی دیدیم مرغ کمی رنگش برگشت و پوستش از اون خیسی در اومد با برس کمی مخلوط زعفران آبکرده و کره  همه جاش می مالیم…

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

هر از گاهی این کار رو تکرار می کنیم.

کره هم مرغ رو خوشمزه می کنه هم خوشرنگ و براق …

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

یه سری هم درش آوردم و روس سینه ش دو تا برش با چاقو زدم تا کاملا مغزپخت بشه…

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

 حدود یک و نیم تا ۲ ساعت طول کشید واسه من.  با یه چاقو یا چنگال می تونین از پختش مطمئن بشین .. گرچه ظاهرش مشخص می کنه.

موقعی که از فر درآوردیم نخی که شکمش رو دوختیم راحت می کشیم و در میاد…بقیه هم می بریم و  سرو می کنیم

مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر

دیگه بهتر از این نمی شد عکس بگیرم وقتی مهمونا منتظر غذا بودن

شما هم این غذای مجلسی و لذیذ رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.

نوش جااااااااااان

 

منبع:هانی شف 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

    دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

  • طرز تهیه رول مرغ و سبزیجات طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات

    دستور پخت رولت مرغ و سبزیجات   دستور پخت دو نوع رولت مرغ با سبزیجات : این روز‌ها به دلیل کمبود وقت درست کردن غذا‌هایی که خیلی سریع آماده می‌شوند، طرفداران بسیاری دارد. گاهی اوقات …

  • کباب مرغ طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

      مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

  • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

      طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

  • کباب چیکن تیکا طرز تهیه کباب چیکن تیکا

      مواد لازم •    ۵ عدد سینه مرغ بدون استخوان •    ۱۰۰ گرم زنجبیل تازه •    نصف قاشق چایخوری زیره •    گشنیز تازه یک دسته •    یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و …

  • طرز تهیه خوراک ران مرغ با سبزیجات

      مواد لازم: ران مرغ : ۱۲ عدد هویج :  ۲ عدد کرفس : ۲ شاخه کره :  ۶۰ گرم آب مرغ : ۱ پیمانه خامه : ۳۰۰ میلی لیتر آبلیمو : یک قاشق چایخوری …

  • طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : تخم مرغ  ۵عدد آرد ۵قاشق غذاخوری پنیر پیتزا نصف پیمانه اسفناج به میزان لازم (از ۲۰۰گرم …

  • اسکالوپ مرغ طرز تهیه اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی

    آموزش تصویری روش پخت اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی  اسکالوپ مرغ غذایی ایتالیایی و بسیار راحت و خوش طعم است. اسکالوپ با گوشت بدون استخوان مرغ تهیه می شود که در پخت آن از ادویه و …

  • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

      ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

  • طرز تهیه دست پیچ مرغ و سیب زمینی طرز تهیه دست پیچ مرغ و سیب زمینی

    دست پیچ مرغ و سیب زمینی(پیش غذایی خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۲۰۰گرم (سینه) اسفناج ۵۰گرم …

مطالب قبلی این بخش
  • لازانیا لقمه ای به شکل گل لازانیا لقمه ای به شکل گل

    لازانیا لقمه ای به شکل گل غذایی ساده ولی شیک و مجلسیه، تقریبا مثه لازانیای معمولی درست میشه ، اما به خاطر لقمه ای بودن، خوردنش راحت تره .   طرز تهیه لازانیا لقمه ای …

    • غذا با تره فرنگی انواع غذا با تره فرنگی / خواص تره فرنگی

      با تره فرنگی چه غذاهایی میشه پخت ؟ تره فرنگی ، برگ های سبز تیره و گردنی سفید رنگ دارد. یک تره فرنگی خوب نباید زردرنگ و پلاسیده و پیاز آن شکسته و ضرب دیده باشد. …

      • تزیین ماست , تزئین ماست و خیار نمونه های تزیین ماست و خیار (۳)

        عکسهایی از تزیین زیبای ماست و خیار   ماست یکی از لبنیاتی است که در سفره بیشتر ایرانیان پیدا می شود. خیلی وقت ها برای مهمانی ها هم از ماست و خیار یا ترکیبات دیگر …

        • کباب ایزگارا طرز تهیه کباب ایزگارا

            طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

          • مرغ شکم پر مجلسی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه

            دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی  مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار شیک و مجلسی و لذیذ است. شکم مرغ را مواد مختلفی پر می کنند مثلا برخی سبزیجات معطر می ریزند.   مواد لازم …

            • خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورش قیمه بامیه

              دستور پخت خورش قیمه بامیه در این مطلب روش تهیه خورش قیمه بامیه را به دوست داران این گیاه خوشمزه و پر خاصیت تقدیم می کنیم. به بامیه بمب خاصیت هم می گویند ، چون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها …

              • دلمه ,  دلمه سیب زمینی طرز تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی

                روش تهیه دلمه سیب زمینی این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت …

                • طرز تهیه ماست طرز تهیه ماست در منزل

                    طرز تهیه ماست خانگی   تنها امکاناتی که برای درست کردن ماست نیاز داریم، شیر و کمی ماست تازه است. این تمام سرمایه‌ای است که باید داشته باشیم تا ماست‌بند خانه خودمان شویم و …

                  • طرز تهیه کله پاچه طرز تهیه کله پاچه

                    آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : کله پاچه ۱دست سیرابی ۱عدد شیردان ۱عدد پیاز  ۵عدد سیر  ۱بوته زعفران ۱قاشق چایخوری (ساییده شده) چوب …

                    • سالاد کوس کوس با مرغ طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ

                      طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که …

                      • 1955 خورش کرفس

                         خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

                        • شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی

                          شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی     مواد لازم: برنج : ۱ کیلو لوبیا چشم بلبلی : ۲ پیمانه شوید تازه : ۷۵۰ گرم زعفران آب زده : ۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین : …

                          • طرز پخت کوکوی ماکارونی طرز تهیه کوکوی ماکارونی

                            طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

                            • مرغ مارینه , مارینه کردن مرغ,ماریناد طرز تهیه مرغ مارینه یونانی

                              دستور پخت مرغ مارینه یونانی  مرغ مارینه غذایی یونانی و بسیار لذیذ است که نسبتا سربع پخت می شود. مارینه کردن یا مرینیت مرغ خواباندن مرغ در مواد برای طعم دار کردن آن است. اگر دلتان …

بالا