مواد لازم:
پرتقال: ۳ عدد
شکر: ۳۰۰ گرم
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
جهت تهیه مربای پوست پرتقال ابتدا طبق شکل پرتقال ها رو پوست کنید. قسمت سفید پوست هارو ازشون جدا کنید.
اونها رو در ظرفی ریخته و روشون آب سرد می ریزیم و برای یک تا دو روز میذاریم بمونند. بهتره هر از گاهی آب ظرف رو عوض کنیم تا به از بین رفتن تلخی پوستها کمک کنه.
اگر دقت کنیم می بینیم که پوستها حالت منخنی پیدا می کنند و جمع می شن. پوستها رو با آب سرد شسته و اونها رو لوله می کنیم و توسط نخها اونها رو به هم وصل می کنیم.
سپس اونها رو توی قابلمه گذاشته, روشون آب ریخته و برای ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار می دیم.
بعد از بیست دقیقه که جوشیدن اونها رو در آبکش ریخته و با آب سرد می شوریم. (این کارو می تونید ۴ بار انجام بدبد).
حالا توی قابلمه آب ریخته و شکر رو بهش اضافه می کنیم. بعد از اینکه آب به جوش اومد,پرتقال ها رو داخل شربتون که در حال جوشه می ریزید.
(بهتره در اینجا پرتقال هارو از نخ جدا کنیم, چونکه بعدا برای در آوردنشون دستمون نوچ میشه و اذیت می شیم).
به شربتون زمان میدیم تا با حرارت کم خوب غلیظ بشه. بعد از اینکه مربای ما اماده شد زیرش رو خاموش کرده و بهش آب لیمو اضافه می کنیم….
آشپزی با هستی
اگه پوست پرتقال هامون نپخت چیکار کنیم ؟
اگر شیرینی زدین کاری نمیشه کرد.
چرا سفیدی پرتقال باید حتما جدا بشه؟
تلخیش زودتر بره
پوست نارنگی نمیشه ؟
بله میشه و نیازی به جدا کردن سفیدی پوست نارنگی نیست.