شنبه , ۲۰ آذر , ۱۳۹۵


 

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده)

روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن کانولا)

رزماری۱ قاشق سوپخوری تازه یا ۱ قاشق چایخوری خشک شده

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)

 سبزیجات بریان :

پیاز۲ عدد کوچک (پوست کنده و به چهار قسمت شده)

هویج۳ تا ۴ عدد (پوست کنده به قطعات ۲٫۵ سانتی متری خرد شده)

سیب زمینی۲ عدد متوسط (تکه های ۲٫۵ سانتی متری)

روغن نباتی۱ قاشق سوپخوری (یا روغن کانولا)

رزماری۲ قاشق چایخوری تازه یا نصف قاشق چایخوری خشک شده

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)

 سس لیموترش بریان :

لیمو ترش۲ عدد (نصف شده)

خردل۱ قاشق چایخوری (دیجون)

روغن زیتون به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم (تازه آسیاب شده)

 

طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

چرا عاشق این دستور آشپزی هستیم؟ ما تقریباً هر هفته مرغ بریان درست می کنیم. برای ما کار آسانی است و می توانیم از آن به شکل مرغ بریان یا سالاد مرغ، سوپ مرغ یا هر چیزی که دوست داریم استفاده کنیم. یک شگردی که اضافه کرده ایم بریان کردن دو عدد لیمو ترش همزمان با مرغ است. به این روش آنها کمی شیرین تر می شوند و برای درست کردن سسی ساده برای ریختن روی مرغ بریان عالی می شوند.

آنچه باید بدانید:

 مرغ را به شکل پروانه ای در آوردن یعنی استخوان پشت مرغ را در آوردن. با پروانه ای کردن مرغ، مرغ کمی زودتر می پزد اما مهم تر از آن نسبت به بریان کردن به شکل عادی به طور یکدست تر می پزد. علاوه بر این از آنجایی که سمت پوست دار مرغ به بالا است دوست داریم کل پوست به خوبی قهوه ای شود. اگر دوست دارید مرغ را پروانه ای نکنید و به روش معمول بریان کنید. به این شکل فقط کمی بیشتر طول می کشد. 

تجهیزات لازم: 

یک سینی فر بزرگ لبه دار. قیچی مرغ بری یا قیچی آشپزخانه تیز. چاقوی سرآشپز. پیمانه اندازه گیری. انبر. کاسه ی کوچک و همزن یا چنگال.

مراحل تهیه :

۱- فر را داغ کنید:

 فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۵ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر لبه دار را فویل آلومینیومی بکشید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۲- مرغ را آماده کنید: 

مرغ را طوری قرار دهید که روی آن به بالا باشد و ران ها به سمت خودتان باشد. با استفاده از قیچی مرغ بری یا قیچی آشپزخانه ی تیز از یک کناره ی استخوان شکاف دهید و ببرید و جلو بروید. سپس کناره ی دیگر استخوان پشت را برش دهید و آن را کامل بیرون بیاورید. می توانید آن را کنار بگذارید و عصاره اش را بگیرید.
۳- حالا مرغ را برگردانید و آن را روی سطح کاری خود فشار دهید تا کمی تخت شود.
۴- اگر مرغ نم دارد آن را با حوله ی کاغذی خشک کنید وسپس به دو طرف مرغ روغن، رزماری، نمک و فلفل تازه آسیاب شده بمالید. مرغ را به شکلی که سینه اش رو به بالا باشد داخل سینی فر قرار دهید. سپس بال ها را زیر مرغ بزنید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۵-  سبزیجات را آماده کنید: 

سبزیجات را با ۱ قاشق روغن، رزماری، نمک و فلفل سیاه هم بزنید. سبزیجات را دور مرغ در سینی فر بچینید.

۶-  سبزیجات و مرغ را بریان کنید:

 لیموهای نصف شده را به طوری که طرف برش خورده رو به بالا باشد دور سبزیجات و مرغ بچینید سپس آنقدر بریان کنید تا وقتی یک دماسنج آشپزی را ۱ ساعت وارد ضخیم ترین قسمت ران می کنید دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۵ درجه سانتی گراد) را نشان دهد.
۷- بعد از ۳۰ دقیقه بریان کردن سینی فر را بچرخانید تا مرغ یکدست بپزد.
۸-  زمانی که بریان شد مرغ را روی تخته قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

 

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۹- سس لیمو ترش بریان شده را درست کنید: 

با استفاده از انبر آب لیموی بریان شده را داخل یک کاسه ی کوچک بریزید. سپس هرچه مایع کف سینی فر مانده در کاسه بریزید. خردل را اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و بعد روغن و نمک و فلفل طبق ذائقه اضافه کنید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

۱۰- مرغ را خرد کنید یا ۴ تکه کنید و سپس با سبزیجات بریان شده و سس لیموی بریانی سرو کنید.

مرغ بریان پروانه ای شده با چاشنی رزماری

 

 فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کباب ترکی

        مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی: گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم فیله مرغ : ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای : ۱ عدد بزرگ پیاز : ۱ عدد بزرگ قارچ : یک بسته …

  • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

    ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

  • کباب ران مرغ بدون استخوان, پخت کباب ران مرغ, ران مرغ بدون استخوان, طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان, مواد لازم برای پخت کباب ران مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه کباب مرغ طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان

    طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طعم کباب ران مرغ بدون استخوا ن بی نظیر است، تاکید میکنم حتما درست کنید. کباب ران مرغ بسیار خوشمزه تر از فیله می باشد اگر رب انارتان …

  • طرز تهیه کیک مرغ - تزیین کیک مرغ دو روش برای تهیه کیک مرغ

      کیک مرغ های بسیار لذیذ و خوشمزه     مواد لازم برای تهیه کیک مرغ و گردو نان تست ۱ بسته سینه مرغ ۲ عدد تخم مرغ پخته ۲ عدد سس مایونز ۱ لیوان …

  • طرز تهیه خوراک ران مرغ با سبزیجات

      مواد لازم: ران مرغ : ۱۲ عدد هویج :  ۲ عدد کرفس : ۲ شاخه کره :  ۶۰ گرم آب مرغ : ۱ پیمانه خامه : ۳۰۰ میلی لیتر آبلیمو : یک قاشق چایخوری …

  • مرغ مارینه , مارینه کردن مرغ,ماریناد طرز تهیه مرغ مارینه یونانی

    دستور پخت مرغ مارینه یونانی  مرغ مارینه غذایی یونانی و بسیار لذیذ است که نسبتا سربع پخت می شود. مارینه کردن یا مرینیت مرغ خواباندن مرغ در مواد برای طعم دار کردن آن است. اگر دلتان …

  • جوجه ترش,جوجه کباب ترش,جوجه کباب طرز تهیه جوجه ترش گیلانی | جوجه کباب ترش | کباب مجلسی با مرغ

    دستور پخت جوجه ترش جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. همان‌طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) …

  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

  • طرز تهیه سینی کباب ترکی طرز تهیه سینی کباب ترکی

      طرز تهیه سینی کباب ترکی سینی کباب ترکی که به اون در ترکی Sini Kebabı یا Tava Kebabı می گن از غذاهای معروف انطاکیه هست و عبارت است از گوشت مخلوط شده با پیاز، …

  • جوجه کباب مجلسی طرز تهیه جوجه کباب مجلسی

         دستور تهیه جوجه کباب مجلسی خوشمزه و خوشرنگ مواد لازم : مرغ درشت:۱ عدد پیاز:۴ عدد فلفل دلمه:۲ عدد نمک مقداری(حداقل ۱ ق سوپخوری) زعفران پودر شده:۱ قاشق ۱ لیوان کوچک(حدودا یک پیمانه) :آب …

مطالب قبلی این بخش
  • غذای مجلسی , رولت بوقلمون مغزدار طرز تهیه رولت بوقلمون مغزدار

      آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت بوقلمون ۱قطعه (سینه) تخم مرغ ۲عدد سیر ۵حبه سبزی به میزان لازم (کوکو) زرشک به …

    • لوبیا پلو شیرازی طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

      لوبیا پلو شیرازی ، تقویت کننده معده شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را …

      • طرز تهیه کتلت کدو سبز طرز تهیه کتلت کدو سبز

          آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : کدوسبز نیم کیلو جعفری ۲قاشق سوپخوری (خرد شده) تخم مرغ  ۴عدد سیر  ۱حبه …

        • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

          طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

          • کیک گوشت طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز به فر • دستور کیک گوشت مجلسی ساده

            روش پخت کیک گوشت مجلسی   مواد لازم برای خمیر کیک گوشت : تخم مرغ : ۴ عدد ماست :۱یک پیمانه روغن زیتون : یک پیمانه آرد : دو ونیم پیمانه بیکینگ پودر : ۳ …

            • طرز تهیه رولت مرغ و گوشت دودی

                  آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر : سینه مرغ ۴ عدد گوجه فرنگی  نصف فنجان (خشک شده در روغن) زیتون ۲/۳ فنجان (هست …

              • طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی

                طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی   رول مرغ غذایی با ظاهری زیبا ، مجلسی و بسیار خوش طعمه که به سادگی تهیه میشه و سرو اون هم راحته . این غذای خوشمزه …

                • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

                          مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

                  • تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار

                      روش تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار   در این مطلب ایده جالبی برای تزیین خیار و پنیر و گوجه سفره افطار تقدیمتون میشه . امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد و مهموناتون …

                    • املت تره فرنگی طرز تهیه املت تره فرنگی

                      طرز تهیه املت تره فرنگی املت تره فرنگی خوش عطر و خوشمزه هست. این املت خوش طعم رو درست کنید و از خواص تره فرنگی بهره مند بشین.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: …

                      • طرز تهیه کوکو کدو سبز طرز تهیه کوکو کدو سبز

                          توی آشپزخونه ما که کدو با شکل و ظاهر معمولیش جائی نداره ، بنابراین همیشه به دنبال راه هائی برای تغییر شکل ظاهری اون هستم. یک راه تهیه کوکو کدو سبز هست که  در …

                        • طرز تهیه رول ماهی - ماهی رولی - آموزش آشپزی - غذاهای دریایی طرز تهیه رول ماهی فیله

                          روش پخت رول ماهی رول ماهی یک غذای بسیار لذیذ هست که می تونید بصورت خوراک و یا با سبزی پلو میل کنید و در هر دو حالت بسیار خوشمزه هست .برای کسانی که بخاطر …

بالا